Dagens dommer, Gediminas Mazeika, blåser i gang kampen.
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Henrikh Mkhitaryan (Arsenal FC) løfter inn en corner fra venstre på Emirates Stadium.
    8'
    Carl Jenkinson
    Carl Jenkinson (Arsenal FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    En av Sporting CPs spillere blir avblåst for offside på Emirates Stadium.
    11'
    Henrikh Mkhitaryan (Arsenal FC) slår en corner fra venstre side på Emirates Stadium.
    12'
    Emile Smith-Rowe
    Arsenal FC avanserer forover i London. Emile Smith-Rowe avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Danny Welbeck
    Danny Welbeck (Arsenal FC) avanserer forover på Emirates Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    Nemanja Gudelj
    Målsjanse! Nemanja Gudelj (Sporting CP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Gediminas Mazeika signaliserer et frispark til Arsenal FC på egen banehalvdel.
    19'
    Det blir farlig! Frispark for Arsenal FC er nær straffområde.
    20'
    Danny Welbeck (Arsenal FC) header utenfor.
    20'
    Gediminas Mazeika signaliserer et frispark til Sporting CP.
    21'
    Gult kort til Arsenal
    Stephan Lichtsteiner
    Stephan Lichtsteiner (Arsenal FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Danny Welbeck (Arsenal FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    25'
    Spillet på Emirates Stadium er stoppet midlertidig fordi Danny Welbeck ligger nede.
    26'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Pierre-Emerick Aubameyang
    Ut: Danny Welbeck
    Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal FC) erstatter Danny Welbeck som ser ut til å måtte forlate Emirates Stadium med en skade.
    30'
    Frispark for Arsenal FC på egen banehalvdel.
    34'
    I London slår Aaron Ramsey en corner fra venstre.
    36'
    37'
    Gediminas Mazeika tildeler Arsenal FC en corner. Henrikh Mkhitaryan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Arsenal FC angriper, men avslutningen til Stephan Lichtsteiner går utenfor.
    39'
    39'
    Gediminas Mazeika signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    40'
    Arsenal FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Sporting
    Bruno Gaspar
    Bruno Gaspar (Sporting CP) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Frispark i en god posisjon for Arsenal FC!
    44'
    Frispark Sporting CP.
    45'+1
    Sporting CP fosser fremover, men Gediminas Mazeika blåser for offside på Emirates Stadium.
    45'+3
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Arsenal FC avanserer forover og Pierre-Emerick Aubameyang får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    46'
    Alex Iwobi (Arsenal FC) løfter inn en corner fra høyre på Emirates Stadium.
    47'
    Emile Smith-Rowe (Arsenal FC) kommer til en målsjanse på Emirates Stadium, men klarer ikke å score.
    54'
    Frispark til Arsenal FC på halvdelen til Sporting CP.
    54'
    En av Sporting CPs spillere går i offside.
    55'
    Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal FC) kommer seg fri på Emirates Stadium, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Inn: Sead Kolasinac
    Ut: Carl Jenkinson
    Arsenal FC gjør sitt andre bytte. Carl Jenkinson erstattes av Sead Kolasinac.
    60'
    Matteo Guendouzi
    Sjanse i London! Matteo Guendouzi (Arsenal FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    63'
    Fredy Montero ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Fredy Montero kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Emirates Stadium.
    66'
    Sead Kolasinac
    Sjanse til Arsenal FC! Sead Kolasinac er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (Sporting CP) mottar sitt første gule kort for dagen på Emirates Stadium.
    67'
    Gediminas Mazeika tildeler Arsenal FC en corner. Henrikh Mkhitaryan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Alex Iwobi
    Arsenal FC angriper i London. Alex Iwobi fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Bas Dost
    Ut: Fredy Montero
    Sporting CP bytter ut Fredy Montero som ikke ser ut til å kunne fortsette. Tiago Manuel Matos Da Costa Fernandes blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Bas Dost.
    69'
    69'
    71'
    Matteo Guendouzi (Arsenal FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Stephan Lichtsteiner (Arsenal FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Emirates Stadium.
    72'
    Inn: Ainsley Maitland-Niles
    Ut: Stephan Lichtsteiner
    Unai Emery (Arsenal FC) tar ut Stephan Lichtsteiner som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Ainsley Maitland-Niles.
    74'
    74'
    Miguel Luis
    Dommeren gir Miguel Luis (Sporting CP) et gult kort.
    74'
    Marcos Acuna (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Emirates Stadium.
    78'
    Offside! Abdoulay Diaby (Sporting CP) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    79'
    Henrikh Mkhitaryan
    Målsjanse til Arsenal FC! Henrikh Mkhitaryan treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Inn: Jovane Cabral
    Ut: Abdoulay Diaby
    Sporting CP bytter ut Abdoulay Diaby med Jovane Cabral.
    83'
    Alex Iwobi
    Sjanse! Arsenal FC avanserer forover, men Alex Iwobi avslutter utenfor.
    84'
    Sporting CP må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Arsenal FC.
    87'
    Rødt kort til Sporting
    Jeremy Mathieu
    Utvisning! Sporting CPs Jeremy Mathieu får rødt kort og sendes av banen.
    87'
    Arsenal FC angriper i London. Pierre-Emerick Aubameyang fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    89'
    90'+1
    Dommer Gediminas Mazeika ser at linjemannen løfter flagget, og Sporting CPs Bas Dost blåses av for offside.