Valerio Marini signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    FC Empoli angriper, men blir avblåst for offside.
    4'
    FC Empoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Leo Stulac (FC Empoli) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    7'
    I Cittadella slår Leo Stulac en corner fra venstre.
    9'
    Valerio Marini signaliserer et frispark til AS Cittadella.
    9'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Frank Tsadjout
    Sjanse til AS Cittadella! Frank Tsadjout er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark til FC Empoli på halvdelen til AS Cittadella.
    12'
    Federico Proia
    I Cittadella får Federico Proia (AS Cittadella) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    16'
    16'
    Frispark FC Empoli.
    16'
    Leo Stulac (FC Empoli) slår en corner fra venstre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    17'
    Frispark for FC Empoli på egen banehalvdel.
    18'
    Valerio Marini signaliserer et frispark til FC Empoli.
    19'
    Målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato! Federico Proia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    20'
    Leo Stulac
    Leo Stulac (FC Empoli) kommer seg fri på Stadio Pier Cesare Tombolato, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Tommaso Cassandro
    Sjanse! AS Cittadella avanserer forover, men Tommaso Cassandro avslutter utenfor.
    25'
    26'
    AS Cittadella angriper, men Valerio Marini blåser for offside.
    27'
    Frispark AS Cittadella.
    29'
    Mål for AS Cittadella!
    AS Cittadella 1 - 0 Empoli
    Mål: Amedeo Benedetti
    Amedeo Benedetti dundrer ballen i mål og AS Cittadella tar ledelsen 1-0 på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    30'
    Simone Branca
    I Cittadella header Simone Branca (AS Cittadella) mot mål, men ballen går utenfor.
    31'
    Valerio Marini signaliserer et frispark til FC Empoli på egen banehalvdel.
    33'
    34'
    Ryder Matos
    FC Empoli angriper på Stadio Pier Cesare Tombolato. Ryder Matos header utenfor.
    35'
    Federico Proia (AS Cittadella) header mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    37'
    Aleksa Terzic
    Sjanse i Cittadella! Aleksa Terzic (FC Empoli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Valerio Marini tildeler FC Empoli en corner. Leo Stulac sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    40'
    Gult kort til Empoli
    Nicolas Haas
    Nicolas Haas (FC Empoli) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Valerio Marini signaliserer et frispark til FC Empoli like utenfor AS Cittadella-området.
    42'
    Filippo Bandinelli
    Filippo Bandinelli (FC Empoli) kommer til en målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato, men klarer ikke å score.
    43'
    AS Cittadella angriper i Cittadella, men blir avblåst for offside.
    44'
    Leonardo Mancuso
    Leonardo Mancuso (FC Empoli) avanserer forover på Stadio Pier Cesare Tombolato. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    AS Cittadella angriper i Cittadella. Simone Branca avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    51'
    FC Empoli avanserer forover i Cittadella. Aleksa Terzic avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    54'
    Valerio Marini tildeler AS Cittadella en corner. Christian D'Urso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Nicola Pavan
    Nicola Pavan (AS Cittadella) header utenfor.
    55'
    FC Empoli fosser fremover, men Valerio Marini blåser for offside på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    56'
    En av FC Empolis spillere går i offside.
    60'
    Leo Stulac (FC Empoli) slår en corner fra høyre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    61'
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Samuele Ricci
    Ut: Nedim Bajrami
    FC Empoli bytter ut Nedim Bajrami med Samuele Ricci.
    62'
    Inn: Marco Olivieri
    Ut: Ryder Matos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Empoli. Inn kommer Marco Olivieri, mens Ryder Matos tar plass på benken.
    63'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Camillo Tavernelli
    Ut: Frank Tsadjout
    AS Cittadella bytter ut Frank Tsadjout med Camillo Tavernelli. Dette er det første byttet som Roberto Venturato gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Roberto Ogunseye
    Ut: Karamoko Cisse
    Roberto Venturato (AS Cittadella) gjør sitt andre bytte for dagen. Roberto Ogunseye erstatter Karamoko Cisse.
    63'
    64'
    Spillet på Stadio Pier Cesare Tombolato er stoppet midlertidig fordi Christian D'Urso ligger nede.
    64'
    Gult kort til AS Cittadella
    Amedeo Benedetti
    Dommeren gir Amedeo Benedetti (AS Cittadella) et gult kort.
    65'
    Inn: Marco Rosafio
    Ut: Christian D'Urso
    Marco Rosafio (AS Cittadella) erstatter Christian D'Urso som muligens er skadet.
    68'
    I Cittadella slår Leo Stulac en corner fra høyre.
    68'
    Straffe! Dommer Valerio Marini plasserer ballen på krittmerket for FC Empoli...
    69'
    Empoli scorer på straffe!
    AS Cittadella 1 - 1 Empoli
    Mål: Leonardo Mancuso
    Leonardo Mancuso utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    69'
    Marco Olivieri
    Målsjanse til FC Empoli! Marco Olivieri treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    71'
    71'
    Mål for Empoli!
    AS Cittadella 1 - 2 Empoli
    Mål: Marco Olivieri
    Målgivende: Leonardo Mancuso
    Marco Olivieri setter ballen i nettet og FC Empoli leder nå 1-2. Flott spill fra Leonardo Mancuso før målet.
    72'
    73'
    Frisparket tildelt FC Empoli er farlig nær AS Cittadellas målområde.
    74'
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Det blir farlig! Frispark for FC Empoli er nær straffområde.
    76'
    Leo Stulac
    FC Empoli angriper, men avslutningen til Leo Stulac går utenfor.
    77'
    77'
    Federico Proia (AS Cittadella) slår en corner fra høyre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    78'
    AS Cittadella angriper i Cittadella. Amedeo Benedetti fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    81'
    82'
    83'
    Inn: Manuel Iori
    Ut: Nicola Pavan
    Bytte for AS Cittadella. Manuel Iori kommer inn for Nicola Pavan på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    84'
    Inn: Mario Gargiulo
    Ut: Simone Branca
    Simone Branca (AS Cittadella) erstattes av Mario Gargiulo.
    85'
    87'
    87'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cittadella fordi Filippo Bandinelli får behandling for en skade på banen.
    90'
    Leo Stulac (FC Empoli) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    90'
    Inn: Szymon Zurkowski
    Ut: Filippo Bandinelli
    Alessio Dionisi gjør dagens tredje bytte i Cittadella, når han tar ut Filippo Bandinelli og setter inn Szymon Zurkowski.
    90'
    Valerio Marini tildeler FC Empoli en corner. Leo Stulac sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    AS Cittadella 2 - 2 Empoli
    Mål: Mario Gargiulo
    Målgivende: Marco Rosafio
    Utligning! Mario Gargiulo setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Marco Rosafio sto for den målgivende pasningen.
    90'+2
    FC Empoli må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AS Cittadella.
    90'+3
    Rødt kort til Empoli
    Simone Romagnoli
    Rødt kort! Simone Romagnoli (FC Empoli) sendes i dusjen av dommer Valerio Marini.
    90'+4
    Frispark i en god posisjon for AS Cittadella!
    90'+4
    Marco Rosafio
    Kjempesjanse! Marco Rosafio (AS Cittadella) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    90'+5
    I Cittadella slår Federico Proia en corner fra høyre.
    90'+5
    Amedeo Benedetti (AS Cittadella) slår en corner fra venstre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.