RSC Anderlecht slipper å klare seg uten Albert Sambi Lokonga som kommer tilbake på banen igjen.
    I Brussel slår Jean-Luc Dompe en corner fra høyre.
    Målet til SV Zulte Waregem sjekkes av VAR
    Mål for SV Zulte Waregem!
    Anderlecht 0 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Jelle Vossen
    Målgivende: Olivier Deschacht
    SV Zulte Waregem leder 0-1 etter en scoring av Jelle Vossen. Det er en fin assist fra Olivier Deschacht.
    6'
    Jan Boterberg tildeler RSC Anderlecht en corner. Adrien Trebel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    SV Zulte Waregem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Lukas Nmecha
    RSC Anderlecht avanserer forover i Brussel. Lukas Nmecha avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    20'
    Det blir farlig! Frispark for RSC Anderlecht er nær straffområde.
    21'
    Gult kort til SV Zulte Waregem
    Ibrahima Seck
    Ibrahima Seck (SV Zulte Waregem) pådrar seg et gult kort.
    21'
    Adrien Trebel
    Adrien Trebel (RSC Anderlecht) kommer til en målsjanse på Lotto Park, men klarer ikke å score.
    23'
    Albert Sambi Lokonga
    Albert Sambi Lokonga (RSC Anderlecht) avanserer forover på Lotto Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    SV Zulte Waregem, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark RSC Anderlecht.
    25'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    26'
    Rødt kort!
    Spilleren på SV Zulte Waregem får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    26'
    Rødt kort til SV Zulte Waregem
    Damien Marcq
    Damien Marcq (SV Zulte Waregem) må forlate banen etter at dommer Jan Boterberg trekker fram det røde kortet!
    26'
    Frispark til SV Zulte Waregem på halvdelen til RSC Anderlecht.
    31'
    Mål for Anderlecht!
    Anderlecht 1 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Anouar Ait El Hadj
    Målgivende: Adrien Trebel
    Anouar Ait El Hadj scorer og utligningen er et faktum på Lotto Park. 1-1. Adrien Trebel sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Verschaeren Yari
    Målsjanse til RSC Anderlecht! Verschaeren Yari treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    Lukas Nmecha (RSC Anderlecht) kommer seg fri på Lotto Park, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Ibrahima Seck vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Ibrahima Seck er på beina igjen og fortsetter kampen.
    37'
    Majeed Ashimeru
    Sjanse! RSC Anderlecht avanserer forover, men Majeed Ashimeru avslutter utenfor.
    38'
    En av RSC Anderlechts spillere blir avblåst for offside.
    41'
    Anouar Ait El Hadj
    RSC Anderlecht angriper, men avslutningen til Anouar Ait El Hadj går utenfor.
    42'
    Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra høyre på Lotto Park.
    45'
    Bogdan Mykhaylichenko (RSC Anderlecht) slår en corner fra venstre side på Lotto Park.
    45'+2
    Anderlecht 2 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Michael Murillo
    Mål! RSC Anderlecht tar ledelsen 2-1 ved Michael Murillo.
    45'+2
    Spillerbytte - SV Zulte Waregem
    Inn: Gianni Bruno
    Ut: Youssef Sylla
    Youssef Sylla (SV Zulte Waregem) erstattes av Gianni Bruno.
    46'
    Målsjanse! Lukas Nmecha (RSC Anderlecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    50'
    Sjanse i Brussel! Majeed Ashimeru (RSC Anderlecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    53'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Anderlecht 3 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Verschaeren Yari
    I Brussel øker RSC Anderlecht ledelsen til 3-1 takket være et mål av Verschaeren Yari. Flott spill fra Adrien Trebel før målet.
    54'
    Målsjanse på Lotto Park! Albert Sambi Lokonga fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    En av SV Zulte Waregems spillere går i offside.
    57'
    Frispark for SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    57'
    Gianni Bruno
    SV Zulte Waregem angriper i Brussel. Gianni Bruno fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Kan RSC Anderlecht utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    65'
    66'
    I Brussel slår Jean-Luc Dompe en corner fra venstre.
    68'
    Inn: Mathieu De Smet
    Ut: Jean-Luc Dompe
    SV Zulte Waregem bytter ut Jean-Luc Dompe med Mathieu De Smet. Dette er det andre byttet som Francky Dury gjør i dagens kamp.
    69'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Jacob Bruun Larsen
    Ut: Verschaeren Yari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RSC Anderlecht. Inn kommer Jacob Bruun Larsen, mens Verschaeren Yari tar plass på benken.
    70'
    Inn: Francis Amuzu
    Ut: Majeed Ashimeru
    Bytte for RSC Anderlecht. Francis Amuzu kommer inn for Majeed Ashimeru på Lotto Park.
    70'
    Inn: Josh Cullen
    Ut: Adrien Trebel
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joshua Cullen erstatter Adrien Trebel.
    70'
    Mathieu De Smet (SV Zulte Waregem) slår en corner fra venstre side på Lotto Park.
    71'
    Lukas Nmecha (RSC Anderlecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    75'
    75'
    Gult kort til Anderlecht
    Josh Cullen
    Dommer Jan Boterberg gir Joshua Cullen (RSC Anderlecht) et gult kort.
    75'
    RSC Anderlecht angriper, men Jan Boterberg blåser for offside.
    81'
    Målet til Anderlecht sjekkes av VAR
    81'
    Målet til Anderlecht blir annullert
    81'
    Jacob Bruun Larsen
    Jacob Bruun Larsen (RSC Anderlecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Inn: Abdoulay Diaby
    Ut: Lukas Nmecha
    Vincent Kompany gjør dagens fjerde bytte i Brussel, når han tar ut Lukas Nmecha og setter inn Abdoulay Diaby.
    83'
    84'
    Abdoulay Diaby
    Målsjanse! Abdoulay Diaby (RSC Anderlecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    86'
    Andre gule kort til Anderlecht
    Josh Cullen
    Utvisning! Joshua Cullen (RSC Anderlecht) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    86'
    Inn: Tomas Chory
    Ut: Jannes Van Hecke
    SV Zulte Waregem bytter ut Jannes Van Hecke med Tomas Chory.
    86'
    Francis Amuzu
    RSC Anderlecht angriper i Brussel. Francis Amuzu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Anderlecht 4 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Abdoulay Diaby
    Målgivende: Marco Kana
    Mål! Abdoulay Diaby øker ledelsen til 4-1. Marco Kana var nest sist på ballen.
    89'
    Inn: Marco Kana
    Ut: Anouar Ait El Hadj
    RSC Anderlecht gjør sitt femte bytte. Anouar Ait El Hadj erstattes av Marco Kana.
    89'
    RSC Anderlecht angriper. Abdoulay Diaby får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.