Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Altinordu FK angriper i Izmir. Ahmet Ilhan Ozek fyrer av et skudd som går utenfor.
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    21'
    24'
    Andre gule kort til Samsunspor
    Utvisning! Samsunspor må klare seg resten av kampen uten Gokhan Alsan etter at han får sitt andre gule.
    24'
    27'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ilyas Kubilay Yavuz (Samsunspor) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Husamettin Yener ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    Altinordu FK slipper å klare seg uten Husamettin Yener som kommer tilbake på banen igjen.
    28'
    Ilyas Kubilay Yavuz er tilbake på banen igjen.
    28'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    35'
    Yasin Oztekin
    Dommer Bahattin Simsek gir Yasin Oztekin (Samsunspor) et gult kort.
    35'
    Yasin Oztekin (Samsunspor) slår en corner fra venstre side på Bornova Stadium.
    38'
    Bahattin Simsek tildeler Samsunspor en corner. Yasin Oztekin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Matias Coureur
    Målsjanse på Bornova Stadium! Matias Coureur fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    I Izmir slår Yasin Oztekin en corner fra venstre.
    41'
    41'
    Ilyas Kubilay Yavuz
    Ilyas Kubilay Yavuz (Samsunspor) kommer til en målsjanse på Bornova Stadium, men klarer ikke å score.
    42'
    Yasin Oztekin (Samsunspor) slår en corner fra høyre side på Bornova Stadium.
    43'
    Samsunspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    44'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Oguz Gurbulak
    Ut: Ilyas Kubilay Yavuz
    Ertugrul Saglam (Samsunspor) gjør sitt første bytte for dagen. Oguz Gurbulak erstatter Ilyas Kubilay Yavuz.
    46'
    Frispark Altinordu FK.
    46'
    Sinan Osmanoglu (Altinordu FK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bornova Stadium.
    48'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Yusuf Can Esendemir
    Ut: Sinan Osmanoglu
    Det virker som Sinan Osmanoglu ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Yusuf Can Esendemir.
    50'
    Metehan Mimaroglu
    Sjanse! Altinordu FK avanserer forover, men Metehan Mimaroglu avslutter utenfor.
    51'
    53'
    55'
    56'
    57'
    Brice Dja Djedje ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    59'
    Inn: Gokhan Karadeniz
    Ut: Brice Dja Djedje
    Samsunspor bytter ut Brice Dja Djedje med Gokhan Karadeniz.
    59'
    Sjanse i Izmir! Metehan Mimaroglu (Altinordu FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Bahattin Simsek tildeler Altinordu FK en corner. Recep Aydin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    64'
    Inn: Ahmet Dereli
    Ut: Husamettin Yener
    Altinordu FK bytter ut Husamettin Yener med Ahmet Dereli. Dette er det andre byttet som Huseyin Eroglu gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Burak Ince
    Ut: Furkan Cil
    Furkan Cil (Altinordu FK) erstattes av Burak Ince.
    64'
    Offside! Matias Coureur (Samsunspor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    66'
    Inn: Nadir Ciftci
    Ut: Jugurtha Hamroun
    Bytte for Samsunspor. Nadir Ciftci kommer inn for Jugurtha Hamroun på Bornova Stadium.
    66'
    Burak Ince (Altinordu FK) løfter inn en corner fra venstre på Bornova Stadium.
    67'
    Burak Ince (Altinordu FK) slår en corner fra høyre side på Bornova Stadium.
    68'
    68'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Samsunspor.
    69'
    Skudd på mål, Samsunspor
    69'
    69'
    71'
    Rødt kort til Samsunspor
    Nadir Ciftci
    Nadir Ciftci (Samsunspor) må forlate banen etter at dommer Bahattin Simsek trekker fram det røde kortet!
    73'
    Burak Ince
    Sjanse til Altinordu FK! Burak Ince er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    Bahattin Simsek tildeler Altinordu FK en corner. Burak Ince sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Samsunspor angriper. Matias Coureur får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    76'
    Inn: Yalcin Kilinc
    Ut: Matias Coureur
    Ertugrul Saglam gjør dagens fjerde bytte i Izmir, når han tar ut Matias Coureur og setter inn Yalcin Kilinc.
    78'
    Inn: Burak Calik
    Ut: Yasin Oztekin
    Samsunspor gjør sitt femte bytte. Yasin Oztekin erstattes av Burak Calik.
    78'
    Skudd utenfor mål, Altinordu FK
    79'
    I Izmir slår Burak Ince en corner fra høyre.
    81'
    81'
    Altinordu FK fosser fremover, men Enis Destan går rett i offsidefella.
    82'
    82'
    Yalcin Kilinc
    Yalcin Kilinc (Samsunspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Bornova Stadium.
    82'
    Inn: Emre Nefiz
    Ut: Ahmet Ilhan Ozek
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Emre Nefiz, mens Ahmet Ilhan Ozek tar plass på benken.