I Tripoli slår Julian Palacios en corner fra høyre.
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    5'
    Miguel Mellado
    Miguel Mellado (OFI Crete) kommer seg fri på Theodoros Kolokotronis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    11'
    Anastasios Papapetrou tildeler Asteras Tripolis en corner. Julian Palacios sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Mål for Asteras Tripolis!
    Asteras Tripolis 1 - 0 OFI Crete
    Mål: Oluwatobiloba Alagbe
    Målgivende: Crespi
    Oluwatobiloba Alagbe dundrer ballen i mål og Asteras Tripolis tar ledelsen 1-0 på Theodoros Kolokotronis Stadium. Flott spill fra Crespi før målet.
    12'
    Adrien Riera (OFI Crete) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    14'
    Jon Toral
    Jon Toral (OFI Crete) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Jon Toral
    Jon Toral (OFI Crete) kommer til avslutning på Theodoros Kolokotronis Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    15'
    Crespi
    Crespi (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    15'
    Adrien Riera
    OFI Crete angriper, men avslutningen til Adrien Riera går utenfor.
    17'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Sjanse! OFI Crete avanserer forover, men Adrien Riera avslutter utenfor.
    21'
    Asteras Tripolis må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra OFI Crete.
    23'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Jon Toral
    Jon Toral skyter i stolpen! Nære på for OFI Crete.
    24'
    OFI Crete fosser fremover, men Anastasios Papapetrou blåser for offside på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    25'
    27'
    28'
    Crespi
    Asteras Tripolis avanserer forover i Tripoli. Crespi avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Oluwatobiloba Alagbe
    Oluwatobiloba Alagbe (Asteras Tripolis) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    Frispark til OFI Crete på halvdelen til Asteras Tripolis.
    33'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til OFI Crete.
    37'
    Juan Bautista Miritello
    Asteras Tripolis avanserer forover og Juan Bautista Miritello kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    39'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    39'
    41'
    Aaron Leya Iseka
    OFI Crete fosser forover og Aaron Leya Iseka fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    En av OFI Cretes spillere blir avblåst for offside.
    45'
    OFI Crete angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    En av OFI Cretes spillere går i offside.
    47'
    Anastasios Papapetrou tildeler OFI Crete en corner. Adrien Riera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Asteras Tripolis scorer selvmål!
    Asteras Tripolis 1 - 1 OFI Crete
    Mål: Dino Grozdanic
    Selvmål! Dino Grozdanic er dagens uheldigste i Tripoli, der stillingen nå er 1-1.
    53'
    59'
    Vasilis Lampropoulos
    Vasilis Lampropoulos (OFI Crete) prøver å heade ballen i mål på Theodoros Kolokotronis Stadium, men mislykkes.
    60'
    60'
    Crespi
    Målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium! Crespi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    Julian Palacios (Asteras Tripolis) slår en corner fra høyre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    60'
    Crespi
    Asteras Tripolis angriper på Theodoros Kolokotronis Stadium. Crespi header utenfor.
    61'
    61'
    Julian Palacios (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    63'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    68'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Juan Munafo
    Ut: Evgeni Yablonski
    Milan Rastavac (Asteras Tripolis) gjør sitt første bytte for dagen. Juan Munafo erstatter Evgeni Yablonski.
    71'
    Inn: Julian Bartolo
    Ut: Nikolaos Zouglis
    Nikolaos Zouglis (Asteras Tripolis) erstattes av Julian Bartolo.
    71'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Giannis Apostolakis
    Ut: Jon Toral
    OFI Crete bytter ut Jon Toral med Giannis Apostolakis.
    74'
    Inn: Dan Glazer
    Ut: Makana Baku
    OFI Crete gjør sitt andre bytte. Makana Baku erstattes av Dan Glazer.
    74'
    76'
    77'
    Inn: Sean Goss
    Ut: Julian Palacios
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Sean Goss, mens Julian Palacios tar plass på benken.
    80'
    Inn: Konstantinos Angelakis
    Ut: Juan Bautista Miritello
    Juan Bautista Miritello (Asteras Tripolis) erstattes av Konstantinos Angelakis.
    81'
    Inn: Luiz Phellype
    Ut: Aaron Leya Iseka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OFI Crete. Inn kommer Luiz Phellype, mens Aaron Leya Iseka tar plass på benken.