Asteras Tripolis angriper i Tripoli. Juan Munafo fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Asteras Tripolis får tildelt et hjørnespark
    Nikolaos Kaltsas
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    5'
    Straffe til Aris Thessaloniki
    7'
    Aris Thessaloniki scorer på straffe!
    Asteras Tripolis 0 - 1 Aris Thessaloniki
    Mål: Loren Moron
    Mål! Aris Thessaloniki får et straffespark som Loren Moron setter i mål på Theodoros Kolokotronis Stadium. Stillingen er dermed 0-1.
    8'
    Mål for Aris Thessaloniki!
    Asteras Tripolis 0 - 2 Aris Thessaloniki
    Mål: Shapi Suleymanov
    Målgivende: Alvaro Zamora
    Mål! Aris Thessaloniki øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Shapi Suleymanov på Theodoros Kolokotronis Stadium. Det er en fin assist fra Alvaro Zamora.
    14'
    Crespi
    Crespi (Asteras Tripolis) kommer seg fri på Theodoros Kolokotronis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Sean Goss
    I Tripoli slår Sean Goss en corner fra venstre.
    17'
    Juan Bautista Miritello
    Juan Bautista Miritello (Asteras Tripolis) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Aris Thessaloniki får tildelt et frispark
    Frispark Aris Thessaloniki.
    17'
    Asteras Tripolis får tildelt et frispark
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til Aris Thessaloniki.
    19'
    20'
    Asteras Tripolis blir avblåst for offside
    En av Asteras Tripoliss spillere blir avblåst for offside på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    21'
    Kan Aris Thessaloniki utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    22'
    Aris Thessaloniki får tildelt et hjørnespark
    Shapi Suleymanov
    Angelos Evangelou tildeler Aris Thessaloniki en corner. Shapi Suleymanov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til Aris Thessaloniki.
    24'
    Frispark for Aris Thessaloniki på egen banehalvdel.
    26'
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    26'
    30'
    Aris Thessaloniki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Skudd på mål, Aris Thessaloniki
    Alvaro Zamora
    Målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium! Alvaro Zamora fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    Aris Thessaloniki, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) slår en corner fra høyre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    34'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Sean Goss
    Sean Goss (Asteras Tripolis) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Skudd utenfor mål, Aris Thessaloniki
    Ruben Pardo
    Målsjanse! Ruben Pardo (Aris Thessaloniki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Crespi
    41'
    42'
    Nikolaos Zouglis
    Asteras Tripolis avanserer forover i Tripoli. Nikolaos Zouglis avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Loren Moron
    Aris Thessaloniki angriper i Tripoli. Loren Moron fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Straffe til Asteras Tripolis
    45'+1
    Asteras Tripolis scorer på straffe!
    Asteras Tripolis 1 - 2 Aris Thessaloniki
    Mål: Juan Bautista Miritello
    Juan Bautista Miritello setter et straffespark i mål og Asteras Tripolis reduserer dermed til 1-2.
    45'+2
    Spillerbytte - Aris Thessaloniki
    Inn: Jonathan Menendez
    Ut: Michail Panagidis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aris Thessaloniki. Inn kommer Jonathan Menendez, mens Michail Panagidis tar plass på benken.
    46'
    Jonathan Menendez
    Aris Thessaloniki angriper, men Angelos Evangelou blåser for offside.
    47'
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    48'
    49'
    Aris Thessaloniki fosser fremover, men Angelos Evangelou blåser for offside på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    49'
    Mål for Asteras Tripolis!
    Asteras Tripolis 2 - 2 Aris Thessaloniki
    Målgivende: Nikolaos Zouglis
    Juan Bautista Miritello (Asteras Tripolis) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Theodoros Kolokotronis Stadium. Nikolaos Zouglis var nest sist på ballen.
    50'
    Målet til Asteras Tripolis sjekkes av VAR
    51'
    Målet til Asteras Tripolis blir stående
    52'
    53'
    Inn: Neven Djurasek
    Ut: Alvaro Zamora
    Apostolos Mantzios gjør dagens andre bytte i Tripoli, når han tar ut Alvaro Zamora og setter inn Neven Djurasek.
    53'
    Asteras Tripolis fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til Aris Thessaloniki på egen banehalvdel.
    55'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Dommer Angelos Evangelou gir Juan Bautista Miritello (Asteras Tripolis) et gult kort.
    55'
    56'
    56'
    Loren Moron
    En av Aris Thessalonikis spillere går i offside.
    57'
    59'
    En av Aris Thessalonikis spillere blir avblåst for offside.
    60'
    Asteras Tripolis 3 - 2 Aris Thessaloniki
    Mål: Juan Munafo
    Asteras Tripolis leder 3-2 etter en scoring av Juan Munafo. Flott spill fra Nikolaos Zouglis før målet.
    61'
    Jean Jules Sepp Mvondo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    63'
    63'
    Tilbake fra skade: Aris Thessaloniki
    64'
    Loren Moron
    Aris Thessaloniki angriper, men blir avblåst for offside.
    65'
    Inn: Kike Saverio
    Ut: Jean Jules Sepp Mvondo
    Apostolos Mantzios (Aris Thessaloniki) tar ut Jean Jules Sepp Mvondo som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Kike Saverio.
    67'
    Frispark i en god posisjon for Asteras Tripolis!
    69'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    70'
    Ikke rødt kort likevel
    71'
    71'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    Aris Thessaloniki angriper, men avslutningen til Shapi Suleymanov går utenfor.
    74'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Oluwatobiloba Alagbe
    Ut: Sean Goss
    Bytte for Asteras Tripolis. Oluwatobiloba Alagbe kommer inn for Sean Goss på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    75'
    Inn: Sito
    Ut: Nikolaos Zouglis
    Asteras Tripolis bytter ut Nikolaos Zouglis med Sito.
    75'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    75'
    Frispark til Aris Thessaloniki på halvdelen til Asteras Tripolis.
    77'
    Aris Thessaloniki avanserer forover i Tripoli. Shapi Suleymanov avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Neven Djurasek
    Aris Thessaloniki angriper i Tripoli. Neven Djurasek fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Asteras Tripolis angriper, men blir avblåst for offside.
    82'
    Juan Bautista Miritello (Asteras Tripolis) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    83'
    Inn: Lukas Rupp
    Ut: Ruben Pardo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aris Thessaloniki. Inn kommer Lukas Rupp, mens Ruben Pardo tar plass på benken.
    83'
    Inn: Franco Ferrari
    Ut: Martin Montoya
    Martin Montoya (Aris Thessaloniki) erstattes av Franco Ferrari.
    83'
    Inn: Vasilios Mantzis
    Ut: Juan Bautista Miritello
    Asteras Tripolis gjør sitt tredje bytte. Juan Bautista Miritello erstattes av Vasilios Mantzis.
    84'
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    84'
    Tilbake fra skade: Asteras Tripolis
    84'
    Kike Saverio
    85'
    87'
    88'
    89'
    Inn: Jose Luis Valiente
    Ut: Juan Munafo
    Asteras Tripolis bytter ut Juan Munafo med Jose Luis Valiente.
    90'+1
    Inn: Ioannis Christopoulos
    Ut: Crespi
    Asteras Tripolis bytter ut Crespi med Ioannis Christopoulos.
    90'+2
    90'+2
    I Tripoli slår Nikolaos Kaltsas en corner fra høyre.
    90'+4
    Gult kort til Aris Thessaloniki
    Moses Odubajo
    Dommer Angelos Evangelou viser Moses Odubajo (Aris Thessaloniki) det gule kortet.