Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ascoli Piceno fordi Claiton får behandling for en skade på banen.
    US Cremonese slipper å klare seg uten Claiton som kommer tilbake på banen igjen.
    I Ascoli Piceno har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Ivano Pezzuto signaliserer et frispark til Ascoli på egen banehalvdel.
    7'
    Simone Ganz
    Simone Ganz (Ascoli) kommer seg fri på Cino e Lillo Del Duca, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Ivano Pezzuto tildeler US Cremonese en corner. Michele Castagnetti sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Frispark til US Cremonese på halvdelen til Ascoli.
    10'
    Frispark Ascoli.
    11'
    US Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Giampietro Perrulli (US Cremonese) løfter inn en corner fra høyre på Cino e Lillo Del Duca.
    15'
    Xian Emmers
    Xian Emmers (US Cremonese) kommer til en målsjanse på Cino e Lillo Del Duca, men klarer ikke å score.
    15'
    En av Ascolis spillere blir avblåst for offside på Cino e Lillo Del Duca.
    16'
    Ivano Pezzuto signaliserer et frispark til Ascoli.
    18'
    Frispark for US Cremonese på egen banehalvdel.
    18'
    Gaetano Castrovilli
    US Cremonese angriper. Gaetano Castrovilli får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Ascoli Calcio 1898, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Ascoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Skudd på mål, Ascoli Calcio 1898
    25'
    Michele Castagnetti (US Cremonese) slår en corner fra venstre side på Cino e Lillo Del Duca.
    27'
    27'
    Frispark US Cremonese.
    28'
    Simone Ganz
    Simone Ganz (Ascoli) avanserer forover på Cino e Lillo Del Duca. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    30'
    30'
    31'
    Gult kort til US Cremonese
    Mariano Arini
    Mariano Arini (US Cremonese) får et gult kort av dommer Ivano Pezzuto.
    31'
    I Ascoli Piceno har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Gult kort til Ascoli Calcio 1898
    Michele Cavion
    Michele Cavion (Ascoli) pådrar seg et gult kort.
    34'
    En av US Cremoneses spillere går i offside.
    36'
    Frispark for Ascoli på egen banehalvdel.
    38'
    Lorenzo Rosseti
    Ascoli angriper på Cino e Lillo Del Duca. Lorenzo Rosseti header utenfor.
    40'
    Paulinho
    US Cremonese angriper i Ascoli Piceno. Paulinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Frispark til Ascoli på halvdelen til US Cremonese.
    43'
    Ascoli angriper i Ascoli Piceno, men blir avblåst for offside.
    48'
    50'
    51'
    Spillerbytte - Ascoli Calcio 1898
    Inn: Enrico Baldini
    Ut: Lorenzo Rosseti
    Bytte for Ascoli. Enrico Baldini kommer inn for Lorenzo Rosseti på Cino e Lillo Del Duca.
    56'
    US Cremonese må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ascoli.
    57'
    58'
    Ivano Pezzuto signaliserer et frispark til US Cremonese på egen banehalvdel.
    59'
    60'
    Nikola Ninkovic
    Målsjanse til Ascoli! Nikola Ninkovic treffer mål, men keeper redder.
    60'
    Ivano Pezzuto signaliserer et frispark til US Cremonese.
    61'
    Michele Troiano
    Dommeren gir Michele Troiano (Ascoli) et gult kort.
    61'
    Ivano Pezzuto tildeler US Cremonese en corner. Giampietro Perrulli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Paulinho
    Paulinho (US Cremonese) header mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    66'
    I Ascoli Piceno slår Giampietro Perrulli en corner fra høyre.
    67'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Reda Boultam
    Ut: Giampietro Perrulli
    Andrea Mandorlini gjør dagens første bytte i Ascoli Piceno, når han tar ut Giampietro Perrulli og setter inn Reda Boultam.
    68'
    Reda Boultam
    US Cremonese fosser forover og Reda Boultam fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    US Cremonese angriper, men Ivano Pezzuto blåser for offside.
    69'
    Ascoli fosser fremover, men Ivano Pezzuto blåser for offside på Cino e Lillo Del Duca.
    70'
    Dommer Ivano Pezzuto venter med å sette i gang spillet fordi Salvatore D'Elia ligger nede.
    71'
    Inn: Tomasz Kupisz
    Ut: Salvatore D'Elia
    Vincenzo Vivarini (Ascoli) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Tomasz Kupisz erstatter Salvatore D'Elia som sannsynligvis er skadet.
    72'
    73'
    Spillet på Cino e Lillo Del Duca er stoppet midlertidig fordi Davide Frattesi ligger nede.
    75'
    Tomasz Kupisz
    Målsjanse på Cino e Lillo Del Duca! Tomasz Kupisz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    Inn: Bright Addae
    Ut: Davide Frattesi
    Davide Frattesi, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Bright Addae kommer inn for Ascoli.
    78'
    78'
    82'
    Inn: Gabriel Strefezza
    Ut: Xian Emmers
    US Cremonese gjør sitt andre bytte. Xian Emmers erstattes av Gabriel Strefezza.
    82'
    83'
    Riccardo Brosco
    Dommer Ivano Pezzuto gir Riccardo Brosco (Ascoli) et gult kort.
    83'
    86'
    Gabriel Strefezza
    Målsjanse! Gabriel Strefezza (US Cremonese) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    89'
    Inn: Mirko Carretta
    Ut: Michele Castagnetti
    Michele Castagnetti (US Cremonese) erstattes av Mirko Carretta.
    90'
    Nikola Ninkovic (Ascoli) løfter inn en corner fra høyre på Cino e Lillo Del Duca.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Michele Cavion (Ascoli) slår en corner fra venstre side på Cino e Lillo Del Duca.