Lior Refaelov (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra høyre på Lotto Park.
    Mål for Anderlecht!
    Anderlecht 1 - 0 Kortrijk
    Mål: Verschaeren Yari
    Målgivende: Michael Murillo
    Verschaeren Yari dundrer ballen i mål og RSC Anderlecht tar ledelsen 1-0 på Lotto Park. Michael Murillo var nest sist på ballen.
    27'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    28'
    Gult kort til Kortrijk
    Dorian Dessoleil
    Dommer Nathan Verboomen viser Dorian Dessoleil (KV Kortrijk) det gule kortet.
    29'
    30'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Skudd utenfor mål, Kortrijk
    32'
    I Brussel slår Lior Refaelov en corner fra venstre.
    38'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) slår en corner fra venstre side på Lotto Park.
    38'
    Frispark KV Kortrijk.
    40'
    Kortrijk får tildelt et hjørnespark
    Stjepan Loncar
    Nathan Verboomen tildeler KV Kortrijk en corner. Stjepan Loncar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Spillet på Lotto Park er stoppet midlertidig fordi Michael Murillo ligger nede.
    43'
    I Brussel slår Stjepan Loncar en corner fra venstre.
    43'
    Michael Murillo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Brussel.
    44'
    45'
    45'+1
    Skudd på mål, Anderlecht
    48'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Nathan Verboomen tildeler RSC Anderlecht en corner. Lior Refaelov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Dommer Nathan Verboomen venter med å sette i gang spillet fordi Zeno Debast ligger nede.
    50'
    Zeno Debast er tilbake på banen igjen.
    51'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra venstre på Lotto Park.
    51'
    Verschaeren Yari
    Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) slår en corner fra høyre side på Lotto Park.
    52'
    52'
    Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til KV Kortrijk.
    52'
    Kevin Vandendriessche
    Kevin Vandendriessche (KV Kortrijk) får et gult kort av dommer Nathan Verboomen.
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Brussel fordi Majeed Ashimeru får behandling for en skade på banen.
    53'
    Majeed Ashimeru er på beina igjen og fortsetter kampen.
    54'
    56'
    57'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lotto Park.
    57'
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Faiz Selemani
    Ut: Billal Messaoudi
    Billal Messaoudi (KV Kortrijk) erstattes av Faiz Selemani.
    58'
    Inn: Habib Keita
    Ut: Kevin Vandendriessche
    KV Kortrijk bytter ut Kevin Vandendriessche med Habib Keita. Dette er det andre byttet som Adnan Custovic gjør i dagens kamp.
    58'
    59'
    Anderlecht 2 - 0 Kortrijk
    Mål: Majeed Ashimeru
    Mål! Majeed Ashimeru (RSC Anderlecht) header inn 2-0 på Lotto Park. Det er en fin assist fra Michael Murillo.
    59'
    Felipe Avenatti kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Lotto Park.
    60'
    Skudd på mål, Kortrijk
    61'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Faiz Selemani
    I Brussel slår Faiz Selemani en corner fra høyre.
    61'
    Mål for Kortrijk!
    Anderlecht 2 - 1 Kortrijk
    Mål: Faiz Selemani
    Mål! KV Kortrijk reduserer til 2-1 på Lotto Park. Faiz Selemani raget høyest og headet ballen i mål.
    62'
    Kan RSC Anderlecht utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    63'
    Anderlecht 3 - 1 Kortrijk
    Mål: Jan Vertonghen
    Målgivende: Lior Refaelov
    Jan Vertonghen header inn 3-1 og RSC Anderlecht øker ledelsen på Lotto Park. Lior Refaelov sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Anderlecht blir avblåst for offside
    En av RSC Anderlechts spillere blir avblåst for offside på Lotto Park.
    65'
    Gult kort til Anderlecht
    Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Inn: Felipe Avenatti
    Ut: Dorian Dessoleil
    Adnan Custovic (KV Kortrijk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Felipe Avenatti erstatter Dorian Dessoleil.
    66'
    66'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til KV Kortrijk.
    69'
    69'
    VAR sjekker om det er straffe til Anderlecht
    70'
    Dommeren dømmer straffe til Anderlecht
    73'
    Straffe! Dommer Nathan Verboomen plasserer ballen på krittmerket for RSC Anderlecht...
    74'
    Anderlecht scorer på straffe!
    Anderlecht 4 - 1 Kortrijk
    Mål: Lior Refaelov
    Mål! Lior Refaelov øker RSC Anderlechts ledelse til 4-1 etter et straffespark på Lotto Park.
    75'
    Inn: Marco Kana
    Ut: Lior Refaelov
    RSC Anderlecht gjør sitt andre bytte. Lior Refaelov erstattes av Marco Kana.
    76'
    Inn: Sebastiano Esposito
    Ut: Kristian Arnstad
    Felice Mazzu gjør dagens tredje bytte i Brussel, når han tar ut Arnstad og setter inn Sebastiano Esposito.
    76'
    Inn: Dylan Mbayo
    Ut: Stjepan Loncar
    Bytte for KV Kortrijk. Dylan Mbayo kommer inn for Stjepan Loncar på Lotto Park.
    78'
    Inn: Nayel Mehssatou
    Ut: Oleksiy Sych
    Adnan Custovic (KV Kortrijk) gjør sitt femte bytte for dagen. Nayel Mehssatou erstatter Oleksiy Sych.
    78'
    79'
    80'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) slår en corner fra venstre side på Lotto Park.
    82'
    Inn: Killian Sardella
    Ut: Zeno Debast
    Felice Mazzu gjør dagens fjerde bytte i Brussel, når han tar ut Zeno Debast og setter inn Killian Sardella.
    82'
    Inn: Hannes Delcroix
    Ut: Fabio Silva
    RSC Anderlecht bytter ut Fabio Silva med Hannes Delcroix.
    82'
    83'
    I Brussel slår Verschaeren Yari en corner fra høyre.
    89'
    Sebastiano Esposito
    Nathan Verboomen tildeler RSC Anderlecht en corner. Sebastiano Esposito sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Lotto Park.
    90'+2
    RSC Anderlecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+2
    Kortrijk blir avblåst for offside
    KV Kortrijk angriper, men Nathan Verboomen blåser for offside.
    90'+5
    Frispark RSC Anderlecht.
    90'+6
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.