Kan Altinordu FK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Frispark til Altay Izmir på halvdelen til Altinordu FK.
    Gult kort til Altinordu FK
    Kahraman Demirtas
    Kahraman Demirtas (Altinordu FK) pådrar seg et gult kort.
    5'
    Cuneyt Cakir tildeler Altay Izmir en corner. Adrien Regattin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Frispark for Altinordu FK på egen banehalvdel.
    9'
    Ahmet Ilhan Ozek
    Målsjanse på Bornova Stadium! Ahmet Ilhan Ozek fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Altay Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Izmir fordi Cihan Topaloglu får behandling for en skade på banen.
    13'
    Altay Izmir slipper å klare seg uten Cihan Topaloglu som kommer tilbake på banen igjen.
    14'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Altay Izmir på egen banehalvdel.
    16'
    Altinordu FK angriper, men Cuneyt Cakir blåser for offside.
    16'
    Leandro Kappel
    Leandro Kappel (Altay Izmir) kommer seg fri på Bornova Stadium, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Ziya Alkurt
    Ziya Alkurt (Altay Izmir) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Altinordu FK angriper i Izmir, men blir avblåst for offside.
    19'
    Metehan Mimaroglu (Altinordu FK) slår en corner fra høyre side på Bornova Stadium.
    20'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Altay Izmir.
    22'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    André Poko
    Sjanse til Altay Izmir! André Poko er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Khaly Thiam ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    26'
    Khaly Thiam ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Izmir.
    28'
    Altay Izmir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    I Izmir slår Adrien Regattin en corner fra høyre.
    30'
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Erhan Erenturk (Altinordu FK) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Erhan Erenturk er på beina igjen og fortsetter kampen.
    33'
    Mehmet Erdem Ugurlu (Altay Izmir) løfter inn en corner fra høyre på Bornova Stadium.
    38'
    Leandro Kappel (Altay Izmir) header utenfor.
    38'
    Frispark Altinordu FK.
    38'
    Sinan Osmanoglu
    Sinan Osmanoglu (Altinordu FK) kommer til en målsjanse på Bornova Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Altinordu FK fosser fremover, men Ahmet Ilhan Ozek går rett i offsidefella.
    41'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Dommer Cuneyt Cakir ser at linjemannen løfter flagget, og Altay Izmirs Mehmet Erdem Ugurlu blåses av for offside.
    42'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    43'
    Frisparket tildelt Altinordu FK er farlig nær Altay Izmirs målområde.
    45'
    45'+1
    Offside! Mehmet Erdem Ugurlu (Altay Izmir) er alene igjennom, men dommer Cuneyt Cakir ser at linjemannen er oppe med flagget.
    45'+2
    Spillerbytte - Altay Izmir
    Inn: Erhan Celenk
    Ut: Ziya Alkurt
    Altay Izmir gjør sitt første bytte. Ziya Alkurt erstattes av Erhan Celenk.
    46'
    Inn: Marco Paixao
    Ut: Jasmin Scuk
    Jasmin Scuk (Altay Izmir) erstattes av Marco Paixao.
    46'
    Frispark for Altay Izmir på egen banehalvdel.
    46'
    Offside! Erhan Celenk blir vinket av og Altay Izmir må dermed bygge opp et nytt angrep.
    47'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Altinordu FK.
    47'
    Frispark til Altinordu FK på halvdelen til Altay Izmir.
    48'
    Gult kort til Altay Izmir
    Khaly Thiam
    Dommer Cuneyt Cakir viser Khaly Thiam (Altay Izmir) det gule kortet.
    48'
    Cuneyt Cakir tildeler Altinordu FK en corner. Metehan Mimaroglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Metehan Mimaroglu (Altinordu FK) løfter inn en corner fra venstre på Bornova Stadium.
    51'
    52'
    Dommer Cuneyt Cakir venter med å sette i gang spillet fordi Yusuf Yalcin Arslan ligger nede.
    53'
    Yusuf Yalcin Arslan er på beina igjen og fortsetter kampen på Bornova Stadium.
    54'
    Erhan Celenk (Altay Izmir) slår en corner fra høyre side på Bornova Stadium.
    56'
    Mehmet Erdem Ugurlu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    57'
    Frispark Altay Izmir.
    58'
    Mehmet Erdem Ugurlu er tilbake på banen igjen.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Enis Destan
    Ut: Husamettin Yener
    Altinordu FK bytter ut Husamettin Yener med Enis Destan. Dette er det første byttet som Huseyin Eroglu gjør i dagens kamp.
    60'
    I Izmir slår Erhan Celenk en corner fra høyre.
    62'
    64'
    Marco Paixao
    Altay Izmir angriper på Bornova Stadium. Marco Paixao header utenfor.
    66'
    På Bornova Stadium skyter Marco Paixao (Altay Izmir) rett i tverrliggeren!
    68'
    69'
    Det blir farlig! Frispark for Altinordu FK er nær straffområde.
    69'
    Erhan Celenk (Altay Izmir) løfter inn en corner fra høyre på Bornova Stadium.
    71'
    Marco Paixao (Altay Izmir) prøver å heade ballen i mål på Bornova Stadium, men mislykkes.
    71'
    71'
    73'
    73'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    Altinordu FK angriper på Bornova Stadium, men Ahmet Ilhan Ozek header utenfor.
    75'
    Cuneyt Cakir tildeler Altay Izmir en corner. Erhan Celenk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Altay Izmir avanserer forover i Izmir. Marco Paixao avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    79'
    Spillet på Bornova Stadium er stoppet midlertidig fordi Ibrahim Ozturk ligger nede.
    80'
    Ibrahim Ozturk kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Bornova Stadium.
    80'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Altinordu FK like utenfor Altay Izmir-området.
    81'
    82'
    Inn: Ufuk Budak
    Ut: Rahmi Salih Kaya
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Ufuk Budak, mens Rahmi Salih Kaya tar plass på benken.
    83'
    Inn: Seref Ozcan
    Ut: Metehan Mimaroglu
    Huseyin Eroglu gjør dagens tredje bytte i Izmir, når han tar ut Metehan Mimaroglu og setter inn Seref Ozcan.
    83'
    Altinordu FK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Altay Izmir.
    85'
    86'
    I Izmir slår Seref Ozcan en corner fra høyre.
    87'
    Sjanse i Izmir! Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    87'
    87'
    Mål for Altay Izmir!
    Altinordu FK 0 - 1 Altay Izmir
    Mål: Marco Paixao
    Målgivende: Erhan Celenk
    I Izmir tar Altay Izmir ledelsen 0-1 etter et mål av Marco Paixao. Erhan Celenk var nest sist på ballen.