1-0
1-1
    Aris Thessaloniki får tildelt et frispark
    Vasileios Nikolakakis signaliserer et frispark til Aris Thessaloniki på egen banehalvdel.
    3'
    Asteras Tripolis får tildelt et frispark
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    4'
    Asteras Tripolis får tildelt et hjørnespark
    Julian Bartolo
    I Thessaloniki slår Julian Bartolo en corner fra venstre.
    6'
    7'
    VAR sjekker om det er straffe til Asteras Tripolis
    7'
    Ingen straffe til Asteras Tripolis
    8'
    Skudd på mål, Aris Thessaloniki
    Loren Moron
    Aris Thessaloniki angriper i Thessaloniki. Loren Moron avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Aris Thessaloniki, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Vasileios Nikolakakis signaliserer et frispark til Aris Thessaloniki like utenfor Asteras Tripolis-området.
    10'
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til Aris Thessaloniki.
    11'
    Aris Thessaloniki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd utenfor mål, Asteras Tripolis
    Nikolaos Kaltsas
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Kleanthis Vikelides, men klarer ikke å score.
    16'
    Vasileios Nikolakakis signaliserer et frispark til Aris Thessaloniki.
    17'
    Aris Thessaloniki blir avblåst for offside
    Monchu
    Aris Thessaloniki angriper i Thessaloniki, men blir avblåst for offside.
    19'
    Frispark Asteras Tripolis.
    21'
    Skudd utenfor mål, Aris Thessaloniki
    Manu Garcia
    Aris Thessaloniki angriper i Thessaloniki. Manu Garcia fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    I Thessaloniki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Loren Moron
    Målsjanse til Aris Thessaloniki! Loren Moron treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    Frispark for Aris Thessaloniki på egen banehalvdel.
    26'
    Manu Garcia
    En av Aris Thessalonikis spillere blir avblåst for offside på Kleanthis Vikelides.
    27'
    Frispark Aris Thessaloniki.
    29'
    Manu Garcia
    Aris Thessaloniki angriper. Manu Garcia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    Gult kort til Aris Thessaloniki
    Martin Frydek
    Dommer Vasileios Nikolakakis gir Martin Frydek (Aris Thessaloniki) et gult kort.
    30'
    30'
    Vasileios Nikolakakis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    Pione Sisto
    Sjanse til Aris Thessaloniki! Pione Sisto er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    34'
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) kommer seg fri på Kleanthis Vikelides, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Frispark til Aris Thessaloniki på halvdelen til Asteras Tripolis.
    40'
    41'
    43'
    Frispark i en god posisjon for Aris Thessaloniki!
    43'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Manu Garcia (Aris Thessaloniki) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Pione Sisto
    Aris Thessaloniki avanserer forover i Thessaloniki. Pione Sisto avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    Tilbake fra skade: Aris Thessaloniki
    45'+1
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - Aris Thessaloniki
    Inn: Martin Montoya
    Ut: Hugo Mallo
    Apostolos Mantzios (Aris Thessaloniki) gjør sitt første bytte for dagen. Martin Montoya erstatter Hugo Mallo.
    46'
    46'
    Clayton Diandy
    En av Aris Thessalonikis spillere blir avblåst for offside.
    48'
    49'
    Frisparket tildelt Asteras Tripolis er farlig nær Aris Thessalonikis målområde.
    51'
    Skudd på mål, Asteras Tripolis
    Pepe Castano
    Sjanse i Thessaloniki! Pepe Castano (Asteras Tripolis) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Diamantis Chouchoumis
    Asteras Tripolis angriper. Diamantis Chouchoumis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    Loren Moron
    En av Aris Thessalonikis spillere går i offside.
    55'
    57'
    Loren Moron
    Aris Thessaloniki fosser fremover, men Vasileios Nikolakakis blåser for offside på Kleanthis Vikelides.
    58'
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra høyre på Kleanthis Vikelides.
    60'
    Aris Thessaloniki får tildelt et hjørnespark
    Manu Garcia
    Vasileios Nikolakakis tildeler Aris Thessaloniki en corner. Manu Garcia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Theofanis Tzandaris
    Ut: Evgeni Yablonski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Theofanis Tzandaris, mens Evgeni Yablonski tar plass på benken.
    63'
    Mål for Aris Thessaloniki!
    Aris Thessaloniki 1 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Loren Moron
    Målgivende: Martin Montoya
    Aris Thessaloniki leder 1-0 etter en scoring av Loren Moron. Martin Montoya sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Loren Moron
    Aris Thessaloniki fosser forover og Loren Moron fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) mottar sitt første gule kort for dagen på Kleanthis Vikelides.
    66'
    66'
    67'
    68'
    Inn: Vladimir Darida
    Ut: Manu Garcia
    Aris Thessaloniki bytter ut Manu Garcia med Vladimir Darida. Dette er det andre byttet som Apostolos Mantzios gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Alvaro Zamora
    Ut: Pione Sisto
    Apostolos Mantzios (Aris Thessaloniki) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alvaro Zamora erstatter Pione Sisto.
    74'
    Vladimir Darida
    Vladimir Darida (Aris Thessaloniki) løfter inn en corner fra høyre på Kleanthis Vikelides.
    75'
    76'
    Inn: Nikolaos Zouglis
    Ut: Nikolaos Kaltsas
    Milan Rastavac gjør dagens andre bytte i Thessaloniki, når han tar ut Nikolaos Kaltsas og setter inn Nikolaos Zouglis.
    77'
    Inn: Julian Palacios
    Ut: Julian Bartolo
    Bytte for Asteras Tripolis. Julian Palacios kommer inn for Julian Bartolo på Kleanthis Vikelides.
    77'
    Inn: Vasilios Mantzis
    Ut: Martin Adam
    Asteras Tripolis gjør sitt fjerde bytte. Martin Adam erstattes av Vasilios Mantzis.
    77'
    Aris Thessalonikis Clayton Diandy blåses av for offside på Kleanthis Vikelides.
    77'
    I Thessaloniki slår Vladimir Darida en corner fra venstre.
    78'
    80'
    Fabiano
    Fabiano (Aris Thessaloniki) header mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Mål for Asteras Tripolis!
    Aris Thessaloniki 1 - 1 Asteras Tripolis
    Mål: Crespi
    Mål! bortelag utligner ved Crespi. Stillingen er nå 1-1.
    81'
    Miki Munoz
    Miki Munoz skyter i stolpen! Nære på for Asteras Tripolis.
    81'
    82'
    Målet til Aris Thessaloniki sjekkes av VAR
    86'
    Målet til Aris Thessaloniki blir annullert
    87'
    87'
    Inn: Ajdin Redzic
    Ut: Miki Munoz
    Miki Munoz (Asteras Tripolis) erstattes av Ajdin Redzic.
    87'
    Alvaro Zamora
    Dommeren gir Alvaro Zamora (Aris Thessaloniki) et gult kort.
    87'
    Vasilios Mantzis
    Dommer Vasileios Nikolakakis viser Vasilios Mantzis (Asteras Tripolis) det gule kortet.
    87'
    88'
    Andre gule kort til Asteras Tripolis
    Vasilios Mantzis (Asteras Tripolis) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    88'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'
    Rødt kort!
    Spilleren på Asteras Tripolis får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'
    90'+1
    Martin Montoya
    Martin Montoya (Aris Thessaloniki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Aris Thessaloniki må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Asteras Tripolis.
    90'+1
    Nikolaos Zouglis
    Nikolaos Zouglis (Asteras Tripolis) prøver å heade ballen i mål på Kleanthis Vikelides, men mislykkes.