Hei, og velkommen til vår livedekning av kveldens London-derby i Premier League.
    Martin Ødegaard er i knallform og forventes å starte. Nordmannen har tegnet seg på scoringslisten i tre strake kamper foran kveldens møte med West Ham.
    Foran kveldens oppgjør har det blitt klart at stjernespissen Pierre-Emerick Aubameyang har mistet kapteinsbindet i Arsenal. Klubben opplyser at det dreier seg om disiplinære årsaker. Hvem som overtar som kaptein er foreløpig ikke kjent.
    Arsenal XI (4-2-3-1): Ramsdale, Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney, Xhaka, Partey, Ødegaard, Saka, Martinelli, Lacazette
    West Ham XI (4-2-3-1): Fabianski, Coufal, Dawson, Diop, Masuaku, Rice, Soucek, Fornals, Lanzini, Bowen, Antonio
    Arsenal triller ball innledningsvis.
    2'
    West Ham med frispark i god posisjon. Velger å slå det kort. Innlegget kommer, men gjestene får ingenting ut av situasjonen.
    6'
    Det er for øvrig Alexandre Lacazette som bærer kapteinsbindet for vertene i kveld.
    8'
    Arsenal med frispark nå. Dette er hold for Ødegaard!
    9'
    Det blir Xhaka. Rett i muren.
    10'
    Voldsomme tumulter her nå.
    11'
    Ødegaard slår den inn. Stanges enkelt unna.
    12'
    Martinelli jager en ball inne i feltet. Får frispark imot etter en duell med Bowen.
    12'
    Arsenal presser. Corner nå.
    13'
    Den klareres unna av Rice.
    14'
    Saka får frispark på West Hams halvdel.
    16'
    Ramsdale glipper den, men forsvaret får ryddet unna.
    18'
    Ikke vært noe høydare av kamp hittil, dette. Mange frispark og mye stopp i spillet.
    20'
    Partey på skuddhold, men løpes opp akkurat i det han skal avslutte.
    24'
    Saka går ned inne i feltet. Det ropes på straffe, og det er mulig de har en god sak der, Arsenal-spillerne...
    25'
    Spillet fortsetter. Ingen VAR-sjekk her.
    27'
    Her skjedde det plutselig litt! Ødegaard legger fint igjen til Martinelli, som elegant vender opp. Han får ikke avsluttet, men det får Lacazette. Han felles i det han skal skyte, men får ballen på mål. Heller ikke denne sjekkes!
    28'
    West Ham mer med ballen nå.
    32'
    Lacazette pådrar seg et frispark på høyde med egen 16-meter. Gjestene flytter opp.
    34'
    Der er West Ham nære!!Fornals ligger og lurer ute i returrom og får både tid og rom med ballen. Curler den like utom stolpen!
    34'
    Tierney i tverrliggeren!! Ødegaard og Saka kombinerer lekkert inne i feltet, før forsøket blokkeres. På returen er Kierran Tierney, som smeller til. En råsterk hånd fra Fabianski sørger for at den går i tverrliggeren og ut!
    40'
    Partey prøver seg fra 18 meter. Blokkeres.
    42'
    Arsenal godt etablert inne på West Hams halvdel, men gjestene ligger kompakt.
    43'
    Nesten for Arsenal! Først er det Lacazette, så er det Martinelli. Fantastisk redning av Fabianski, som må gi retur. Der er den brasilianske spissen, men Craig Dawson kommer til unnsetning.
    44'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    7'
    Craig Dawson
    Craig Dawson (West Ham United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Frispark Arsenal FC.
    9'
    Frispark i en god posisjon for Arsenal FC!
    10'
    Gult kort til West Ham United
    Vladimir Coufal
    Vladimir Coufal (West Ham United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    11'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Gabriel Martinelli (Arsenal FC) løfter inn en corner fra venstre på Emirates Stadium.
    14'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    I London slår Jarrod Bowen en corner fra høyre.
    18'
    Frispark til Arsenal FC på halvdelen til West Ham United FC.
    21'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til West Ham United FC like utenfor Arsenal FC-området.
    34'
    Pablo Fornals
    West Ham United FC avanserer forover i London. Pablo Fornals avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Kieran Tierney
    Kieran Tierney (Arsenal FC) fyrer av et skudd på Emirates Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    41'
    Bukayo Saka (Arsenal FC) slår en corner fra høyre side på Emirates Stadium.
    41'
    Alexandre Lacazette
    Sjanse i London! Alexandre Lacazette (Arsenal FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Bukayo Saka
    Målsjanse! Bukayo Saka (Arsenal FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    48'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 0 West Ham United
    Mål: Gabriel Martinelli
    Målgivende: Alexandre Lacazette
    Gabriel Martinelli setter ballen i nettet og Arsenal FC leder nå 1-0. Flott spill fra Alexandre Lacazette før målet.
    48'
    Jarrod Bowen
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) avanserer forover på Emirates Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    Arsenal, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Anthony Taylor tildeler West Ham United FC en corner. Pablo Fornals sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Frispark for Arsenal FC på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    Gult kort til Arsenal
    Gabriel Martinelli
    Gabriel Martinelli (Arsenal FC) får et gult kort av dommer Anthony Taylor.
    58'
    Martin Ødegaard
    Målsjanse på Emirates Stadium! Martin Odegaard fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    59'
    62'
    Sjanse! West Ham United FC avanserer forover, men Jarrod Bowen avslutter utenfor.
    65'
    Arsenal FC har fått straffespark i London!
    66'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Emile Smith-Rowe
    Ut: Martin Ødegaard
    Arsenal FC bytter ut Martin Odegaard med Emile Smith-Rowe.
    66'
    Andre gule kort til West Ham United
    Vladimir Coufal (West Ham United FC) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    67'
    Arsenal FC får straffe på Emirates Stadium. Alexandre Lacazette mislykkes med å sette den i mål!
    69'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    69'
    Aaron Ramsdale
    Aaron Ramsdale (Arsenal FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    75'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Said Benrahma
    Ut: Manuel Lanzini
    David Moyes (West Ham United FC) gjør sitt første bytte for dagen. Said Benrahma erstatter Manuel Lanzini.
    76'
    76'
    Gabriel Magalhaes
    Gabriel Magalhaes (Arsenal FC) kommer til en målsjanse på Emirates Stadium, men klarer ikke å score.
    76'
    Anthony Taylor tildeler Arsenal FC en corner. Gabriel Martinelli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Emile Smith-Rowe
    Sjanse til Arsenal FC! Emile Smith-Rowe er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    80'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gabriel Martinelli (Arsenal FC) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    Inn: Edward Nketiah
    Ut: Gabriel Martinelli
    Mikel Arteta (Arsenal FC) tar ut Gabriel Martinelli som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Edward Nketiah.
    82'
    83'
    Inn: Harrison Ashby
    Ut: Pablo Fornals
    West Ham United FC gjør sitt andre bytte. Pablo Fornals erstattes av Harrison Ashby.
    84'
    Arsenal 2 - 0 West Ham United
    Mål: Emile Smith-Rowe
    Målgivende: Bukayo Saka
    Mål! Arsenal FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Emile Smith-Rowe på Emirates Stadium. Det er en fin assist fra Bukayo Saka.
    87'
    Inn: Nuno Tavares
    Ut: Alexandre Lacazette
    Bytte for Arsenal FC. Nuno Tavares kommer inn for Alexandre Lacazette på Emirates Stadium.
    88'
    Arsenal FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra West Ham United FC.