0-1
    Denis Bouanga
    Målsjanse på Mercedes-Benz Stadium! Denis Bouanga fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    2'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til LA FC på egen banehalvdel.
    3'
    Alexandre Silva
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. Alexandre Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Cristian Olivera
    Sjanse til LA FC! Cristian Olivera er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    8'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Eduard Atuesta
    Eduard Atuesta (LA FC) får et gult kort av dommer Serhii Boiko.
    10'
    Hjørnespark til Atlanta United FC
    11'
    Frispark for LA FC på egen banehalvdel.
    12'
    Serhii Boiko tildeler LA FC en corner. Omar Chagoya sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    I Atlanta slår Omar Chagoya en corner fra høyre.
    15'
    Cristian Olivera (LA FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Mateusz Bogusz
    Sjanse i Atlanta! Mateusz Bogusz (LA FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    17'
    Frispark i en god posisjon for LA FC!
    18'
    VAR sjekker om det er straffe til Los Angeles FC
    19'
    Ingen straffe til Los Angeles FC
    20'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til LA FC like utenfor Atlanta United FC-området.
    20'
    22'
    Frispark Atlanta United FC.
    24'
    LA FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Brooks Lennon
    Dommer Serhii Boiko gir Brooks Lennon (Atlanta United FC) et gult kort.
    26'
    28'
    Omar Chagoya (LA FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    28'
    Målsjanse! Alexandre Silva (Atlanta United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Kan LA FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    31'
    Omar Chagoya (LA FC) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    32'
    Daniel Rios
    Atlanta United FC angriper, men avslutningen til Daniel Rios går utenfor.
    35'
    Frisparket tildelt Atlanta United FC er farlig nær LA FCs målområde.
    37'
    Saba Lobzhanidze
    Saba Lobzhanidze (Atlanta United FC) avanserer forover på Mercedes-Benz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    41'
    Serhii Boiko tildeler LA FC en corner. Cristian Olivera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Jamal Thiare (Atlanta United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Mercedes-Benz Stadium.
    45'+3
    45'+6
    Atlanta United FC slipper å klare seg uten Jamal Thiare som kommer tilbake på banen i Atlanta.
    45'+6
    48'
    I Atlanta slår Omar Chagoya en corner fra venstre.
    51'
    Serhii Boiko tildeler Atlanta United FC en corner. Saba Lobzhanidze sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    58'
    Rødt kort!
    Spilleren på Atlanta United FC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    60'
    Rødt kort til Atlanta United FC
    Brad Guzan
    Brad Guzan (Atlanta United FC) må forlate banen etter at dommer Serhii Boiko trekker fram det røde kortet!
    60'
    Atlanta United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LA FC.
    60'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Joshua Cohen
    Ut: Alexandre Silva
    Atlanta United FC gjør sitt første bytte. Alexandre Silva erstattes av Joshua Cohen.
    62'
    Inn: Thiago Almada
    Ut: Daniel Rios
    Daniel Rios (Atlanta United FC) erstattes av Thiago Almada.
    62'
    Mål for Los Angeles FC!
    Atlanta United FC 0 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Mateusz Bogusz
    Mål! Mateusz Bogusz gir LA FC en 0-1 ledelse.
    63'
    En av LA FCs spillere går i offside.
    65'
    Thiago Almada
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. Thiago Almada fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Jamal Thiare
    I Atlanta header Jamal Thiare (Atlanta United FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    68'
    Bartosz Slisz
    Bartosz Slisz (Atlanta United FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    69'
    Atlanta United FC avanserer forover i Atlanta. Bartosz Slisz avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Inn: Derrick Williams
    Ut: Stian Gregersen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atlanta United FC. Inn kommer Derrick Williams, mens Stian Gregersen tar plass på benken.
    72'
    Inn: Edwin Mosquera
    Ut: Saba Lobzhanidze
    Atlanta United FC bytter ut Saba Lobzhanidze med Edwin Mosquera. Dette er det fjerde byttet som Gonzalo Pineda gjør i dagens kamp.
    73'
    75'
    Edwin Mosquera
    Edwin Mosquera (Atlanta United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Mercedes-Benz Stadium.
    76'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til LA FC.
    77'
    Det blir farlig! Frispark for Atlanta United FC er nær straffområde.
    79'
    Andre gule kort til Los Angeles FC
    Dommer Serhii Boiko gir Eduard Atuesta (LA FC) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    81'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Erik Duenas
    Ut: Mateusz Bogusz
    Steven Cherundolo (LA FC) gjør sitt første bytte for dagen. Erik Duenas erstatter Mateusz Bogusz.
    81'
    81'
    Inn: Ryan Hollingshead
    Ut: Omar Chagoya
    LA FC bytter ut Omar Chagoya med Ryan Hollingshead. Dette er det tredje byttet som Steven Cherundolo gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Nicolas Firmino
    Ut: Jamal Thiare
    Bytte for Atlanta United FC. Nicolas Firmino kommer inn for Jamal Thiare på Mercedes-Benz Stadium.
    84'
    I Atlanta slår Brooks Lennon en corner fra høyre.
    85'
    Inn: Eddie Segura
    Ut: Cristian Olivera
    Steven Cherundolo (LA FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Eddie Segura erstatter Cristian Olivera.
    89'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    90'+2
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+3
    Thiago Almada (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    90'+6
    Luis Abram
    Luis Abram (Atlanta United FC) header utenfor.
    90'+6
    Inn: Luis Muller
    Ut: Denis Bouanga
    LA FC bytter ut Denis Bouanga med Luis Muller.
    90'+7
    Tristan Muyumba
    Sjanse! Atlanta United FC avanserer forover, men Tristan Muyumba avslutter utenfor.