Manchester United (4-3-3): De Gea - Tuanzebe, Jonas, Smalling, Darmian - Mata, Carrick, Herrera - Mkhitaryan, Martial, Rooney
    Arsenal (3-4-2-1): Cech - Holding, Koscielny, Monreal - Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Xhaka, Gibbs - Özil, Sánchez - Welbeck
    Alexis Sánchez sparker i gang kampen for Arsenal.
    1'
    United forsøker å bygge opp spill på egen høyreside. Headingen går over.
    2'
    Oxlade-Chamberlain takler Mkhitaryan overende. United får frispark i fin innleggsposisjon. Rooneys frispark går imidlertid helt inn Cech.
    4'
    Sánchez mottar ballen i fart på vei inn i Uniteds sekstenmeter. Innlegget fra kloss hold er farlig, men De Gea er raskt nede og får kontroll på ballen.
    5'
    Rooney trer gjennom Martial. Franskmannen forsøker å tuppe ballen i det nærmeste hjørnet, men Cech er raskt oppe med armene og slår den unna.
    5'
    Rooney slår inn. Arsenal får ballen unna.
    6'
    Sánchez prøver å spille gjennom til Ramsey. United bryter foran og Jones header tilbake til De Gea.
    7'
    Herrera vinner en ny corner for United.
    8'
    Ramsey blir spilt gjennom. Avslutningen er god, men De Gea er lynraskt nede og slår ballen til corner.
    9'
    United får kontroll.
    10'
    Gjestene holder fint på ballen. Det ser ikke ut til at Mourinho har tatt med seg bussen til The Emirates i ettermiddag.
    12'
    Og akkurat idet bussen blir nevnt senker United laget dypt og forsvarer seg med mange mann bak ballen.
    14'
    Welbeck setter på turboen. Den tidligere United-spilleren passerer Phil Jones, men Herrera er i sikring og får avverget situasjonen.
    15'
    Gibbs slår inn. Mata blokkerer innlegget til corner.
    17'
    Arsenal velger å slå den kort. Martial vinner ballen, men Andre Marriner mener at han tar den med seg med hånda.
    18'
    Rob Holding slår en håpløs feilpasning rett i beina til Mkhitaryan. Det gir bortelaget muligheten til å få låne ballen litt.
    20'
    Unggutten Axel Tuanzebe har vært stødig på høyrebacken til United. Skaffer et frispark i fin innleggsposisjon.
    21'
    Mata løfter inn. Mkhitaryan header ballen tilbake i feltet, og Welbeck gir bort en corner.
    21'
    Cech bokser unna.
    21'
    Rooney sender Martial på løpetur. Koscielny viser at han også har tempo i beina og gir bortelaget en corner.
    24'
    United slår en kort corner. Mata løfter inn fra høyre, men Rooneys heading går til side for mål.
    25'
    Xhaka legger Herrera i bakken. United får et frispark.
    25'
    Mata blir spilt fri. Spanjolen er ikke presis nok når han skal legge inn.
    26'
    Pipekonsert på The Emirates fordi Rooney ikke får gult kort for å forsøke å stoppe en Arsenal-kontring.
    26'
    Havner hos Welbeck. Arsenal-spissen forsøker å snu seg rundt og skyte, men Jones henger med og får blokkert til en ny corner.
    27'
    Blir ufarlig.
    28'
    Ramsey løfter inn. Ballen går bak målet til De Gea.
    28'
    Ramsey blir spilt gjennom på høyresiden. Midtbanespilleren prøver å legge inn foran mål, men Smalling kommer til unnsetning rett foran Welbeck.
    30'
    Oxlade-Chamberlain slår inn. Sánchez vipper ballen inn igjen, men Ramsey når ikke frem til den.
    31'
    Oxlade-Chamberlain sender Rooney for å kjøpe en pølse med løk, før han tester skuddfoten fra distanse. De Gea ser ballen sent, men får slått den unna.
    32'
    Enorm sjanse for gjestene! Holding spiller Rooney alene mot Petr Cech, men den tsjekkiske målvakten kommer ut og gjør seg stor. God redning.
    32'
    Rooney får to muligheter til å slå inn. Arsenal får ballen unna foran nesen på Axel Tuanzebe.
    33'
    Sánchez prøver på en ny, smart pasning. Denne gangen er det Welbeck som forsøker å lure seg inn bak gjestenes forsvar, men spissen når ikke frem til pasningen.
    34'
    Özil får omsider være med på moroa. Pasningen er god, men mottaket er for dårlig, og da får United ballen unna.
    36'
    Vertene har initiativet i kampen nå. United har lagt seg dypt for å forsvare seg.
