Frispark for AE Kifisia FC på egen banehalvdel.
    I Tripoli slår Nikolaos Kaltsas en corner fra høyre.
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    AE Kifisia FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til AE Kifisia FC.
    9'
    Frispark AE Kifisia FC.
    11'
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til AE Kifisia FC på egen banehalvdel.
    13'
    Straffe til AE Kifisia FC
    14'
    AE Kifisia FC scorer på straffe!
    Asteras Tripolis 0 - 1 AE Kifisia FC
    Mål: Ognjen Ozegovic
    Mål! Ognjen Ozegovic gir AE Kifisia FC ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    14'
    16'
    Juan Bautista Miritello
    Asteras Tripolis angriper i Tripoli. Juan Bautista Miritello avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    AE Kifisia FC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Juan Bautista Miritello (Asteras Tripolis) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Dommer Evangelos Manouchos venter med å sette i gang spillet fordi Mateus Santos ligger nede.
    20'
    Målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium! Juan Bautista Miritello fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    21'
    Tilbake fra skade: AE Kifisia FC
    21'
    Julian Bartolo (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    21'
    Evgeni Yablonski
    Evgeni Yablonski (Asteras Tripolis) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    22'
    22'
    23'
    Julian Bartolo (Asteras Tripolis) slår en corner fra venstre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    24'
    Ervin Zukanovic
    Ervin Zukanovic (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    24'
    26'
    Diamantis Chouchoumis
    Målsjanse! Diamantis Chouchoumis (Asteras Tripolis) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Mål for Asteras Tripolis!
    Asteras Tripolis 1 - 1 AE Kifisia FC
    Mål: Juan Bautista Miritello
    Målgivende: Julian Bartolo
    Juan Bautista Miritello scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Julian Bartolo før målet.
    32'
    Sean Goss
    Asteras Tripolis angriper, men avslutningen til Sean Goss går utenfor.
    34'
    Jonathan Menendez (AE Kifisia FC) slår en corner fra venstre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    36'
    Mål for AE Kifisia FC!
    Asteras Tripolis 1 - 2 AE Kifisia FC
    Mål: Dusan Jovancic
    Dusan Jovancic dundrer ballen i mål og AE Kifisia FC tar ledelsen 1-2 på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    36'
    Ognjen Ozegovic
    Sjanse i Tripoli! Ognjen Ozegovic (AE Kifisia FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    40'
    Asteras Tripolis 2 - 2 AE Kifisia FC
    Mål: Evgeni Yablonski
    Målgivende: Juan Bautista Miritello
    Mål! Evgeni Yablonski utligner for Asteras Tripolis. Stillingen er dermed 2-2 i Tripoli. Juan Bautista Miritello var nest sist på ballen.
    40'
    Julian Bartolo
    Asteras Tripolis fosser forover og Julian Bartolo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Evangelos Manouchos tildeler Asteras Tripolis en corner. Nikolaos Kaltsas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Nikolaos Vafeas (AE Kifisia FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    42'
    44'
    Jonathan Menendez
    AE Kifisia FC fosser forover og Jonathan Menendez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    45'
    45'+1
    45'+1
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    45'+2
    Evangelos Manouchos tildeler AE Kifisia FC en corner. Jonathan Menendez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Asteras Tripolis 3 - 2 AE Kifisia FC
    Mål: Crespi
    Målgivende: Nikolaos Kaltsas
    Mål! Crespi gir Asteras Tripolis ledelsen 3-2 i Tripoli. Nikolaos Kaltsas sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Oluwatobiloba Alagbe
    Ut: Sean Goss
    Asteras Tripolis gjør sitt første bytte. Sean Goss erstattes av Oluwatobiloba Alagbe.
