2-0
2-1
2-2
    Dagens kamp på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta er i gang.
    Jake Mulraney (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    3'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 0 Nashville SC
    Mål: Marcelino Moreno
    Målgivende: Miles Robinson
    Mål! Atlanta United FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Marcelino Moreno på Mercedes-Benz Stadium. Det er en fin assist fra Miles Robinson.
    6'
    Brooks Lennon (Atlanta United FC) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    8'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    15'
    Erik Lopez
    Sjanse i Atlanta! Erik Lopez (Atlanta United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Nashville SC, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Anton Walkes
    Målsjanse på Mercedes-Benz Stadium! Anton Walkes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    Det blir farlig! Frispark for Nashville SC er nær straffområde.
    20'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Jake Mulraney
    Målsjanse til Atlanta United FC! Jake Mulraney treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    26'
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. Jake Mulraney fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Frispark Atlanta United FC.
    29'
    Kan Nashville SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Jhonder Cadiz
    Jhonder Cadiz (Nashville SC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    37'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Marcelino Moreno
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) får et gult kort av dommer Alan Kelly.
    41'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Nashville SC.
    45'
    Atlanta United FC 2 - 0 Nashville SC
    Mål: Erik Lopez
    Målgivende: George Bello
    Erik Lopez setter ballen i mål og øker Atlanta United FCs ledelse til 2-0 i Atlanta. George Bello sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Frispark til Nashville SC på halvdelen til Atlanta United FC.
    53'
    I Atlanta slår Brooks Lennon en corner fra venstre.
    56'
    Nashville SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atlanta United FC.
    57'
    Gult kort til Nashville SC
    Dax McCarty
    Dax McCarty (Nashville SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Ezequiel Barco
    Ut: Jake Mulraney
    Bytte for Atlanta United FC. Ezequiel Barco kommer inn for Jake Mulraney på Mercedes-Benz Stadium.
    58'
    60'
    Spillerbytte - Nashville SC
    Inn: C.J. Sapong
    Ut: Alex Muyl
    Nashville SC bytter ut Alex Muyl med C J Sapong. Dette er det første byttet som Gary Smith gjør i dagens kamp.
    60'
    Daniel Lovitz
    Dommer Alan Kelly viser Daniel Lovitz (Nashville SC) det gule kortet.
    60'
    Hjørnespark til Nashville SC
    62'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Nashville SC på egen banehalvdel.
    65'
    Skudd utenfor mål, Atlanta United FC
    65'
    Inn: Franco Ibarra
    Ut: Marcelino Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atlanta United FC. Inn kommer Franco Ibarra, mens Marcelino Moreno tar plass på benken.
    69'
    Inn: Dominique Badji
    Ut: Jhonder Cadiz
    Gary Smith gjør dagens andre bytte i Atlanta, når han tar ut Jhonder Cadiz og setter inn Dominique Badji.
    71'
    Frispark Nashville SC.
    71'
    76'
    Inn: Matt LaGrassa
    Ut: Anibal Godoy
    Gary Smith (Nashville SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matt LaGrassa erstatter Anibal Godoy.
    77'
    Inn: Luke Haakenson
    Ut: Randall Leal
    Nashville SC gjør sitt fjerde bytte. Randall Leal erstattes av Luke Haakenson.
    77'
    Frispark for Nashville SC på egen banehalvdel.
    78'
    Skudd på mål, Nashville SC
    80'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Mål for Nashville SC!
    Atlanta United FC 2 - 1 Nashville SC
    Mål: Hany Mukhtar
    Målgivende: Daniel Lovitz
    Nashville SC reduserer til 2-1 etter et mål av Hany Mukhtar. Daniel Lovitz var nest sist på ballen.
    80'
    Atlanta United FC 2 - 2 Nashville SC
    Målgivende: Dominique Badji
    Mål! Nashville SC utligner på Mercedes-Benz Stadium. Målscorer: Hany Mukhtar. Flott spill fra Dominique Badji før målet.
    83'
    85'
    85'
    85'
    Alan Kelly tildeler Atlanta United FC en corner. Brooks Lennon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Brooks Lennon (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.