    36'
    Sánchez varter opp med nok en smart stikker. Danny Welbeck blir avvinket for offside.
    37'
    Herrera får seg en smell i bakhodet og tar telling.
    38'
    Manchester United holder ballen i laget. Wayne Rooney er dypt nede i banen og fordeler pasninger.
    40'
    Nå er det Arsenal som triller ball. Lite som skjer nå.
    42'
    Ingen på The Emirates synes det er synd at klokken tikker mot pause.
    44'
    Lagt til ett minutt.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Andre omgang er i gang på The Emirates.
    46'
    Rooney prøver å slå gjennom til Martial. Franskmannen løper i offside.
    47'
    Arsenal triller ball. Manchester United ligger lavt og forsvarer seg. Kampbildet er ganske likt som det var like før pause.
    48'
    Voldsomt tamt på The Emirates nå.
    50'
    Tuanzebe slår langt opp mot Martial. Koscielny dytter i rygg og får frispark imot seg.
    51'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 0 Manchester United
    Mål: Granit Xhaka
    Målgivende: Alex Oxlade-Chamberlain
    Så sitter den plutselig! Granit Xhaka skyter fra langt hold. Ballen treffer ryggen til Herrera og går i en parabelbue over en sjanseløs David de Gea i United-buret.
    54'
    Arsenal 2 - 0 Manchester United
    Mål: Danny Welbeck
    Selvsagt er det Welbeck! Oxlade-Chamberlain snurrer rundt på høyresiden og slår et presist innlegg. Danny Welbeck stiger til værs og stanger inn 2-0 for Arsenal!
    57'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Jesse Lingard
    Ut: Henrikh Mkhitaryan
    Mourinho tar grep.
    60'
    Også Marcus Rashford gjør seg klar på sidelinjen. United er nødt til å gjøre endringer for å få med seg noe herfra.
    61'
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Ander Herrera
    Liten tvil om at det er et offensivt bytte.
    63'
    United slår langt mot Lingard. United-spilleren går i bakken, men får ingenting av Andre Marriner.
    63'
    Wayne Rooney skyter et frispark fra distanse. Cech slår den til corner.
    65'
    Wayne Rooner slår inn. Arsenal får den unna.
    66'
    Mata prøver å tre gjennom til Lingard. Han mister litt fotfestet, men får et hjørnespark. Rooneys corner blir for lang.
    66'
    Gult kort til Arsenal
    Laurent Koscielny
    Klipper ned Martial.
    67'
    Xhaka prøver seg fra langt hold igjen. Denne gangen går den to meter utenfor.
    69'
    Sánchez mottar ballen ute på venstresiden, men stoppes av Tuanzebe.
    70'
    Özil gjør en god jobb ute på venstresiden. Innlegget er farlig, men Welbeck når ikke helt frem.
    71'
    Rashford legger Koscielny i bakken og blir avblåst.
    72'
    United triller i bakre firer.
    73'
    Arsenal ligger kompakt nå. Starter presset like foran midtstreken.
    73'
    Rooney får plass til å skyte fra 20 meter. Skuddet går en liten halvmeter over krysset til høyre for Cech.
    74'
    Målscorer Xhaka ligger nede etter en smell i leggen.
    75'
    United triller nok en gang i bakre firer.
    78'
    Martial er optimist. Fyrer med høyre fra 30 meter. Skuddet går rett i innbytter Coquelin.
    78'
    Arsenal holder ball i laget på Uniteds halvdel. Triller med selvtillit.
    79'
    En bakromsball finner Lingard. Holding sterk i duellen, og Arsenal overtar.
    81'
    Chamberlain antyder at han har vondt i fjeset. Rooney ber han komme seg opp.
    81'
    Rashford utfordrer Gibbs. Forsøker å legge inn fra høyre to ganger. Begge forsøk går i Gibbs. Siste forsøk resulterer i corner.
    82'
    Arsenal rydder unna i egen boks.
    83'
    Özil felles av Carrick. Frispark til Arsenal.
    86'
    Arsenal triller tålmodig i bakre rekker.
    88'
    Martial slår inn fra venstre. Ballen ender hos Rooney, som etter noen touch skyter. Skuddet via en Arsenal-fot og i Cechs klyper.
    89'
    Carrick løfter i bakrommet bak Bellerin. Der har Rashford startet. Går seg i trøbbel, Rashford, og Ramsey og Arsenal overtar.
    90'+1
    Scott McTominay skyter fra 17 meter. Cech holder.
    90'+1
    Det legges til minimum tre minutter.
    90'
    90'+3
    Arsenal vinner 2-0 over Manchester United på Emirates. Det blåser nytt liv i kampen om Champions League-plassene for sesongen 2017/2018.