3-1
3-2
Edison90'+4
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Julian Gressel (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    1'
    Kevin Paredes
    Kevin Paredes (DC United) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    2'
    Marcelino Moreno
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. Marcelino Moreno fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark Atlanta United FC.
    7'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    10'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    10'
    Brooks Lennon (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    11'
    Alan Franco
    Atlanta United FC angriper på Mercedes-Benz Stadium. Alan Franco header utenfor.
    12'
    Paul Arriola vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    12'
    Paul Arriola er tilbake på banen igjen.
    14'
    Det blir farlig! Frispark for Atlanta United FC er nær straffområde.
    17'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 0 DC United
    Mål: Ezequiel Barco
    I Atlanta tar Atlanta United FC ledelsen 1-0 etter et mål av Ezequiel Barco.
    18'
    22'
    Ola Kamara
    Målsjanse! Ola Kamara (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    George Bello
    Målsjanse til Atlanta United FC! George Bello treffer mål, men keeper redder.
    24'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Joseph Dickerson tildeler Atlanta United FC en corner. Brooks Lennon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    25'
    DC United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atlanta United FC.
    27'
    Gult kort til DC United
    Frederic Brillant
    Frederic Brillant (DC United) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    27'
    Santiago Sosa
    Atlanta United FC angriper, men avslutningen til Santiago Sosa går utenfor.
    28'
    32'
    34'
    Junior Moreno
    Junior Moreno (DC United) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    34'
    39'
    42'
    43'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Russell Canouse
    DC United fosser forover og Russell Canouse fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    45'+1
    47'
    I Atlanta slår Marcelino Moreno en corner fra venstre.
    48'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til DC United.
    50'
    Dommer Joseph Dickerson gir Kevin Paredes (DC United) et gult kort.
    50'
    Kan DC United utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Luiz Araujo
    Ut: George Campbell
    Atlanta United FC gjør sitt første bytte. George Campbell erstattes av Luiz Araujo.
    57'
    Julian Gressel
    Sjanse i Atlanta! Julian Gressel (DC United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    58'
    Frispark i en god posisjon for DC United!
    59'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Felipe Martins
    Ut: Junior Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Felipe Martins, mens Junior Moreno tar plass på benken.
    60'
    Inn: Flores Edison
    Ut: Drew Skundrich
    Hernan Losada (DC United) gjør sitt andre bytte for dagen. Flores Edison erstatter Drew Skundrich.
    60'
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    61'
    Flores Edison
    Målsjanse på Mercedes-Benz Stadium! Flores Edison fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    I Atlanta slår Julian Gressel en corner fra venstre.
    61'
    Frisparket tildelt DC United er farlig nær Atlanta United FCs målområde.
    62'
    Paul Arriola
    Paul Arriola (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Atlanta United FC 2 - 0 DC United
    Mål: Josef Martinez
    Målgivende: Ezequiel Barco
    I Atlanta øker Atlanta United FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Josef Martinez. Ezequiel Barco var nest sist på ballen.
    64'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Alan Franco
    Alan Franco (Atlanta United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Mercedes-Benz Stadium.
    65'
    Joseph Dickerson tildeler Atlanta United FC en corner. Ezequiel Barco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Josef Martinez
    Josef Martinez (Atlanta United FC) header utenfor.
    69'
    Atlanta United FC angriper. Marcelino Moreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    Inn: Griffin Yow
    Ut: Paul Arriola
    Paul Arriola (DC United) erstattes av Griffin Yow.
    71'
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    71'
    73'
    Mål for DC United!
    Atlanta United FC 2 - 1 DC United
    Mål: Felipe Martins
    Mål! DC United reduserer til 2-1 ved Felipe Martins.
    75'
    Tony Alfaro
    Dommer Joseph Dickerson viser Tony Alfaro (DC United) det gule kortet.
    77'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    78'
    Inn: Mo Adams
    Ut: Matheus Rossetto
    Gonzalo Pineda gjør dagens andre bytte i Atlanta, når han tar ut Matheus Rossetto og setter inn Mo Adams.
    78'
    79'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til DC United like utenfor Atlanta United FC-området.
    81'
    Luiz Araujo
    Luiz Araujo (Atlanta United FC) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    81'
    82'
    Sjanse til Atlanta United FC! Josef Martinez er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    84'
    Josef Martinez (Atlanta United FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    84'
    Inn: Steven Birnbaum
    Ut: Frederic Brillant
    DC United bytter ut Frederic Brillant med Steven Birnbaum.
    85'
    Joseph Dickerson tildeler DC United en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Atlanta United FC 3 - 1 DC United
    Mål: George Bello
    Målgivende: Marcelino Moreno
    Atlanta United FC går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av George Bello. Flott spill fra Marcelino Moreno før målet.
    87'
    DC United angriper, men blir avblåst for offside.
    89'
    89'
    Inn: Alexandro De John
    Ut: Marcelino Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atlanta United FC. Inn kommer Alexandro De John, mens Marcelino Moreno tar plass på benken.
    89'
    90'
    Julian Gressel (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    90'+1
    Russell Canouse (DC United) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Atlanta United FC avanserer forover i Atlanta. Josef Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+3
    Josef Martinez (Atlanta United FC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    90'+3
    Atlanta United FC 3 - 2 DC United
    Mål: Flores Edison
    Målgivende: Ola Kamara
    Mål! DC United reduserer til 3-2 etter et mål av Flores Edison på Mercedes-Benz Stadium. Det er en fin assist fra Ola Kamara.