Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Altinordu FK.
    Mål for Altinordu FK!
    Altinordu FK 1 - 0 Menemen Belediyespor
    Mål: Enis Destan
    Målgivende: Husamettin Yener
    I Izmir tar Altinordu FK ledelsen 1-0 etter et mål av Enis Destan. Flott spill fra Husamettin Yener før målet.
    9'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    13'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Gult kort til Altinordu FK
    Ridvan Kocak
    Dommer Furkan Aksuoglu gir Ridvan Kocak (Altinordu FK) et gult kort.
    13'
    Furkan Aksuoglu tildeler Menemen Belediyespor en corner. Mete Celik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd utenfor mål, Altinordu FK
    20'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    21'
    Ahmet Ilhan Ozek
    Målsjanse! Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Mahamadou Ba
    Menemen Belediyespor angriper. Mahamadou Ba får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    25'
    Mahamadou Ba ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    26'
    Mahamadou Ba ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Izmir.
    26'
    Frispark til Altinordu FK på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    27'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    29'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for Altinordu FK på egen banehalvdel.
    39'
    Mete Celik (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra høyre på Bornova Stadium.
    40'
    Mazlum Demir
    I Izmir får Mazlum Demir (Menemen Belediyespor) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    40'
    40'
    I Izmir slår Mete Celik en corner fra høyre.
    41'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    45'
    Enis Destan
    Altinordu FK angriper, men avslutningen til Enis Destan går utenfor.
    46'
    47'
    48'
    Yusuf Yalcin Arslan
    Dommer Furkan Aksuoglu viser Yusuf Yalcin Arslan (Altinordu FK) det gule kortet.
    48'
    52'
    Enis Destan (Altinordu FK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bornova Stadium.
    54'
    Mete Celik (Menemen Belediyespor) slår en corner fra venstre side på Bornova Stadium.
    54'
    Mickael Pote
    Mickael Pote (Menemen Belediyespor) header utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Feyttullah Gurluk
    Ut: Enis Destan
    Altinordu FK gjør sitt første bytte. Enis Destan erstattes av Feyttullah Gurluk.
    55'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Altinordu FK.
    55'
    I Izmir slår Ahmet Ilhan Ozek en corner fra venstre.
    58'
    Furkan Aksuoglu tildeler Altinordu FK en corner. Ahmet Ilhan Ozek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Izmir fordi Yusuf Yalcin Arslan får behandling for en skade på banen.
    59'
    Yusuf Yalcin Arslan er tilbake i kampen igjen.
    61'
    Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) løfter inn en corner fra høyre på Bornova Stadium.
    62'
    Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) slår en corner fra venstre side på Bornova Stadium.
    63'
    I Izmir slår Mete Celik en corner fra venstre.
    64'
    Husamettin Yener
    Altinordu FK fosser forover og Husamettin Yener fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    66'
    67'
    68'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Mohamed Sabbah
    Ut: Ahmet Sagat
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Menemen Belediyespor. Inn kommer Mohamed Sabbah, mens Ahmet Sagat tar plass på benken.
    68'
    70'
    Kan Menemen Belediyespor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    73'
    74'
    74'
    75'
    79'
    Inn: Toni Gomes
    Ut: Rasheed Ibrahim Akanbi
    Cenk Laleci gjør dagens andre bytte i Izmir, når han tar ut Rasheed Ibrahim Akanbi og setter inn Toni Gomes.
    79'
    Inn: Enes Saglik
    Ut: Emre Ozer
    Bytte for Menemen Belediyespor. Enes Saglik kommer inn for Emre Ozer på Bornova Stadium.
    79'
    Toni Gomes
    Målsjanse på Bornova Stadium! Toni Gomes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Furkan Aksuoglu tildeler Menemen Belediyespor en corner. Enes Saglik sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.