Atleticos utvalgte (3-2-3-2): Oblak - Witsel, Gimenez, Azpilicueta - Molina, Lino - Llorente, Koke, De Paul - Morata - Griezmann.
    Dortmunds startellever (4-2-3-1): Kobel - Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen - Sabitzer, Can - Sancho, Nmecha, Adeyemi - Füllkrug.
    Ryerson starter altså kampen for Borussia Dortmund.
    Annenomgang er i gang!
    Atletico varter opp med en strålende kontring. Morata får ballen i boksen, men Can blokkerer oppofrende. Corner til hjemmelaget.
    3'
    I Madrid slår Nahuel Molina en corner fra høyre.
    3'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 0 Borussia Dortmund
    Mål: Rodrigo De Paul
    Drømmestart for Atletico! Dortmund roter det fryktelig til i eget forsvar. Kobel i mål spiller en ball til Maatsen, som spiller stygt på tvers på 20 meter. De Paul plukker opp ballen og er sikker alene med Kobel. Foto: Susana Vera/Reuters
    4'
    Borussia Dortmund tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Marco Guida tildeler Atletico Madrid en corner. Antoine Griezmann sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Axel Witsel
    Målsjanse på Wanda Metropolitano! Axel Witsel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    Borussia Dortmund, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.
    8'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.
    10'
    Hjemmelaget som har vært det desidert beste laget så langt.
    13'
    Lino
    Målsjanse til Atletico Madrid! Lino treffer mål, men keeper redder.
    13'
    13'
    Frispark til Borussia Dortmund på halvdelen til Atletico Madrid.
    15'
    Maatsen med nok et stygt balltap. Griezmann får skutt via et Dortmund-bein til corner.
    17'
    I Madrid slår Antoine Griezmann en corner fra venstre.
    17'
    Frispark for Borussia Dortmund på egen banehalvdel.
    18'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    20'
    Alvaro Morata
    I Madrid header Alvaro Morata (Atletico Madrid) mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Borussia Dortmund på egen banehalvdel.
    22'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Gult kort til Borussia Dortmund
    Emre Can
    Emre Can feller De Paul på overgang.
    24'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Wanda Metropolitano.
    25'
    27'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Lino
    Kommer altfor sent inn og stempler Schlotterbeck.
    27'
    Marcos Llorente
    Kortene flagrer. Llorente som får det gule nå.
    28'
    28'
    Marco Guida tildeler Borussia Dortmund en corner. Jadon Sancho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Felix Nmecha
    Felix Nmecha (Borussia Dortmund) kommer til en målsjanse på Wanda Metropolitano, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Atletico Madrid 2 - 0 Borussia Dortmund
    Mål: Lino
    Målgivende: Antoine Griezmann
    De straffer Dortmund knallhardt, men det skal sies at bortelaget er gavmilde. Schlotterbeck og Hummels roter det veldig til når de ikke klarer å bestemme seg for hvem som klarere. Ballen detter da til slutt ned til Griezmann på 20 meter. Han får presset på seg og da bare chipper han den videre til Lino som sikkert setter ballen i det lengste hjørnet.
    32'
    Jadon Sancho (Borussia Dortmund) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    36'
    Marco Guida tildeler Borussia Dortmund en corner. Jadon Sancho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    39'
    Ian Maatsen
    Ian Maatsen (Borussia Dortmund) avanserer forover på Wanda Metropolitano. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Frispark Atletico Madrid.
    45'
    45'+1
    Jadon Sancho
    Borussia Dortmund angriper, men avslutningen til Jadon Sancho går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Julian Brandt
    Ut: Felix Nmecha
    Felix Nmecha (Borussia Dortmund) erstattes av Julian Brandt.
    46'
    46'
    VG Live svarer
    Jubin
    Jeg følger med på barca-psg kampen men hvem har spilt best her da?
    Begge målene kommer etter Dortmund-tabber, men hjemmelaget har hatt de største sjansene utenom det, så det er fullt fortjent at de leder.
    Marcel Sabitzer
    Borussia Dortmund angriper i Madrid. Marcel Sabitzer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    Sabitzer skyter, via et Atletico-bein og enkelt i klypene til Oblak.