    46'
    Spillerbytte - AE Kifisia FC
    Inn: Facundo Soloa
    Ut: Dusan Jovancic
    AE Kifisia FC bytter ut Dusan Jovancic med Facundo Soloa. Dette er det første byttet som Konstantinos Bratsos gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    47'
    Thievy Bifouma
    Målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium! Thievy Bifouma fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Nikolaos Kaltsas
    Asteras Tripolis angriper. Nikolaos Kaltsas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Oluwatobiloba Alagbe
    Oluwatobiloba Alagbe (Asteras Tripolis) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    57'
    57'
    Dario Canadjija
    Dario Canadjija (AE Kifisia FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    60'
    AE Kifisia FC fosser fremover, men Evangelos Manouchos blåser for offside på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    60'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tripoli fordi Andre Ferreira Teixeira får behandling for en skade på banen.
    60'
    Mateus Santos
    Mateus Santos (AE Kifisia FC) avanserer forover på Theodoros Kolokotronis Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    Mateus Santos (AE Kifisia FC) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    62'
    62'
    Inn: Andrews Tetteh
    Ut: Jonathan Menendez
    Konstantinos Bratsos gjør dagens andre bytte i Tripoli, når han tar ut Jonathan Menendez og setter inn Andrews Tetteh.
    62'
    Dario Canadjija (AE Kifisia FC) slår en corner fra venstre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    63'
    AE Kifisia FC avanserer forover i Tripoli. Mateus Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    65'
    Inn: Julian Palacios
    Ut: Nikolaos Kaltsas
    Milan Rastavac (Asteras Tripolis) gjør sitt andre bytte for dagen. Julian Palacios erstatter Nikolaos Kaltsas.
    67'
    Gult kort til AE Kifisia FC
    Facundo Soloa
    Facundo Soloa må stå over en kamp for AE Kifisia FC etter å ha fått gult kort av dommer Evangelos Manouchos.
    68'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Inn: Vasilios Spinos
    Ut: Marko Gobeljic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AE Kifisia FC. Inn kommer Vasilios Spinos, mens Marko Gobeljic tar plass på benken.
    69'
    70'
    En av Asteras Tripoliss spillere blir avblåst for offside.
    70'
    Målsjanse til AE Kifisia FC! Mateus Santos treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Andrews Tetteh (AE Kifisia FC) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    72'
    Asteras Tripolis 3 - 3 AE Kifisia FC
    Mål: Nikolaos Vafeas
    Utligning! Nikolaos Vafeas setter ballen i mål og stillingen er nå 3-3.
    73'
    Målet til AE Kifisia FC sjekkes av VAR
    73'
    Målet til AE Kifisia FC blir stående
    75'
    Frispark Asteras Tripolis.
    75'
    76'
    Frispark til AE Kifisia FC på halvdelen til Asteras Tripolis.
    78'
    Inn: Federico Alvarez
    Ut: Diamantis Chouchoumis
    Bytte for Asteras Tripolis. Federico Alvarez kommer inn for Diamantis Chouchoumis på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    78'
    Inn: Vasileios Sourlis
    Ut: Evgeni Yablonski
    Milan Rastavac gjør dagens fjerde bytte i Tripoli, når han tar ut Evgeni Yablonski og setter inn Vasileios Sourlis.
    78'
    Inn: Vasilios Mantzis
    Ut: Crespi
    Asteras Tripolis bytter ut Crespi med Vasilios Mantzis. Dette er det femte byttet som Milan Rastavac gjør i dagens kamp.
    78'
    79'
    80'
    82'
    83'
    Kan Asteras Tripolis utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Frisparket tildelt Asteras Tripolis er farlig nær AE Kifisia FCs målområde.
    85'
    Julian Bartolo (Asteras Tripolis) kommer seg fri på Theodoros Kolokotronis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    86'
    En av Asteras Tripoliss spillere blir avblåst for offside på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    87'
    Julian Bartolo (Asteras Tripolis) slår en corner fra høyre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    88'
    89'
    89'
    Inn: Alexandros Parras
    Ut: Ognjen Ozegovic
    AE Kifisia FC bytter ut Ognjen Ozegovic med Alexandros Parras.
    90'
    Julian Palacios
    Asteras Tripolis fosser forover og Julian Palacios fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Elefterois Lyratzis
    Asteras Tripolis angriper i Tripoli. Elefterois Lyratzis fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    90'+3
    Vasileios Sourlis
    Vasileios Sourlis (Asteras Tripolis) får et gult kort av dommer Evangelos Manouchos.