4 907

Ble dekket av Jonas Bucher

40'
    Hei og velkommen til livedekningen av Aston Villa - Manchester City!
    Manchester City ligger seks poeng bak Arsenal på tabelltopp før kveldens kamp, mens Aston Villa ligger på fjerdeplass og er kun ett poeng bak City. Både Villa og City vil tilbake på vinnersporet etter uavgjort i forrige runde. Kveldens verter spilte 2-2 mot Bournemouth, mens City mistet 3-2-seieren mot Spurs da Kulusevski utlignet på overtid.
    Erling Braut Haaland starter, mens Oscar Bobb sitter på benken for Manchester City.
    Kampen i Birmingham er i gang!
    Villa ser ut til å presse relativt høyt til å begynne med her.
    2'
    Lucas Digne kommer seg til innlegg fra venstre. Stones header unna.
    3'
    Nesten for Digne! McGinn kriger med seg ballen og finner venstrebacken i god posisjon. Digne skyter overraskende og tar Ederson litt på senga, men skuddet fra skrått hold suser i nettveggen!
    3'
    Nære på for Bailey! Villa ryster City! Vingen er på et godt løp og jakter bakromsballen fra McGinn. Avslutter med høyre, men Ederson redder til corner! Foto: Reuters
    6'
    Ny, stor Villa-sjanse! Digne slår corneren, men City rydder unna i første omgang. McGinn plukker opp i returrommet og finner Pau Torres i feltet. Stopperen får løsnet en god avslutning og Ederson må ut i full strekk - og redder igjen!
    7'
    City litt mer med nå. Har tatt tak i kula og er tålmodige idet de etablerer et angrep på egen halvdel for øyeblikket.
    10'
    For noen sjanser for Haaland! Dobbelsjanse! Først får nordmannen en drømmeball i bakrom. Får avsluttet fra relativt skrått hold før Martinez redder mesterlig. Silva plukker opp returen og slår inn på bakerste, men fra kort avstand makter ikke Haaland å overliste den argentinske keeperen! Enorme sjanser for Premier Leagues toppscorer - og enorme redninger av Martinez! Foto: Pa Photos
    11'
    Haaland stikker i bakrom igjen, men pasningen er litt for lang. Martinez har kontroll.
    14'
    Alvarez i offside.
    15'
    Frispark til Stones på vertenes halvdel.
    17'
    Watkins feller Walker bakfra. Klart frispark til City. Foto: AFP
    18'
    Litt roligere nå etter en ellevill start på matchen.
    19'
    Det begynner å bli noen minutter siden sist Villa var i nærheten av Citys 16-meter. Gjestene har tatt over initiativet nå.
    20'
    Nesten for Tielemans! Midtbanespilleren prøver lykken fra distanse, og Ederson redder til corner!
    23'
    Klareres til ny corner.
    23'
    City får klarert igjen, men Villa opprettholder trykket.
    23'
    Frispark til McGinn og Villa i brukbar situasjon.
    24'
    Douglas Costa chipper inn. City header unna.
    25'
    Watkins drar seg innover og skyter innenfor feltet. Walker henger på og blokkerer.
    26'
    Nytt frispark til Villa i god posisjon. Like ved hjørnet av 16-meteren denne gangen.
    28'
    Stor sjanse for Konsa! Frisparket er perfekt slått og Konsa vinner duellen rett foran Ederson. Forsvarsklippen makter ikke sette headinga på mål! Enorm mulighet!
    29'
    Alvarez i offside igjen.
    29'
    Brukbar Villa-sjanse igjen her nå. Hjemmelaget mønstrer et glitrende angrep før Digne slår inn fra venstre. Bailey avslutter på volley, men skuddet går langt over mål.
    31'
    Lucas Digne ligger nede.
    33'
    Franskmannen tar seg til brystet, men ser ut til å kunne fortsette og komme inn på banen igjen.
    34'
    Bailey kommer seg til dødlinja, men får ikke slått inn.
    38'
    McGinn slår en lovende pasning mot Watkins på løp, men Dias bryter den mesterlig.
    42'
    Stones feller McGinn på midten, og sistnevnte får frispark.
    44'
    Nesten for Watkins! ... og igjen er det McGinn som er regissør. Spiller spissen gjennom, men Watkins får et dårlig touch. Avslutter fra kloss hold og Ederson redder igjen!
    45'
    Douglas Luiz setter ballen i mål for Villa, men ballen har vært ute i forkant!
    45'
    Pause! For en innholdsrik første omgang, men matchen mangler scoringer. Både Villa og City har vært nære, og Erling Braut Haaland misbrukte to enorme sjanser tidlig i omgangen. 0-0 halvveis!
    Kampen er i gang igjen!
    45'
    Foden i offside.
    46'
    48'
    Så nære var Haaland scoring før pause. Tror du han scorer i andre omgang?
    Ja!
    39%
    Nei.
