Aris Thessaloniki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Ezequiel Ponce
    AEK Athen angriper. Ezequiel Ponce får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Aris Thessaloniki, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Niclas Eliasson (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på Kleanthis Vikelides.
    3'
    Christos Vergetis signaliserer et frispark til Aris Thessaloniki på egen banehalvdel.
    3'
    Alvaro Zamora
    Aris Thessaloniki angriper i Thessaloniki. Alvaro Zamora avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    AEK Athen, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Thessaloniki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Frispark for AEK Athen på egen banehalvdel.
    6'
    Gult kort til Aris Thessaloniki
    Valentino Fattore Scotta
    Valentino Fattore Scotta (Aris Thessaloniki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    6'
    Kan AEK Athen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    6'
    Christos Vergetis tildeler AEK Athen en corner. Nordin Amrabat sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    I Thessaloniki slår Nordin Amrabat en corner fra høyre.
    8'
    Domagoj Vida
    AEK Athen avanserer forover og Domagoj Vida kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    8'
    8'
    Vladimir Darida
    Vladimir Darida (Aris Thessaloniki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Frispark for Aris Thessaloniki på egen banehalvdel.
    14'
    15'
    Niclas Eliasson
    AEK Athen angriper, men avslutningen til Niclas Eliasson går utenfor.
    18'
    Ezequiel Ponce (AEK Athen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Christos Vergetis signaliserer et frispark til Aris Thessaloniki.
    20'
    Frispark til Aris Thessaloniki på halvdelen til AEK Athen.
    21'
    Loren Moron
    Loren Moron (Aris Thessaloniki) avanserer forover på Kleanthis Vikelides. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    23'
    Manu Garcia
    Aris Thessaloniki angriper, men avslutningen til Manu Garcia går utenfor.
    23'
    Frispark AEK Athen.
    23'
    Birger Verstraete
    Dommeren gir Birger Verstraete (Aris Thessaloniki) et gult kort.
    25'
    I Thessaloniki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Steven Zuber
    AEK Athen angriper i Thessaloniki. Steven Zuber avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    28'
    AEK Athen avanserer forover i Thessaloniki. Steven Zuber avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Nordin Amrabat (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på Kleanthis Vikelides.
    30'
    Niclas Eliasson (AEK Athen) løfter inn en corner fra venstre på Kleanthis Vikelides.
    31'
    Djibril Sidibe
    Djibril Sidibe (AEK Athen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Målsjanse! Niclas Eliasson (AEK Athen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Christos Vergetis signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til AEK Athen
    Damian Szymanski
    Damian Szymanski (AEK Athen) får et gult kort av dommer Christos Vergetis.
    35'
    Mål for Aris Thessaloniki!
    Aris Thessaloniki 1 - 0 AEK Athen
    Mål: Loren Moron
    I Thessaloniki tar Aris Thessaloniki ledelsen 1-0 etter et mål av Loren Moron.
    36'
    36'
    I Thessaloniki slår Vladimir Darida en corner fra høyre.
    36'
    Loren Moron
    Målsjanse på Kleanthis Vikelides! Loren Moron fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    37'
    37'
    37'
    Målet til Aris Thessaloniki sjekkes av VAR
    38'
    Målet til Aris Thessaloniki blir stående
    38'
    Martin Montoya
    Martin Montoya (Aris Thessaloniki) mottar sitt første gule kort for dagen på Kleanthis Vikelides.
    40'
    Det blir farlig! Frispark for AEK Athen er nær straffområde.
    40'
    41'
    Frispark Aris Thessaloniki.
    42'
    Nordin Amrabat
    AEK Athen angriper, men avslutningen til Nordin Amrabat går utenfor.
    44'
    45'+1
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Aris Thessaloniki
    Inn: Neven Djurasek
    Ut: Birger Verstraete
    Bytte for Aris Thessaloniki. Neven Djurasek kommer inn for Birger Verstraete på Kleanthis Vikelides.
    46'
    48'
    En av AEK Athens spillere blir avblåst for offside på Kleanthis Vikelides.
    48'
    Mål for AEK Athen!
    Aris Thessaloniki 1 - 1 AEK Athen
    Mål: Djibril Sidibe
    Målgivende: Ezequiel Ponce
    Mål! AEK Athen utligner på Kleanthis Vikelides. Målscorer: Djibril Sidibe. Flott spill fra Ezequiel Ponce før målet.
