Simone Branca (AS Cittadella) får et gult kort av dommer Marco Monaldi.
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for AS Cittadella!
    AS Cittadella 1 - 0 Modena FC
    Mål: Francesco Amatucci
    Målgivende: Lorenzo Carissoni
    Mål! Francesco Amatucci gir AS Cittadella ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Flott spill fra Lorenzo Carissoni før målet.
    13'
    Målet sjekkes av VAR
    14'
    Målet blir stående
    14'
    Ettore Gliozzi
    Modena angriper, men avslutningen til Ettore Gliozzi går utenfor.
    15'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    En av AS Cittadellas spillere blir avblåst for offside.
    19'
    Marco Monaldi signaliserer et frispark til AS Cittadella.
    20'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til AS Cittadella på halvdelen til Modena.
    26'
    29'
    Spillet på Stadio Pier Cesare Tombolato er stoppet midlertidig fordi Domenico Frare ligger nede.
    31'
    AS Cittadella slipper å klare seg uten Domenico Frare som kommer tilbake på banen i Cittadella.
    32'
    Fabio Abiuso
    Sjanse! Modena avanserer forover, men Fabio Abiuso avslutter utenfor.
    33'
    34'
    Alessio Rizza
    Alessio Rizza (AS Cittadella) pådrar seg et gult kort.
    35'
    Modena må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AS Cittadella.
    37'
    Enrico Baldini
    AS Cittadella angriper i Cittadella. Enrico Baldini fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Andrea Magrassi
    Andrea Magrassi (AS Cittadella) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    AS Cittadellas Andrea Magrassi blåses av for offside på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    38'
    I Cittadella slår Antonio Palumbo en corner fra høyre.
    39'
    40'
    Mål for Modena FC!
    AS Cittadella 1 - 1 Modena FC
    Mål: Luca Magnino
    Målgivende: Niccolo Corrado
    Luca Magnino header ballen i mål og utligner til 1-1. Niccolo Corrado sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Frispark AS Cittadella.
    45'+2
    Gult kort til Modena FC
    Simone Santoro
    Simone Santoro (Modena) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Federico Giraudo
    Ut: Alessio Rizza
    AS Cittadella gjør sitt første bytte. Alessio Rizza erstattes av Federico Giraudo.
    46'
    Antonio Palumbo (Modena) slår en corner fra høyre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    46'
    Kan Modena utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    47'
    Antonio Palumbo
    Kjempesjanse! Antonio Palumbo (Modena) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    47'
    Luca Maniero II vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    Luca Maniero II kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    48'
    Marco Monaldi tildeler AS Cittadella en corner. Simone Branca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Enrico Baldini (AS Cittadella) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    53'
    I Cittadella slår Simone Branca en corner fra høyre.
    54'
    Spillerbytte - Modena FC
    Inn: Fabio Ponsi
    Ut: Antonio Palumbo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Modena. Inn kommer Fabio Ponsi, mens Antonio Palumbo tar plass på benken.
    55'
    Inn: Antonio Pergreffi
    Ut: Giovanni Zaro
    Modena bytter ut Giovanni Zaro med Antonio Pergreffi.
    56'
    Simone Branca (AS Cittadella) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    57'
    Frispark for Modena på egen banehalvdel.
    59'
    Fabio Gerli (Modena) slår en corner fra høyre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    61'
    Federico Giraudo
    Federico Giraudo (AS Cittadella) header ballen mot mål, men Modena klarerer.
    63'
    Modena FC, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Inn: Tommy Maistrello
    Ut: Andrea Magrassi
    Andrea Magrassi (AS Cittadella) erstattes av Tommy Maistrello.
    65'
    Inn: Luca Pandolfi
    Ut: Enrico Baldini
    Enrico Baldini (AS Cittadella) erstattes av Luca Pandolfi.
    65'
    Inn: Matteo Angeli
    Ut: Federico Giraudo
    AS Cittadella gjør sitt fjerde bytte. Federico Giraudo erstattes av Matteo Angeli.
    66'
    66'
    Inn: Luca Strizzolo
    Ut: Ettore Gliozzi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Modena. Inn kommer Luca Strizzolo, mens Ettore Gliozzi tar plass på benken.
    69'
    Inn: Matteo Cotali
    Ut: Niccolo Corrado
    Paolo Bianco gjør dagens fjerde bytte i Cittadella, når han tar ut Niccolo Corrado og setter inn Matteo Cotali.
    69'
    Modena tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    Luca Pandolfi
    Målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato! Luca Pandolfi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    Fabio Gerli (Modena) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    75'
    Marco Monaldi signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    75'
    Fabio Gerli
    Fabio Gerli (Modena) avanserer forover på Stadio Pier Cesare Tombolato. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    I Cittadella slår Fabio Gerli en corner fra høyre.
    77'
    Matteo Cotali
    Matteo Cotali (Modena) kommer seg fri på Stadio Pier Cesare Tombolato, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Inn: Valerio Mastrantonio
    Ut: Simone Branca
    AS Cittadella bytter ut Simone Branca med Valerio Mastrantonio. Dette er det femte byttet som Edoardo Gorini gjør i dagens kamp.
    77'
    79'
    80'
    Alessandro Riccio
    Modena avanserer forover i Cittadella. Alessandro Riccio avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    82'
    83'
    Det blir farlig! Frispark for AS Cittadella er nær straffområde.
    84'
    Cristian Cauz
    Dommeren gir Cristian Cauz (Modena) et gult kort.
    84'
    85'
    Inn: Luca Tremolada
    Ut: Fabio Abiuso
    Bytte for Modena. Luca Tremolada kommer inn for Fabio Abiuso på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    86'
    Marco Monaldi tildeler AS Cittadella en corner. Valerio Mastrantonio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    88'
    Luca Tremolada
    Modena angriper. Luca Tremolada får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.