Frispark til Goztepe Izmir på halvdelen til Antalyaspor.
    Frispark for Antalyaspor på egen banehalvdel.
    3'
    Veysel Sari vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    3'
    Veysel Sari ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Antalya.
    4'
    Skudd på mål, Antalyaspor
    Moussa Djenepo
    Sjanse i Antalya! Moussa Djenepo (Antalyaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Antalyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Goztepe Izmir blir avblåst for offside
    Kubilay Kanatsizkus
    Kubilay Kanatsizkus (Goztepe Izmir) vinkes av for offside i Antalya.
    7'
    Skudd utenfor mål, Antalyaspor
    Erdogan Yesilyurt
    Erdogan Yesilyurt (Antalyaspor) kommer seg fri på Antalya Stadium, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Gult kort til Antalyaspor
    Erdal Rakip
    Erdal Rakip (Antalyaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    Goztepe Izmir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Goztepe Izmir får tildelt et hjørnespark
    Yalcin Kayan
    Zorbay Kucuk tildeler Goztepe Izmir en corner. Yalcin Kayan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Zorbay Kucuk signaliserer et frispark til Antalyaspor på egen banehalvdel.
    14'
    15'
    I Antalya har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Zorbay Kucuk signaliserer et frispark til Antalyaspor.
    17'
    Antalyaspor angriper, men avslutningen til Erdogan Yesilyurt går utenfor.
    18'
    Antalyaspor får tildelt et hjørnespark
    Erdogan Yesilyurt (Antalyaspor) slår en corner fra høyre side på Antalya Stadium.
    20'
    Sam Larsson
    I Antalya slår Sam Larsson en corner fra venstre.
    23'
    Guray Vural
    Guray Vural (Antalyaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Skudd utenfor mål, Goztepe Izmir
    Nazim Sangare
    Goztepe Izmir avanserer forover i Antalya. Nazim Sangare avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    Skudd på mål, Goztepe Izmir
    Goztepe Izmir angriper i Antalya. Kubilay Kanatsizkus avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    Goztepe Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Antalya fordi Veysel Sari får behandling for en skade på banen.
    28'
    Yalcin Kayan (Goztepe Izmir) løfter inn en corner fra høyre på Antalya Stadium.
    29'
    Veysel Sari er på beina igjen og fortsetter kampen på Antalya Stadium.
    29'
    Antalyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Zorbay Kucuk signaliserer et frispark til Antalyaspor like utenfor Goztepe Izmir-området.
    32'
    Offside! Yalcin Kayan (Goztepe Izmir) er alene igjennom, men dommer Zorbay Kucuk ser at linjemannen er oppe med flagget.
    34'
    Antalyaspor blir avblåst for offside
    Antalyaspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    38'
    Frispark Goztepe Izmir.
    38'
    40'
    40'
    41'
    Guray Vural
    Guray Vural (Antalyaspor) slår en corner fra høyre side på Antalya Stadium.
    42'
    Erdal Rakip
    Antalyaspor angriper på Antalya Stadium. Erdal Rakip header utenfor.
    42'
    43'
    Romulo
    Goztepe Izmir angriper i Antalya. Romulo fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    I Antalya slår Yalcin Kayan en corner fra høyre.
    45'+2
    Djalma Antonio da Silva Filho
    Djalma Antonio da Silva Filho (Goztepe Izmir) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    Målet til Antalyaspor sjekkes av VAR
    49'
    Målet til Antalyaspor blir annullert
    51'
    Frispark for Goztepe Izmir på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    54'
    Gult kort til Goztepe Izmir
    Anthony Dennis
    Dommeren gir Anthony Dennis (Goztepe Izmir) et gult kort.
    55'
    55'
    59'
    Guray Vural
    Zorbay Kucuk tildeler Antalyaspor en corner. Guray Vural sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Romulo
    En av Goztepe Izmirs spillere går i offside.
