Frispark til AS Cittadella på halvdelen til Ascoli.
    3'
    Andrea Tessiore
    Sjanse i Cittadella! Andrea Tessiore (AS Cittadella) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Ascoli Calcio 1898, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Ascoli på egen banehalvdel.
    5'
    Ascoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Karim Zedadka
    Karim Zedadka (Ascoli) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Manuel Volpi signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    7'
    Manuel Volpi signaliserer et frispark til Ascoli på egen banehalvdel.
    7'
    Pablo Rodriguez (Ascoli) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    9'
    Fabrizio Caligara
    Målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato! Fabrizio Caligara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Luca Pandolfi
    Luca Pandolfi (AS Cittadella) kommer til en målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato, men klarer ikke å score.
    11'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    12'
    14'
    15'
    18'
    20'
    21'
    22'
    Spillet på Stadio Pier Cesare Tombolato er stoppet midlertidig fordi Domenico Frare ligger nede.
    23'
    Domenico Frare er tilbake på banen igjen.
    25'
    Patrizio Masini
    Kjempesjanse! Patrizio Masini (Ascoli) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    26'
    Frispark AS Cittadella.
    29'
    30'
    30'
    Gult kort til Ascoli Calcio 1898
    Dommeren gir Patrizio Masini (Ascoli) et gult kort.
    30'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    En av AS Cittadellas spillere blir avblåst for offside.
    32'
    Manuel Volpi signaliserer et frispark til AS Cittadella.
    35'
    36'
    37'
    Frispark Ascoli.
    38'
    Gult kort til AS Cittadella
    Andrea Tessiore (AS Cittadella) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Sjanse! Ascoli avanserer forover, men Fabrizio Caligara avslutter utenfor.
    40'
    40'
    42'
    Francesco Di Tacchio
    Ascoli angriper i Cittadella. Francesco Di Tacchio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Andrea Magrassi
    Ut: Andrea Tessiore
    Andrea Tessiore (AS Cittadella) erstattes av Andrea Magrassi.
    46'
    47'
    47'
    Simone Branca
    Simone Branca (AS Cittadella) pådrar seg et gult kort.
    47'
    49'
    51'
    Det blir farlig! Frispark for AS Cittadella er nær straffområde.
    53'
    54'
    Pablo Rodriguez
    Målsjanse til Ascoli! Pablo Rodriguez treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    57'
    Ascoli fosser forover og Fabrizio Caligara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    Manuel Volpi signaliserer et frispark til Ascoli.
    59'
    Alessio Vita
    Alessio Vita (AS Cittadella) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    60'
    I Cittadella slår Pablo Rodriguez en corner fra høyre.
    61'
    62'
    Dommer Manuel Volpi venter med å sette i gang spillet fordi Domenico Frare ligger nede.
    63'
    64'
    Inn: Edoardo Sottini
    Ut: Domenico Frare
    Edoardo Sottini (AS Cittadella) erstatter Domenico Frare som ser ut til å måtte forlate Stadio Pier Cesare Tombolato med en skade.
    64'
    67'
    Spillerbytte - Ascoli Calcio 1898
    Inn: Samuel Giovane
    Ut: Fabrizio Caligara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ascoli. Inn kommer Samuel Giovane, mens Fabrizio Caligara tar plass på benken.
    72'
    Inn: Valerio Mastrantonio
    Ut: Claudio Cassano
    Edoardo Gorini (AS Cittadella) gjør sitt tredje bytte for dagen. Valerio Mastrantonio erstatter Claudio Cassano.
    72'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cittadella fordi Patrizio Masini får behandling for en skade på banen.
    74'
    Ascoli slipper å klare seg uten Patrizio Masini som kommer tilbake på banen igjen.
    75'
    Inn: Jeremiah Streng
    Ut: David Duris
    Bytte for Ascoli. Jeremiah Streng kommer inn for David Duris på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    76'
    Inn: Ilija Nestorovski
    Ut: Pablo Rodriguez
    Ascoli gjør sitt tredje bytte. Pablo Rodriguez erstattes av Ilija Nestorovski.
    76'
    77'
    80'
    Manuel Volpi tildeler Ascoli en corner. Marcello Falzerano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Marcello Falzerano
    Ascoli angriper på Stadio Pier Cesare Tombolato og Marcello Falzerano skyter i stolpen!
    82'
    Ilija Nestorovski (Ascoli) vinkes av for offside i Cittadella.
    82'
    Lorenzo Carissoni
    Lorenzo Carissoni (AS Cittadella) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    85'
    AS Cittadella må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ascoli.
    87'
    Inn: Tommy Maistrello
    Ut: Luca Pandolfi
    AS Cittadella bytter ut Luca Pandolfi med Tommy Maistrello. Dette er det fjerde byttet som Edoardo Gorini gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Federico Giraudo
    Ut: Lorenzo Carissoni
    AS Cittadella bytter ut Lorenzo Carissoni med Federico Giraudo.
    88'
    90'
    90'+2
    Simone Branca (AS Cittadella) slår en corner fra venstre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.