    49'
    Lindsay Rose
    Dommer Christos Vergetis viser Lindsay Rose (Aris Thessaloniki) det gule kortet.
    51'
    Christos Vergetis signaliserer et frispark til AEK Athen.
    51'
    53'
    AEK Athen avanserer forover i Thessaloniki. Ezequiel Ponce avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    AEK Athen fosser fremover, men Christos Vergetis blåser for offside på Kleanthis Vikelides.
    55'
    56'
    Damian Szymanski (AEK Athen) prøver å heade ballen i mål på Kleanthis Vikelides, men mislykkes.
    56'
    56'
    58'
    Domagoj Vida (AEK Athen) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    58'
    58'
    Niclas Eliasson (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på Kleanthis Vikelides.
    59'
    Målsjanse til AEK Athen! Nordin Amrabat treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Steven Zuber (AEK Athen) kommer til en målsjanse på Kleanthis Vikelides, men klarer ikke å score.
    61'
    63'
    63'
    Inn: Giannis Fetfatzidis
    Ut: Manu Garcia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aris Thessaloniki. Inn kommer Giannis Fetfatzidis, mens Manu Garcia tar plass på benken.
    64'
    AEK Athen angriper, men Jens Jonsson vinkes av for offside.
    66'
    AEK Athen fosser forover og Niclas Eliasson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Alvaro Zamora (Aris Thessaloniki) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    67'
    68'
    Niclas Eliasson (AEK Athen) kommer til en målsjanse på Kleanthis Vikelides, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Orbelin Pineda
    Ut: Niclas Eliasson
    Niclas Eliasson (AEK Athen) erstattes av Orbelin Pineda.
    71'
    Inn: Sergio Araujo
    Ut: Damian Szymanski
    AEK Athen gjør sitt andre bytte. Damian Szymanski erstattes av Sergio Araujo.
    71'
    Vladimir Darida (Aris Thessaloniki) slår en corner fra venstre side på Kleanthis Vikelides.
    71'
    Frispark til AEK Athen på halvdelen til Aris Thessaloniki.
    72'
    73'
    Ehsan Hajsafi
    Ehsan Hajsafi (AEK Athen) kommer seg fri på Kleanthis Vikelides, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Sergio Araujo
    Sergio Araujo (AEK Aten) visar framfötterna men nickar utanför.
    75'
    Nordin Amrabat (AEK Athen) pådrar seg et gult kort.
    75'
    75'
    76'
    Inn: Jean Jules Sepp Mvondo
    Ut: Vladimir Darida
    Apostolos Mantzios (Aris Thessaloniki) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jean Jules Sepp Mvondo erstatter Vladimir Darida.
    77'
    Inn: Karim Ansarifard
    Ut: Loren Moron
    Aris Thessaloniki bytter ut Loren Moron med Karim Ansarifard. Dette er det fjerde byttet som Apostolos Mantzios gjør i dagens kamp.
    77'
    78'
    Sergio Araujo (AEK Athen) avanserer forover på Kleanthis Vikelides. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    79'
    79'
    Aris Thessaloniki må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AEK Athen.
    79'
    I Thessaloniki header Domagoj Vida (AEK Athen) mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Karim Ansarifard
    Dommer Christos Vergetis gir Karim Ansarifard (Aris Thessaloniki) et gult kort.
    82'
    82'
    Inn: Robert Ljubicic
    Ut: Steven Zuber
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens tredje bytte i Thessaloniki, når han tar ut Steven Zuber og setter inn Robert Ljubicic.
    83'
    Inn: Paolo Fernandes
    Ut: Djibril Sidibe
    AEK Athen bytter ut Djibril Sidibe med Paolo Fernandes.
    83'
    Aris Thessaloniki 1 - 2 AEK Athen
    Mål: Nordin Amrabat
    Mål! AEK Athen tar ledelsen 1-2 ved Nordin Amrabat.
    84'
    Inn: Konstantinos Galanopoulos
    Ut: Nordin Amrabat
    AEK Athen bytter ut Nordin Amrabat med Konstantinos Galanopoulos.
    87'
    VAR sjekker om det er straffe til AEK Athen
    90'
    Ingen straffe til AEK Athen
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Inn: Georgios Delizisis
    Ut: Lindsay Rose
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aris Thessaloniki. Inn kommer Georgios Delizisis, mens Lindsay Rose tar plass på benken.