Arsenals startoppstilling: Cech - Mustafi, Papastathopoulos, Koscielny, Kolasinac, Guendouzi, Xhaka, Maitland-Niles, Özil, Aubameyang, Lacazette.
    Arsenals reserver: Leno, Monreal, Elneny, Mkhitaryan, Torreira, Iwobi, Nketiah.
    Valencias startoppstilling: Neto - Piccini, Garay, Paulista, Diakhaby, Gaya, Soler, Parejo, Roncaglia, Guedes, Moreno.
    Valencias reserver: Domenech, Toni, Wass, Gameiro, Torres, Mina, Sobrino.
    Da nærmer det seg avspark i London.
    Spillerne er på vei ut på banen. Herlig stemning på Emirates nå.
    Arsenal gjorde en meget god hjemmekamp mot Napoli i kvartfinalen. Så spørs det om vi får se det samme kjøret fra vertene her.
    Valencia har tapt de to siste kampene i hjemlig liga. 0-1 hjemme mot Eibar sist helg. Ligger på sjetteplass i hjemlig liga. Arsenal tapte 3-0 borte mot Leicester, og har tre strake tap i Premier League.
    Arsenal tar avspark, og kampen er i gang.
    1'
    Lacazette går over ende i feltet i en duell med Roncaglia. Dommeren lar det passere.
    2'
    Arsenal er muligens i ferd med å feste grepet her nå. Har hatt ballen mest de siste minuttene. Men Valencia har lagt seg lavt, og stresser ikke offensivt.
    5'
    Diakhaby må ha behandling etter en duell med Sokratis.
    7'
    Enorm sjanse til Valencia! Ballen løftes inn bak Arsenal-forsvaret, og Rodrigo legger inn. Inne foran mål er det krig, og avslutningen går over. Det er Garay som setter den over fra tre meter!
    9'
    Valencia er på hugget nå. Skaffer seg en corner.
    10'
    Mål for Valencia!
    Arsenal 0 - 1 Valencia
    Mål: Mouctar Diakhaby
    Målgivende: Rodrigo Moreno
    DER DA! Corneren slås inn på bakre der Rodrigo er på plass, og header inn foran målet. Derer Diakhaby på plass og skaller inn ledelsen til bortelaget. Han er knallsterk og vinner duellen med Xhaka, Lacazette og Mustafi. Knallstart for gjestene!
    11'
    Nå blir det spennende å se hvor mye Valencia tetter igjen bakover her.
    13'
    Parejo skyter fra distanse, og Cech må gi retur. Den skal Maitland-Niles heade tilbake til egen keeper, med Rodrigo kommer imellom og avslutter over fra kloss hold.
    16'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 1 Valencia
    Mål: Alexandre Lacazette
    Målgivende: Pierre-Emerick Aubameyang
    Der sitter utligningen, og det eksploderer i glede på Emirates. Aubameyang spilles igjennom, drar bort en forsvarer og triller til Lacazette som setter ballen enkelt i det tomme buret.
    18'
    Diakhaby tar både ballen og Özil i en tøff takling. Får frispark imot seg.
    21'
    Aubameyang setter fart på venstrekanten, og nærmer seg 16-meteren. Så prøver han en avslutning, men den er ufarlig, og seiler høyt over.
    22'
    Arsenal 2 - 1 Valencia
    Målgivende: Granit Xhaka
    DER SITTER 2-1! Xhaka legger inn fra venstre, og Lacazette header mot mål etter at Gabriel Paulista ikke går opp i duellen i det hele tatt. Keeper får en hånd på ballen, og den går via stolpen og inn før keeper slår den ut igjen. Men ballen har vært langt inne, og det har heldigvis dommerne fått med seg.
    26'
    Lacazette er frempå igjen - header utenfor etter en corner.
    29'
    Gult kort til Valencia
    Mouctar Diakhaby
    Feller Lacazette stygt, og dommeren drar opp det gule.