    62'
    Yalcin Kayan ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Spillerbytte - Antalyaspor
    Inn: Emre Uzun
    Ut: Sander Van de Streek
    Antalyaspor bytter ut Sander Van de Streek med Emre Uzun.
    63'
    Inn: Braian Samudio
    Ut: Sam Larsson
    Sam Larsson (Antalyaspor) erstattes av Braian Samudio.
    63'
    Spillerbytte - Goztepe Izmir
    Inn: Dogan Erdogan
    Ut: Isaac Solet Bomawoko
    Stanimir Stoilov (Goztepe Izmir) gjør sitt første bytte for dagen. Dogan Erdogan erstatter Isaac Solet Bomawoko.
    64'
    Inn: David Tijanic
    Ut: Yalcin Kayan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Goztepe Izmir. Inn kommer David Tijanic, mens Yalcin Kayan tar plass på benken.
    64'
    Frispark til Antalyaspor på halvdelen til Goztepe Izmir.
    66'
    Braian Samudio
    Braian Samudio (Antalyaspor) kommer seg fri på Antalya Stadium, men avslutningen går utenfor.
    67'
    68'
    Inn: Lasse Nielsen
    Ut: Nazim Sangare
    Goztepe Izmir gjør sitt tredje bytte. Nazim Sangare erstattes av Lasse Nielsen.
    68'
    Inn: Taha Altikardes
    Ut: Koray Gunter
    Bytte for Goztepe Izmir. Taha Altikardes kommer inn for Koray Gunter på Antalya Stadium.
    68'
    69'
    Antalyaspors Braian Samudio blåses av for offside på Antalya Stadium.
    70'
    Inn: Jakub Kaluzinski
    Ut: Erdal Rakip
    Antalyaspor bytter ut Erdal Rakip med Jakub Kaluzinski. Dette er det tredje byttet som Alex De Souza gjør i dagens kamp.
    72'
    David Tijanic
    I Antalya slår David Tijanic en corner fra venstre.
    74'
    75'
    Romulo (Goztepe Izmir) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Antalya Stadium.
    75'
    Veysel Sari ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    76'
    Goztepe Izmir slipper å klare seg uten Romulo som kommer tilbake på banen i Antalya.
    77'
    Veysel Sari er på beina igjen og fortsetter kampen.
    77'
    Zorbay Kucuk tildeler Goztepe Izmir en corner. David Tijanic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Heliton Jorge Tito Dos Santos
    Heliton Jorge Tito Dos Santos (Goztepe Izmir) prøver å heade ballen i mål på Antalya Stadium, men mislykkes.
    78'
    78'
    78'
    Guray Vural
    Målsjanse på Antalya Stadium! Guray Vural fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    79'
    Antalyaspor angriper, men Zorbay Kucuk blåser for offside.
    80'
    Dommer Zorbay Kucuk venter med å sette i gang spillet fordi Djalma Antonio da Silva Filho ligger nede.
    81'
    Inn: Ismail Koybasi
    Ut: Djalma Antonio da Silva Filho
    Djalma Antonio da Silva Filho (Goztepe Izmir) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ismail Koybasi.
    82'
    83'
    Erdogan Yesilyurt (Antalyaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Lasse Nielsen
    Lasse Nielsen (Goztepe Izmir) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Inn: Ramzi Safuri
    Ut: Moussa Djenepo
    Alex De Souza gjør dagens fjerde bytte i Antalya, når han tar ut Moussa Djenepo og setter inn Ramzi Safuri.
    85'
    Inn: Emrecan Uzunhan
    Ut: Veysel Sari
    Emrecan Uzunhan (Antalyaspor) erstatter Veysel Sari som ser ut til å måtte forlate Antalya Stadium med en skade.
    85'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Anthony Dennis (Goztepe Izmir) vrir seg av smerte i gresset.
    88'
    88'
    Anthony Dennis er tilbake i kampen igjen.
    88'
    Emre Uzun
    Antalyaspor fosser forover og Emre Uzun fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.