Cristian Buonaiuto
    Sjanse! Cremonese avanserer forover, men Cristian Buonaiuto avslutter utenfor.
    4'
    US Cremonese får tildelt et hjørnespark
    Giacomo Camplone tildeler Cremonese en corner. Cristian Buonaiuto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Cristian Buonaiuto (Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    7'
    US Cremonese får tildelt et frispark
    Simone Branca
    Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark Cremonese.
    8'
    AS Cittadella får tildelt et frispark
    Massimo Coda
    Giacomo Camplone signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    9'
    AS Cittadella blir avblåst for offside
    Filippo Pittarello
    AS Cittadella angriper, men Filippo Pittarello vinkes av for offside.
    11'
    Paolo Ghiglione
    11'
    Skudd på mål, US Cremonese
    Luca Zanimacchia (Cremonese) avanserer forover på Stadio Pier Cesare Tombolato. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Valentin Antov
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    15'
    15'
    Luca Zanimacchia (Cremonese) kommer seg fri på Stadio Pier Cesare Tombolato, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Skudd på mål, AS Cittadella
    Alessio Vita
    Sjanse i Cittadella! Alessio Vita (AS Cittadella) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Cremonese fosser forover og Luca Zanimacchia fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    18'
    I Cittadella slår Cristian Buonaiuto en corner fra venstre.
    19'
    Charles Pickel
    20'
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Alessandro Salvi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Federico Giraudo
    Ut: Alessandro Salvi
    AS Cittadella bytter ut Alessandro Salvi som ikke ser ut til å kunne fortsette. Edoardo Gorini blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Federico Giraudo.
    24'
    Giacomo Camplone signaliserer et frispark til AS Cittadella like utenfor Cremonese-området.
    25'
    Gult kort til US Cremonese
    Valentin Antov (Cremonese) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    25'
    AS Cittadella fosser fremover, men Alessio Vita går rett i offsidefella.
    26'
    Michele Castagnetti
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Målsjanse! Massimo Coda (Cremonese) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Gult kort til AS Cittadella
    Andrea Magrassi
    Andrea Magrassi (AS Cittadella) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    Giacomo Camplone signaliserer et frispark til Cremonese på egen banehalvdel.
    32'
    Alessio Vita (AS Cittadella) header ballen mot mål, men Cremonese klarerer.
    34'
    34'
    David Okereke
    35'
    36'
    AS Cittadella får tildelt et hjørnespark
    Claudio Cassano
    Claudio Cassano (AS Cittadella) slår en corner fra venstre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    37'
    Lorenzo Carissoni
    Dommer Giacomo Camplone viser Lorenzo Carissoni (AS Cittadella) det gule kortet.
    38'
    Frispark for Cremonese på egen banehalvdel.
    38'
    Cremonese angriper, men avslutningen til David Okereke går utenfor.
    39'
    41'
    Frispark til Cremonese på halvdelen til AS Cittadella.
    43'
    Federico Giraudo
    Federico Giraudo (AS Cittadella) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    Giacomo Camplone signaliserer et frispark til AS Cittadella.
    45'+1
    45'+3
    46'
    Skudd utenfor mål, AS Cittadella
    Målsjanse! Simone Branca (AS Cittadella) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Sjanse! AS Cittadella avanserer forover, men Andrea Magrassi avslutter utenfor.
    48'
    52'
    55'
    I Cittadella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    57'
    Cremonese angriper, men avslutningen til Massimo Coda går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Franco Vazquez
    Ut: David Okereke
    Cremonese bytter ut David Okereke med Franco Vazquez.
    59'
    Inn: Leonardo Sernicola
    Ut: Paolo Ghiglione
    Paolo Ghiglione (Cremonese) erstattes av Leonardo Sernicola.
    59'
    Inn: Tommy Maistrello
    Ut: Andrea Magrassi
    AS Cittadella gjør sitt andre bytte. Andrea Magrassi erstattes av Tommy Maistrello.
    61'
    Inn: Andrea Danzi
    Ut: Simone Branca
    Edoardo Gorini gjør dagens tredje bytte i Cittadella, når han tar ut Simone Branca og setter inn Andrea Danzi.
    61'
    63'
    I Cittadella slår Cristian Buonaiuto en corner fra høyre.
    65'
    Alessio Vita (AS Cittadella) slår en corner fra venstre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    66'
    67'
    Franco Vazquez
    Franco Vazquez (Cremonese) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Cristian Buonaiuto (Cremonese) kommer til en målsjanse på Stadio Pier Cesare Tombolato, men klarer ikke å score.
    73'
    Inn: Frank Tsadjout
    Ut: Massimo Coda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cremonese. Inn kommer Frank Tsadjout, mens Massimo Coda tar plass på benken.
    73'
    Cremonese avanserer forover i Cittadella. Cristian Buonaiuto avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Cristian Buonaiuto (Cremonese) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Inn: Giuseppe Carriero
    Ut: Claudio Cassano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Cittadella. Inn kommer Giuseppe Carriero, mens Claudio Cassano tar plass på benken.
    76'
    Inn: Valerio Mastrantonio
    Ut: Francesco Amatucci
    Bytte for AS Cittadella. Valerio Mastrantonio kommer inn for Francesco Amatucci på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    76'
    Giuseppe Carriero
    78'
    I Cittadella slår Michele Castagnetti en corner fra høyre.
    79'
    Mål for US Cremonese!
    AS Cittadella 0 - 1 US Cremonese
    Mål: Luca Ravanelli
    Målgivende: Valentin Antov
    Mål! Luca Ravanelli gir Cremonese en 0-1 ledelse. Valentin Antov var nest sist på ballen.
    79'
    Målet til US Cremonese sjekkes av VAR
    80'
    Målet til US Cremonese blir stående
    81'
    Mål for AS Cittadella!
    AS Cittadella 1 - 1 US Cremonese
    Mål: Alessio Vita
    Målgivende: Federico Giraudo
    Alessio Vita scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Federico Giraudo.
    82'
    84'
    Tommy Maistrello
    85'
    Inn: Giacomo Quagliata
    Ut: Luca Zanimacchia
    Cremonese bytter ut Luca Zanimacchia med Giacomo Quagliata.
    85'
    Inn: Michele Collocolo
    Ut: Cristian Buonaiuto
    Giovanni Stroppa (Cremonese) gjør sitt femte bytte for dagen. Michele Collocolo erstatter Cristian Buonaiuto.
    85'
    Matteo Angeli
    87'
    90'
    Valerio Mastrantonio
    Giacomo Camplone tildeler AS Cittadella en corner. Valerio Mastrantonio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    Valerio Mastrantonio (AS Cittadella) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pier Cesare Tombolato.
    90'+1
    AS Cittadella 1 - 2 US Cremonese
    Mål: Franco Vazquez
    Målgivende: Giacomo Quagliata
    Franco Vazquez header ballen i mål og Cremonese leder dermed 1-2. Flott spill fra Giacomo Quagliata før målet.
    90'+4
    Andrea Danzi
    90'+5
    90'+6
    Franco Vazquez (Cremonese) slår en corner fra venstre side på Stadio Pier Cesare Tombolato.