0-1
Caso16'
1-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Niccolo Baroni tildeler Cosenza Calcio en corner. Daniele Liotti sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Niccolo Baroni signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    2'
    Andrea Danzi
    Andrea Danzi (AS Cittadella) kommer til en målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato, men klarer ikke å score.
    3'
    Frispark Cosenza Calcio.
    4'
    AS Cittadella fosser fremover, men Orji Okwonkwo går rett i offsidefella.
    5'
    Cosenza Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    9'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Luca Palmiero
    Cosenza Calcio angriper. Luca Palmiero får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    15'
    Mål for Cosenza Calcio!
    AS Cittadella 0 - 1 Cosenza Calcio
    Mål: Giuseppe Caso
    Målgivende: Andrea Hristov
    I Cittadella tar Cosenza Calcio ledelsen 0-1 etter et mål av Giuseppe Caso. Andrea Hristov var nest sist på ballen.
    16'
    18'
    Gult kort til AS Cittadella
    Allessandro Mattioli
    Allessandro Mattioli (AS Cittadella) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    18'
    Dommer Niccolo Baroni venter med å sette i gang spillet fordi Andrea Vallocchia ligger nede.
    19'
    Spillerbytte - Cosenza Calcio
    Inn: Reda Boultam
    Ut: Andrea Vallocchia
    Roberto Occhiuzzi (Cosenza Calcio) tar ut Andrea Vallocchia som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Reda Boultam.
    21'
    I Cittadella slår Luca Palmiero en corner fra høyre.
    23'
    Daniele Liotti
    Cosenza Calcio avanserer forover på Stadio Pier Cesare Tombolato og Daniele Liotti kommer til avslutning. Headingen blir klarert av AS Cittadella.
    23'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Andrea Danzi (AS Cittadella) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    27'
    27'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    30'
    Andrea Vallocchia kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    30'
    Gult kort til Cosenza Calcio
    Sauli Vaisanen
    Sauli Vaisanen (Cosenza Calcio) pådrar seg et gult kort.
    33'
    Frisparket tildelt AS Cittadella er farlig nær Cosenza Calcios målområde.
    34'
    Dommer Niccolo Baroni gir Daniele Liotti (Cosenza Calcio) et gult kort.
    34'
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alessio Vita (AS Cittadella) vrir seg av smerte i gresset.
    36'
    Alessio Vita er på beina igjen og fortsetter kampen.
    37'
    Frispark til AS Cittadella på halvdelen til Cosenza Calcio.
    37'
    Michele Rigione
    Michele Rigione (Cosenza Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Orji Okwonkwo
    Orji Okwonkwo (AS Cittadella) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    38'
    Cosenza Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    38'
    Andrea Danzi (AS Cittadella) slår en corner fra høyre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    39'
    Niccolo Baroni signaliserer et frispark til Cosenza Calcio.
    40'
    Mål for AS Cittadella!
    AS Cittadella 1 - 1 Cosenza Calcio
    Mål: Orji Okwonkwo
    Målgivende: Giacomo Beretta
    Mål! Orji Okwonkwo utligner til 1-1. Flott spill fra Giacomo Beretta før målet.
    41'
    Niccolo Baroni tildeler Cosenza Calcio en corner. Luca Palmiero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Sauli Vaisanen (Cosenza Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Daniele Donnarumma
    AS Cittadella fosser forover og Daniele Donnarumma fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Romano Perticone
    Ut: Vincenzo Ciriello
    Vincenzo Ciriello (AS Cittadella) erstattes av Romano Perticone.
    46'
    Luca Pandolfi
    Cosenza Calcio angriper på Stadio Pier Cesare Tombolato, men Luca Pandolfi header utenfor.
    46'
    I Cittadella slår Andrea Danzi en corner fra venstre.
    47'
    47'
    49'
    Niccolo Baroni signaliserer et frispark til Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    49'
    Giacomo Beretta
    Sjanse til AS Cittadella! Giacomo Beretta er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    AS Cittadella angriper i Cittadella. Orji Okwonkwo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    Målsjanse til Cosenza Calcio! Daniele Liotti treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Reda Boultam
    Cosenza Calcio avanserer forover i Cittadella. Reda Boultam avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Frispark AS Cittadella.
    59'
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Cosenza Calcio fosser forover og Luca Pandolfi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    64'
    Mirko Antonucci
    Mirko Antonucci (AS Cittadella) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    Luca Palmiero (Cosenza Calcio) får et gult kort av dommer Niccolo Baroni.
    64'
    65'
    Dommeren gir Daniele Donnarumma (AS Cittadella) et gult kort.
    65'
    Inn: Ignacio Lores Varela
    Ut: Orji Okwonkwo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Cittadella. Inn kommer Ignacio Lores Varela, mens Orji Okwonkwo tar plass på benken.
    66'
    Inn: Valerio Mastrantonio
    Ut: Davide Mazzocco
    AS Cittadella bytter ut Davide Mazzocco med Valerio Mastrantonio.
    66'
    67'
    68'
    Marco Carraro (Cosenza Calcio) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    68'
    Cosenza Calcio slipper å klare seg uten Marco Carraro som kommer tilbake på banen i Cittadella.
    70'
    70'
    Ignacio Lores Varela (AS Cittadella) vinkes av for offside i Cittadella.
    73'
    Frispark i en god posisjon for AS Cittadella!
    74'
    Alessio Vita
    AS Cittadella angriper i Cittadella. Alessio Vita fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Offside! Mirko Antonucci (AS Cittadella) er alene igjennom, men dommer Niccolo Baroni ser at linjemannen er oppe med flagget.
    76'
    78'
    78'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    79'
    Niccolo Baroni tildeler AS Cittadella en corner. Andrea Danzi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Rødt kort til AS Cittadella
    Elhan Kastrati
    Elhan Kastrati (AS Cittadella) må forlate banen etter at dommer Niccolo Baroni trekker fram det røde kortet!
    80'
    Frispark til Cosenza Calcio på halvdelen til AS Cittadella.
    80'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    81'
    Rødt kort!
    Spilleren på AS Cittadella får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    83'
    Giuseppe Caso ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    83'
    Inn: Luca Maniero II
    Ut: Mirko Antonucci
    AS Cittadella gjør sitt fjerde bytte. Mirko Antonucci erstattes av Luca Maniero II.
    83'
    Cosenza Calcio slipper å klare seg uten Giuseppe Caso som kommer tilbake på banen igjen.
    84'
    85'
    Cosenza Calcio angriper, men Giuseppe Caso vinkes av for offside.
    87'
    88'
    Inn: Aldo Florenzi
    Ut: Giuseppe Caso
    Aldo Florenzi (Cosenza Calcio) erstatter Giuseppe Caso som ser ut til å måtte forlate Stadio Pier Cesare Tombolato med en skade.
    88'
    89'
    Luca Palmiero (Cosenza Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    90'+2
    Cosenza Calcio angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+2
    90'+4
    90'+5
    Romano Perticone
    I Cittadella får Romano Perticone (AS Cittadella) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.