    61%
    6286 stemmer
    Rolig åpning av andre omgang. City triller for øyeblikket på Villas halvdel.
    50'
    Feilpasning i bakre rekker hos hjemmelaget. Innkast til City høyt i banen.
    51'
    Stones forsøker å avansere på bortelages halvdel, men snubler og mister ballen. Manchester City vinner igjen.
    52'
    Gult kort til Manchester City
    Rico Lewis
    Stopper Douglas Luiz på vei fremover
    53'
    Stones vinner en 50/50-duell mot Digne. Mange tette dueller i åpningsminuttene av andre omgang.
    54'
    Foden i offside når Haaland spiller ham gjennom.
    55'
    Bailey og Tielemans forsøker å kombinere på små flater i Citys 16-meter, men gjestene stopper angrepet.
    56'
    Gvardiol holdes igjen av Bailey. Frispark til gjestene.
    58'
    Silva slår frisparket inn fra venstre. Forbi alt og alle.
    59'
    Gult kort til Aston Villa
    Ollie Watkins
    Bruker armen til å stoppe Akanji. Treffer stopperen i ansiktet.
    59'
    Lekkert Villa-angrep før Tielemans slår et lavt innlegg ved dødlinja, men City-forsvaret får rydda unna.
    61'
    Corner til hjemmelaget!
    62'
    Corneren ender hos Watkins, som får en gyllen mulighet! Får stå mer eller mindre alene og avslutte, men skuddet blokkeres i siste liten.
    62'
    Villa står høyt etter corneren og kommer seg til et innlegg fra høyre. Konsa slår inn, men Ederson plukker. Lovende takter fra vertene.
    62'
    For en sjanse for McGinn! Kapteinen passerer Dias med en lekker skuddfinte før han setter avslutningen like utenfor stolpen. Kjempemulighet! Foto: AFP
    63'
    McGinn er offensiv og kommer seg til innlegg i god posisjon. City klarerer - igjen.
    66'
    Ny Aston Villa-corner!
    66'
    Det koker på Villa Park!
    67'
    Corneren klareres, men det er ingen tvil om at vertene har overtaket for øyeblikket.
    67'
    Nunes og Kovacic gjøres klare på sidelinja.
    67'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Mateo Kovacic
    Ut: Rico Lewis
    68'
    Inn: Matheus Nunes
    Ut: Julian Alvarez
    68'
    Nunes felles på egen halvdel og får frispark.
    69'
    Foden kommer seg til innlegg og ser etter Haaland, men ballen er upresis. Villa overtar igjen.
    70'
    Oscar Bobb skal inn for City!
    71'
    Inn: Oscar Bobb
    Ut: Phil Foden
    73'
    Mål for Aston Villa!
    Aston Villa 1 - 0 Manchester City
    Mål: Leon Bailey
    Målgivende: Diego Carlos
    SENDER VILLA PARK TIL HIMMELS! Bailey vender opp ved midtbanen og setter fart. Finter bort Gvardiol utenfor 16-meteren før han dunker til med "feil" fot. Via et Dias' bein går ballen i nettet! Foto: AFP
    74'
    Frispark til City ved midtstreken.
    76'
    Stor Villa-sjanse! Douglas Luiz snapper opp en retur like foran Ederson og får skutt, men Ederson redder igjen!
    77'
    City rydder unna den påfølgende corneren.
    80'
    Nunes slår et lurt frispark inn fra venstre. Ekkel for Martinez, men keeperen holder til slutt.
    82'
    Bailey ligger nede og holder seg til foten. City spiller videre.
    83'
    Bobb finner Nunes i 16-meteren, men sistnevnte roter bort ballen med en unødvendig hælflikk.
    84'
    Målscorer Bailey får behandling.
    84'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Moussa Diaby
    Ut: Leon Bailey
    84'
    Inn: Jacob Ramsey
    Ut: Youri Tielemans
    85'
    I stanga! Villa vil ha mer! Hjemmelaget angriper lenge før Douglas Luiz får legge ballen til rette utenfor 16-meteren. Treffer godt, men skuddet går i stolpen og ut! Foto: AFP
    86'
    Boubacar Kamara
    86'
    Bobb finner Dias i Villas 16-meter. Midtstopperen ser etter Haaland og slår inn, men Martinez plukker innlegget.
    87'
    Misforståelse mellom Nunes og Walker. City slår bort ballen i angrep.
    90'
    Inn: Alex Moreno
    Ut: Lucas Digne
    90'
    Inn: Jhon Jader Duran Palacio
    Ut: Ollie Watkins
    90'+1
    Det legges til fem minutter.
    90'+1
    City i angrep nå.
    90'+3
    Frispark imot Gvardiol og gjestene.
    90'+3
    Det flyter ikke for Manchester City i kveld, men for en kamp hjemmelaget har levert! Birmingham-laget er i ferd med å gjøre en meget sterk sesong.