    31'
    Xhaka finner Aubameyang med en god pasning, og sistnevnte klinker til på volley. Men han treffer dårlig, og ballen spretter i bakken før den går over målet til Neto.
    33'
    Mustafi feller Soler, og Valencia får frispark på 25 meter.
    35'
    Parejo skyter over på frisparket. Ufarlig.
    36'
    Arsenal får corner, men den plukker Neto etter hvert enkelt ned etter at en Arsenal-spiller prøver seg på brassespark.
    38'
    Kampen er inne i en rolig periode nå.
    40'
    Kolasinac legger inn fra venstre, men treffer ingen medspillere.
    43'
    Arsenal-corner, men det ender med frispark til Valencia.
    43'
    Kolasinacslår lavt inn fra venstre, men treffer ikke medspiller denne gangen heller.
    45'
    Guedes ligger nede med en skade. Sokratis har gitt ham et skikkelig kakk i låret. Kommer seg opp etter hvert.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'
    Da er 2. omgang i gang, Valencia har tatt avspark.
    46'
    Lekkert Valencia-angrep. Guedes finner Rodrigo med en herlig pasning. Sistnevnte dribler seg inn i feltet, og legger inn. Arsenal klarerer til corner.
    49'
    Hjørnesparket blir klarert av Arsenal-forsvaret.
    50'
    Fint initiativ av Guendouzi, men pasningen inn foran målet blir ryddet unna.
    52'
    53'
    Arsenal har ball, og presser. Har god kontroll på dette for øyeblikket.
    54'
    Godt innlegg fra Rodrigo, og Guedes stuper frem med skallen først inne i feltet. Blir forstyrret, og treffer ikke ballen.
    55'
    Guendouzi prøver seg med et skudd, men ballen som har fin retning blir blokkert.
    57'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Lucas Torreira
    Ut: Matteo Guendouzi
    58'
    Arsenal bør vel ha en scoring til her før returmøtet i Spania. Det er håp om at denne kampen åpner seg litt den siste halvtimen.
    61'
    Xhaka finner Aubameyang inne i feltet, men spissen får frispark imot seg for høyt spark.
    62'
    DEN ER STOR! Aubameyang legger inn fra venstre, og der står Lacazette perfekt plassert. Han forsøker å heade ballen, men bommer rett og slett fra fem meter. Ballen subber nesetippen hans.
    63'
    HAR DU SETT! Lacazette misbruker en gigantisk dobbeltsjanse. Først redder Neto med en glimrende benparade fra fem, meter og så avslutter Lacazette igjen på returen. Denne gangen er det en Valencia-spiller som kommer imellom.
    67'
    Cech feiler i feltet etter en corner. Diakhaby forstyrrer ham inne foran målet der. men Arsenal får klarert.
    70'
    Dani Parejo
    Valencia-kapteinen får et strengt gult kort etter en duell med Lacazette.
    70'
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Kevin Gameiro
    Ut: Goncalo Guedes
    71'
    Inn: Daniel Wass
    Ut: Carlos Soler
    71'
    Parejo spiller frem Gameiro, men Cech er våkent ute og blokkerer. Farlig!
    73'
    Wass slår et frispark inn i feltet, men det blåses for offside. Korrekt.
    75'
    Inn: Henrikh Mkhitaryan
    Ut: Mesut Ozil
    75'
    Aubameyang får nesten ballen inne foran målet, men Valencia får klarert til corner.
    77'
    Gabriel Paulista ligger nede med en skade.
    79'
    Gameiro trikser innei feltet, og lurer bort Mkhitaryan før han blåser ballen over.
    82'
    Inn: Nacho Monreal
    Ut: Laurent Koscielny
    83'
    Xhaka skyter fra distanse - høyt over.
    87'
    Inn: Santi Mina
    Ut: Rodrigo Moreno
    89'
    Lacazette tvinger frem en god redning av Neto!
    90'
    Arsenal 3 - 1 Valencia
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Sead Kolasinac
    Kolasinac legger inn på bakre stolpe. Der er Aubameyang på plass og banker inn på volley.