Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) slår en corner fra høyre side på Lotto Park.
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til RSC Anderlecht.
    Offside! Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    4'
    RSC Anderlecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Oud-Heverlee Leuven må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RSC Anderlecht.
    6'
    Hannes Delcroix
    Hannes Delcroix (RSC Anderlecht) header mot mål, men ballen går utenfor.
    7'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Gult kort til OH Leuven
    Kristiyan Malinov
    Kristiyan Malinov (Oud-Heverlee Leuven) får et gult kort av dommer Bram Van Driessche.
    7'
    Thomas Henry
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Brussel. Thomas Henry fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    11'
    Lukas Nmecha
    Sjanse! RSC Anderlecht avanserer forover, men Lukas Nmecha avslutter utenfor.
    13'
    Sjanse i Brussel! Lukas Nmecha (RSC Anderlecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    14'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    17'
    Bram Van Driessche tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    22'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til RSC Anderlecht like utenfor Oud-Heverlee Leuven-området.
    22'
    I Brussel slår Kristiyan Malinov en corner fra venstre.
    25'
    Frederic Duplus (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra venstre på Lotto Park.
    26'
    26'
    27'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    28'
    32'
    Kamal Sowah
    Målsjanse på Lotto Park! Kamal Sowah fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra venstre side på Lotto Park.
    33'
    Casper De Norre
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men avslutningen til Casper De Norre går utenfor.
    34'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Anderlecht
    Nany Dimata
    Nany Dimata (RSC Anderlecht) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    36'
    Mål for Anderlecht!
    Anderlecht 1 - 0 OH Leuven
    Mål: Verschaeren Yari
    Målgivende: Michael Murillo
    I Brussel tar RSC Anderlecht ledelsen 1-0 etter et mål av Verschaeren Yari. Det er en fin assist fra Michael Murillo.
    38'
    Kristiyan Malinov (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Lotto Park, men avslutningen går utenfor.
    40'
    40'
    Percy Tau
    RSC Anderlecht angriper. Percy Tau får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    Anderlecht 2 - 0 OH Leuven
    Mål: Percy Tau
    Målgivende: Bogdan Mykhaylichenko
    Mål! Percy Tau (RSC Anderlecht) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Lotto Park. Bogdan Mykhaylichenko sto for den målgivende pasningen.
    45'
    48'
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover i Brussel. Casper De Norre avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    50'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men Nany Dimata går rett i offsidefella.
    52'
    52'
    Mål for OH Leuven!
    Anderlecht 2 - 1 OH Leuven
    Mål: Frederic Duplus
    Oud-Heverlee Leuven reduserer til 2-1 etter et mål av Frederic Duplus.
    53'
    57'
    Frispark RSC Anderlecht.
    58'
    Sascha Kotysch
    Dommer Bram Van Driessche viser Sascha Kotysch (Oud-Heverlee Leuven) det gule kortet.
    58'
    62'
    I Brussel slår Xavier Mercier en corner fra høyre.
    63'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Mousa Al-Taamari
    Ut: Pierre-Yves Ngawa
    Pierre-Yves Ngawa (Oud-Heverlee Leuven) erstattes av Moussa Al-Taamari.
    65'
    65'
    Xavier Mercier
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) avanserer forover på Lotto Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Kamal Sowah
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Brussel. Kamal Sowah avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    I Brussel slår Kamal Sowah en corner fra venstre.
    70'
    Målsjanse på Lotto Park! Thomas Henry fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    71'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Peter Zulj
    Ut: Nany Dimata
    Bytte for RSC Anderlecht. Peter Zulj kommer inn for Nany Dimata på Lotto Park.
    73'
    75'
    Michael Murillo
    RSC Anderlecht fosser forover og Michael Murillo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Michael Murillo (RSC Anderlecht) kommer til en målsjanse på Lotto Park, men klarer ikke å score.
    76'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    78'
    Inn: David Hubert
    Ut: Kristiyan Malinov
    Marc Brys (Oud-Heverlee Leuven) gjør sitt andre bytte for dagen. David Hubert erstatter Kristiyan Malinov.
    78'
    80'
    82'
    Kamal Sowah
    Målsjanse! Kamal Sowah (Oud-Heverlee Leuven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Anderlecht 2 - 2 OH Leuven
    Mål: Mathieu Maertens
    Mathieu Maertens scorer og utligner dermed til 2-2.
    84'
    Inn: Mustapha Bundu
    Ut: Verschaeren Yari
    RSC Anderlecht bytter ut Verschaeren Yari med Mustapha Bundu.
    86'
    VAR sjekker om det er straffe til Anderlecht
    89'
    Ingen straffe til Anderlecht
    90'
    90'+5
    Inn: Arthur Allemeersch
    Ut: Xavier Mercier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oud-Heverlee Leuven. Inn kommer Arthur Allemeersch, mens Xavier Mercier tar plass på benken.
    90'+5
    Inn: Michel Vlap
    Ut: Percy Tau
    RSC Anderlecht gjør sitt tredje bytte. Percy Tau erstattes av Michel Vlap.
    90'+7
    Bram Van Driessche tildeler RSC Anderlecht en corner. Peter Zulj sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.