Målsjanse til US Cremonese! Daniel Ciofani treffer mål, men keeper redder.
    Abdelhamid Sabiri (Ascoli Calcio 1898 FC) kommer til en målsjanse på Cino e Lillo Del Duca, men klarer ikke å score.
    7'
    Soufiane Bidaoui
    Soufiane Bidaoui (Ascoli Calcio 1898 FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Ascoli Calcio 1898 FC på egen banehalvdel.
    11'
    Luca Valzania
    US Cremonese angriper i Ascoli Piceno. Luca Valzania fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Ascoli Calcio 1898 FC angriper i Ascoli Piceno. Abdelhamid Sabiri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Ascoli Calcio 1898 FC fosser fremover, men Riad Bajic går rett i offsidefella.
    13'
    Ascoli Calcio 1898 FCs Riad Bajic blåses av for offside på Cino e Lillo Del Duca.
    16'
    Ascoli Calcio 1898 FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til US Cremonese på egen banehalvdel.
    18'
    Paolo Bartolomei (US Cremonese) slår en corner fra høyre side på Cino e Lillo Del Duca.
    19'
    Frispark for Ascoli Calcio 1898 FC på egen banehalvdel.
    20'
    Målsjanse! Daniel Ciofani (US Cremonese) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Gianluca Gaetano
    Gianluca Gaetano (US Cremonese) avanserer forover på Cino e Lillo Del Duca. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    24'
    I Ascoli Piceno slår Paolo Bartolomei en corner fra venstre.
    24'
    I Ascoli Piceno header Daniel Ciofani (US Cremonese) mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til US Cremonese.
    25'
    Michele Castagnetti
    US Cremonese avanserer forover i Ascoli Piceno. Michele Castagnetti avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    US Cremonese angriper, men Paolo Bartolomei vinkes av for offside.
    28'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Ascoli Calcio 1898 FC like utenfor US Cremonese-området.
    38'
    Michele Castagnetti (US Cremonese) løfter inn en corner fra høyre på Cino e Lillo Del Duca.
    40'
    Sjanse! Ascoli Calcio 1898 FC avanserer forover, men Soufiane Bidaoui avslutter utenfor.
    41'
    Emanuele Valeri
    Emanuele Valeri (US Cremonese) kommer seg fri på Cino e Lillo Del Duca, men avslutningen går utenfor.
    44'
    44'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Jaime Baez
    Ut: Gianluca Gaetano
    US Cremonese bytter ut Gianluca Gaetano med Jaime Baez.
    46'
    Inn: Nadir Zortea
    Ut: Michele Castagnetti
    Fabio Pecchia (US Cremonese) gjør sitt andre bytte for dagen. Nadir Zortea erstatter Michele Castagnetti.
    46'
    Inn: Samuel Gustafson
    Ut: Emanuele Valeri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Cremonese. Inn kommer Samuel Gustafson, mens Emanuele Valeri tar plass på benken.
    46'
    Frispark US Cremonese.
    47'
    I Ascoli Piceno har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    US Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Gult kort til Ascoli Calcio 1898
    Riad Bajic
    Riad Bajic (Ascoli Calcio 1898 FC) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Cristian Buonaiuto
    Sjanse til US Cremonese! Cristian Buonaiuto er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    Frispark til Ascoli Calcio 1898 FC på halvdelen til US Cremonese.
    53'
    Gult kort til US Cremonese
    Nadir Zortea
    Dommer Davide Ghersini viser Nadir Zortea (US Cremonese) det gule kortet.
    53'
    55'
    Marcel Buchel
    Ascoli Calcio 1898 FC angriper. Marcel Buchel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Inn: Zan Celar
    Ut: Cristian Buonaiuto
    Bytte for US Cremonese. Zan Celar kommer inn for Cristian Buonaiuto på Cino e Lillo Del Duca.
    61'
    Davide Ghersini tildeler Ascoli Calcio 1898 FC en corner. Oliver Kragl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Abdelhamid Sabiri (Ascoli Calcio 1898 FC) løfter inn en corner fra venstre på Cino e Lillo Del Duca.
    65'
    65'
    Spillerbytte - Ascoli Calcio 1898
    Inn: Gianmarco Cangiano
    Ut: Soufiane Bidaoui
    Andrea Sottil gjør dagens første bytte i Ascoli Piceno, når han tar ut Soufiane Bidaoui og setter inn Gianmarco Cangiano.
    65'
    Inn: Vittorio Parigini
    Ut: Abdelhamid Sabiri
    Ascoli Calcio 1898 FC gjør sitt andre bytte. Abdelhamid Sabiri erstattes av Vittorio Parigini.
    66'
    Fabrizio Caligara
    Ascoli Calcio 1898 FC angriper, men avslutningen til Fabrizio Caligara går utenfor.
    67'
    69'
    Inn: Federico Dionisi
    Ut: Riad Bajic
    Ascoli Calcio 1898 FC bytter ut Riad Bajic med Federico Dionisi. Dette er det tredje byttet som Andrea Sottil gjør i dagens kamp.
    69'
    Paolo Bartolomei
    US Cremonese fosser forover og Paolo Bartolomei fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    72'
    Spillet på Cino e Lillo Del Duca er stoppet midlertidig fordi Riccardo Brosco ligger nede.
    72'
    Ascoli Calcio 1898 FC slipper å klare seg uten Riccardo Brosco som kommer tilbake på banen i Ascoli Piceno.
    73'
    74'
    75'
    76'
    Jaime Baez
    Målsjanse på Cino e Lillo Del Duca! Jaime Baez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    I Ascoli Piceno slår Paolo Bartolomei en corner fra høyre.
    78'
    Luca Valzania (US Cremonese) kommer seg fri på Cino e Lillo Del Duca, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Ascoli Calcio 1898 FC.
    81'
    Tasos Avlonitis
    Ascoli Calcio 1898 FC angriper på Cino e Lillo Del Duca, men Tasos Avlonitis header utenfor.
    82'
    Inn: Andrea Danzi
    Ut: Fabrizio Caligara
    Andrea Sottil gjør dagens fjerde bytte i Ascoli Piceno, når han tar ut Fabrizio Caligara og setter inn Andrea Danzi.
    83'
    Offside! Luca Valzania (US Cremonese) er alene igjennom, men dommer Davide Ghersini ser at linjemannen er oppe med flagget.
    85'
    Offside! Federico Dionisi blir vinket av og Ascoli Calcio 1898 FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    86'
    US Cremonese avanserer forover i Ascoli Piceno. Daniel Ciofani avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    87'
    Inn: Francesco Deli
    Ut: Luca Valzania
    US Cremonese bytter ut Luca Valzania med Francesco Deli. Dette er det femte byttet som Fabio Pecchia gjør i dagens kamp.
    88'
    Dommer Davide Ghersini ser at linjemannen løfter flagget, og Ascoli Calcio 1898 FCs Raffaele Pucino blåses av for offside.
    89'
    Federico Dionisi
    Federico Dionisi (Ascoli Calcio 1898 FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Cino e Lillo Del Duca.
    89'
    90'+2
    Sjanse i Ascoli Piceno! Daniel Ciofani (US Cremonese) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.