1-1
2-1
2-2
    Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Sjanse til Panaitolikos! Sergio Ismael Diaz Velazquez er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    4'
    Panaitolikos angriper, men Stefanos Koumparakis blåser for offside.
    5'
    Panaitolikos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Stefanos Koumparakis signaliserer et frispark til Panaitolikos på egen banehalvdel.
    7'
    Juanpi
    Panaitolikos fosser forover og Juanpi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    7'
    Julian Bartolo
    Målsjanse! Julian Bartolo (Asteras Tripolis) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium! Sergio Ismael Diaz Velazquez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    16'
    Sergio Ismael Diaz Velazquez (Panaitolikos) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    17'
    Stefanos Koumparakis tildeler Panaitolikos en corner. Sergio Ismael Diaz Velazquez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Frispark til Panaitolikos på halvdelen til Asteras Tripolis.
    22'
    Gult kort til Panaitolikos
    Juanpi
    Juanpi (Panaitolikos) mottar sitt første gule kort for dagen på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    23'
    Kan Asteras Tripolis utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Juan Bautista Miritello
    Sjanse! Asteras Tripolis avanserer forover, men Juan Bautista Miritello avslutter utenfor.
    25'
    Frispark for Panaitolikos på egen banehalvdel.
    26'
    Stefanos Koumparakis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    28'
    Frispark Asteras Tripolis.
    32'
    32'
    Bruno Ezequiel Duarte
    Dommer Stefanos Koumparakis gir Bruno Ezequiel Duarte (Panaitolikos) et gult kort.
    34'
    Nikolaos Kaltsas
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Crespi
    Asteras Tripolis angriper i Tripoli. Crespi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    Panaitolikos, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Asteras Tripolis fosser fremover, men Stefanos Koumparakis blåser for offside på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    37'
    Crespi
    Sjanse i Tripoli! Crespi (Asteras Tripolis) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    Panaitolikos angriper i Tripoli, men blir avblåst for offside.
    40'
    Evgeni Yablonski
    Målsjanse! Evgeni Yablonski (Asteras Tripolis) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Mål for Panaitolikos!
    Asteras Tripolis 0 - 1 Panaitolikos
    Mål: Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Sergio Ismael Diaz Velazquez setter ballen i nettet og Panaitolikos leder nå 0-1.
    42'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    45'+1
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    45'+2
    Mål for Asteras Tripolis!
    Asteras Tripolis 1 - 1 Panaitolikos
    Mål: Juan Bautista Miritello
    Målgivende: Nikolaos Kaltsas
    Mål! Asteras Tripolis utligner til 1-1 etter en heading av Juan Bautista Miritello i Tripoli. Det er en fin assist fra Nikolaos Kaltsas.
    45'+2
    Stefanos Koumparakis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    47'
    Elefterois Lyratzis
    Elefterois Lyratzis (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    48'
    Stefanos Koumparakis tildeler Asteras Tripolis en corner. Nikolaos Kaltsas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    50'
    51'
    Crespi
    Målsjanse! Crespi (Asteras Tripolis) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Panaitolikos fosser fremover, men Nikos Karelis går rett i offsidefella.
    53'
    Panaitolikos angriper, men blir avblåst for offside.
    54'
    56'
    57'
    Julian Bartolo (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    57'
    58'
    Sebastian Mladen
    Sebastian Mladen mottar et gult kort i Tripoli, og må dermed stå over en kamp for Panaitolikos.
    59'
    Stefanos Koumparakis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis like utenfor Panaitolikos-området.
    60'
    Asteras Tripolis angriper på Theodoros Kolokotronis Stadium, men Evgeni Yablonski header utenfor.
    60'
    61'
    Panaitolikos fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    62'
    63'
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til Panaitolikos.
    64'
    Asteras Tripolis 2 - 1 Panaitolikos
    Mål: Ervin Zukanovic
    Mål! Ervin Zukanovic gir Asteras Tripolis ledelsen 2-1 i Tripoli. Nikolaos Kaltsas var nest sist på ballen.
    65'
    Spillerbytte - Panaitolikos
    Inn: Ilias Chatzitheodoridis
    Ut: Frederico Duarte
    Bytte for Panaitolikos. Ilias Chatzitheodoridis kommer inn for Frederico Duarte på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    66'
    67'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Sean Goss
    Sean Goss (Asteras Tripolis) får et gult kort av dommer Stefanos Koumparakis.
    67'
    69'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Jose Luis Valiente
    Ut: Sean Goss
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Jose Luis Valiente, mens Sean Goss tar plass på benken.
    70'
    Juanpi (Panaitolikos) slår en corner fra venstre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    70'
    Ilias Chatzitheodoridis
    Ilias Chatzitheodoridis (Panaitolikos) kommer seg fri på Theodoros Kolokotronis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tripoli fordi Antonis Stergiakis får behandling for en skade på banen.
    72'
    Tilbake fra skade: Panaitolikos
    75'
    Inn: Nikola Stajic
    Ut: Nikos Karelis
    Giannis Petrakis gjør dagens andre bytte i Tripoli, når han tar ut Nikos Karelis og setter inn Nikola Stajic.
    76'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Bruno Ezequiel Duarte
    Giannis Petrakis (Panaitolikos) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Joao Pedro erstatter Bruno Ezequiel Duarte.
    76'
    Inn: Lucas Chaves
    Ut: Antonis Stergiakis
    Panaitolikos bytter ut Antonis Stergiakis som ikke ser ut til å kunne fortsette. Giannis Petrakis blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Lucas Chaves.
    77'
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) slår en corner fra høyre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    79'
    Juanpi
    Målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium! Juanpi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    Målet til Panaitolikos sjekkes av VAR
    81'
    Målet til Panaitolikos blir annullert
    81'
    Offside! Joao Pedro (Panaitolikos) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    82'
    Inn: Sebastian Lomonaco
    Ut: Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Panaitolikos bytter ut Sergio Ismael Diaz Velazquez med Sebastian Lomonaco. Dette er det femte byttet som Giannis Petrakis gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Julian Palacios
    Ut: Crespi
    Bytte for Asteras Tripolis. Julian Palacios kommer inn for Crespi på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    87'
    Inn: Diamantis Chouchoumis
    Ut: Federico Alvarez
    Milan Rastavac gjør dagens tredje bytte i Tripoli, når han tar ut Federico Alvarez og setter inn Diamantis Chouchoumis.
    87'
    87'
    Asteras Tripolis angriper i Tripoli. Evgeni Yablonski fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Stefanos Koumparakis tildeler Panaitolikos en corner. Juanpi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    Julian Bartolo (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    90'+2
    Asteras Tripolis 2 - 2 Panaitolikos
    Mål: Marios Oikonomou
    Målgivende: Juanpi
    Marios Oikonomou (Panaitolikos) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Theodoros Kolokotronis Stadium. Flott spill fra Juanpi før målet.
    90'+2
    Inn: Vasilios Mantzis
    Ut: Pepe Castano
    Pepe Castano (Asteras Tripolis) erstattes av Vasilios Mantzis.
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Sebastian Lomonaco
    Dommeren gir Sebastian Lomonaco (Panaitolikos) et gult kort.
    90'+5
    90'+5
    Vasilios Mantzis
    Sjanse til Asteras Tripolis! Vasilios Mantzis er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+7
    90'+7
    Vasilios Mantzis (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+7
    Asteras Tripolis angriper. Julian Bartolo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+8
    90'+8
    Julian Bartolo (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    90'+8
    Ervin Zukanovic
    I Tripoli header Ervin Zukanovic (Asteras Tripolis) mot mål, men ballen går utenfor.