    48'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    50'
    50'
    Niclas Füllkrug
    Borussia Dortmund fosser forover og Niclas Füllkrug fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Nahuel Molina
    Sjanse til Atletico Madrid! Nahuel Molina er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Ian Maatsen
    Maatsen lager frispark på egen halvdel.
    53'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Borussia Dortmund.
    53'
    Marcos Llorente vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    54'
    I Madrid får Alvaro Morata (Atletico Madrid) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    55'
    55'
    Marcos Llorente kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Wanda Metropolitano.
    55'
    Füllkrug roper på straffe etter å ha blitt revet ned i feltet. Det ender med at Dortmund får corner. VAR kikker ikke på den.
    55'
    I Madrid slår Julian Brandt en corner fra høyre.
    56'
    Emre Can ligger nede etter å ha blitt taklet stygt av De Paul.
    56'
    Tyskeren kommer seg på beina igjen.
    59'
    Haller gjør seg klar til å komme inn.
    59'
    Inn: Sebastian Haller
    Ut: Niclas Füllkrug
    Terzic gjør et rent spissbytte.
    60'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Borussia Dortmund.
    63'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Pablo Barrios Rivas
    Ut: Alvaro Morata
    Atletico Madrid bytter ut Alvaro Morata med Pablo Barrios Rivas.
    64'
    Dortmund presser mer nå, men hjemmalget er farlige på kontringer.
    64'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    67'
    Julian Brandt (Borussia Dortmund) løfter inn en corner fra venstre på Wanda Metropolitano.
    71'
    Dortmund tar corneren kort, ender opp med at de bare får innkast i neste instans.
    71'
    Haller blir revet og slitt i på 25 meter. Frispark til bortelaget.
    71'
    Frisparket tildelt Borussia Dortmund er farlig nær Atletico Madrids målområde.
    72'
    Inn: Jamie Bynoe Gittens
    Ut: Karim Adeyemi
    Edin Terzic gjør dagens tredje bytte i Madrid, når han tar ut Karim Adeyemi og setter inn Jamie Bynoe Gittens.
    73'
    Julian Brandt
    Brandt skyter frisparket over mål.
    73'
    74'
    Lino
    Sjanse i Madrid! Lino (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    75'
    Jose Gimenez
    Jose Gimenez (Atletico Madrid) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    75'
    77'
    Inn: Angel Correa
    Ut: Rodrigo De Paul
    De Paul ser helt kokt ut når han går av banen. Har virkelig levert varene i kveld argentineren.
    80'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Atletico Madrid 2 - 1 Borussia Dortmund
    Mål: Sebastian Haller
    Målgivende: Julian Brandt
    Haller reduserer! Bortelaget kombinerer flott sentralt i banen. Brandt forsøker å spille gjennom til Haller, via en Atletico-spiller detter ballen perfekt ned til spissen som avslutter på første touch i det nærmeste hjørne fra 14 meter. Foto: Susana Vera/Reuters
    81'
    Inn: Marco Reus
    Ut: Marcel Sabitzer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia Dortmund. Inn kommer Marco Reus, mens Marcel Sabitzer tar plass på benken.
    84'
    Inn: Salih Ozcan
    Ut: Emre Can
    Borussia Dortmund gjør sitt femte bytte. Emre Can erstattes av Salih Ozcan.
    84'
    Angel Correa
    Atletico Madrid angriper. Angel Correa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    Julian Brandt (Borussia Dortmund) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    86'
    Marco Guida tildeler Borussia Dortmund en corner. Julian Brandt sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    I Madrid slår Jadon Sancho en corner fra venstre.
    88'
    Inn: Saul Niguez
    Ut: Nahuel Molina
    Atletico Madrid bytter ut Nahuel Molina med Saul Niguez.
    90'
    Inn: Rodrigo Riquelme
    Ut: Lino
    Bytte for Atletico Madrid. Rodrigo Riquelme kommer inn for Lino på Wanda Metropolitano.
    90'+1
    Inn: Stefan Savic
    Ut: Axel Witsel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Stefan Savic, mens Axel Witsel tar plass på benken.
    90'+1
    Det er lagt til fem minutter.
    90'+1
    Skudd på mål, Atletico Madrid
    90'+4
    90'+4
    Brandt i tverrliggerne på overtid!! Dortmund får til et innlegg fra høyre og inne i feltet står Brandt alene og header ballen i tverrliggeren. Kjempesjanse for bortelaget.