Firat Aydinus signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    Frispark til Altay Izmir på halvdelen til Besiktas JK.
    10'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    10'
    Souza
    Besiktas JK fosser forover og Souza fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Altay Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Firat Aydinus tildeler Besiktas JK en corner. Miralem Pjanic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Daouda Bamba
    Målsjanse på Izmir Atatürk Stadium! Daouda Karamoko Bamba fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    En av Altay Izmirs spillere blir avblåst for offside på Izmir Atatürk Stadium.
    12'
    Altay Izmir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Leandro Kappel
    Leandro Kappel (Altay Izmir) avanserer forover på Izmir Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    14'
    15'
    Miralem Pjanic (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Izmir Atatürk Stadium.
    17'
    Zeki Yildirim
    Altay Izmir avanserer forover i Izmir. Zeki Yildirim avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Miralem Pjanic (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Izmir Atatürk Stadium.
    20'
    Målet til Besiktas sjekkes av VAR
    20'
    Målet til Besiktas blir annullert
    21'
    Firat Aydinus signaliserer et frispark til Altay Izmir på egen banehalvdel.
    21'
    Altay Izmir angriper, men avslutningen til Daouda Karamoko Bamba går utenfor.
    22'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    Besiktas JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Altay Izmir.
    24'
    Hjørnespark til Altay Izmir
    25'
    25'
    Daouda Karamoko Bamba (Altay Izmir) kommer seg fri på Izmir Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Miralem Pjanic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Guven Yalcin
    Ut: Miralem Pjanic
    Miralem Pjanic (Besiktas JK) erstattes av Guven Yalcin.
    32'
    36'
    Frispark Altay Izmir.
    38'
    Oguzhan Ozyakup
    Besiktas JK angriper i Izmir. Oguzhan Ozyakup fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    40'
    Besiktas JK angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    Altay Izmir fosser fremover, men Firat Aydinus blåser for offside på Izmir Atatürk Stadium.
    41'
    Kenan Karaman
    Besiktas JK angriper i Izmir. Kenan Karaman avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mohammad Naderi (Altay Izmir) vrir seg av smerte i gresset.
    43'
    Mohammad Naderi er på beina igjen og fortsetter kampen på Izmir Atatürk Stadium.
    45'+1
    Guven Yalcin
    Guven Yalcin (Besiktas JK) kommer til en målsjanse på Izmir Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Spillerbytte - Altay Izmir
    Inn: Ibrahim Ozturk
    Ut: Mohammad Naderi
    Altay Izmir gjør sitt første bytte. Mohammad Naderi erstattes av Ibrahim Ozturk.
    46'
    Mål for Besiktas!
    Altay Izmir 0 - 1 Besiktas
    Mål: Guven Yalcin
    Mål! Guven Yalcin gir Besiktas JK en 0-1 ledelse.
    47'
    49'
    Målet til Besiktas blir stående
    49'
    Frispark i en god posisjon for Besiktas JK!
    51'
    52'
    Firat Aydinus signaliserer et frispark til Altay Izmir.
    54'
    VAR sjekker om det er straffe til Altay Izmir
    54'
    Ingen straffe til Altay Izmir
    54'
    Sjanse til Besiktas JK! Kenan Karaman er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    Mål for Altay Izmir!
    Altay Izmir 1 - 1 Besiktas
    Mål: Leandro Kappel
    Målgivende: Daouda Bamba
    Leandro Kappel scorer og utligningen er et faktum på Izmir Atatürk Stadium. 1-1. Flott spill fra Daouda Karamoko Bamba før målet.
    57'
    Kan Altay Izmir utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    Målsjanse! Leandro Kappel (Altay Izmir) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    I Izmir slår Erhan Celenk en corner fra venstre.
    62'
    Souza
    Besiktas JK angriper. Souza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Murat Akca ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    70'
    Inn: Marco Paixao
    Ut: Erhan Celenk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altay Izmir. Inn kommer Marco Paixao, mens Erhan Celenk tar plass på benken.
    71'
    Inn: Cesar Pinares
    Ut: Serge Arnaud Aka
    Mustafa Denizli gjør dagens tredje bytte i Izmir, når han tar ut Serge Arnaud Aka og setter inn Cesar Pinares.
    72'
    Altay Izmir slipper å klare seg uten Murat Akca som kommer tilbake på banen igjen.
    72'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Izmir fordi Oguzhan Ozyakup får behandling for en skade på banen.
    75'
    Inn: Can Bozdogan
    Ut: Oguzhan Ozyakup
    Sergen Yalcin (Besiktas JK) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Can Bozdogan erstatter Oguzhan Ozyakup som sannsynligvis er skadet.
    76'
    Inn: Umut Meras
    Ut: Gokhan Tore
    Besiktas JK bytter ut Gokhan Tore med Umut Meras.
    76'
    Målsjanse til Besiktas JK! Kenan Karaman treffer mål, men keeper redder.
    78'
    78'
    Salih Ucan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Salih Ucan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    79'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    81'
    Salih Ucan (Besiktas JK) slår en corner fra høyre side på Izmir Atatürk Stadium.
    82'
    85'
    85'
    86'
    Altay Izmir 2 - 1 Besiktas
    Mål: Daouda Bamba
    Målgivende: Leandro Kappel
    Altay Izmir leder 2-1 etter en scoring av Daouda Karamoko Bamba. Leandro Kappel var nest sist på ballen.
    88'
    Firat Aydinus tildeler Besiktas JK en corner. Salih Ucan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    En av Besiktas JKs spillere går i offside.
    90'+1
    Ridvan Yilmaz
    Sjanse i Izmir! Ridvan Yilmaz (Besiktas JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    90'+3
    90'+5
    90'+6
    Firat Aydinus signaliserer et frispark til Altay Izmir like utenfor Besiktas JK-området.