274
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Celta de Vigo.
    2'
    Angel Correa
    Atletico Madrid angriper. Angel Correa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    En av Atletico Madrids spillere går i offside.
    10'
    Cesar Azpilicueta
    Målsjanse! Cesar Azpilicueta (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Lino
    Sjanse i Madrid! Lino (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    14'
    Frispark i en god posisjon for Atletico Madrid!
    17'
    Jørgen Strand Larsen
    Jørgen Strand Larsen (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Wanda Metropolitano, men klarer ikke å score.
    19'
    Rodrigo Riquelme
    Atletico Madrid angriper i Madrid. Rodrigo Riquelme fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler Celta de Vigo en corner. Damian Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Hjørnespark til Atletico Madrid
    26'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    29'
    Damian Rodriguez (Celta de Vigo) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    32'
    I Madrid slår Antoine Griezmann en corner fra høyre.
    34'
    Gult kort til Celta Vigo
    Carl Starfelt
    Dommeren gir Carl Starfelt (Celta de Vigo) et gult kort.
    36'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    36'
    Marcos Llorente
    Målsjanse på Wanda Metropolitano! Marcos Llorente fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    Det blir farlig! Frispark for Celta de Vigo er nær straffområde.
    43'
    Dommer Jorge Figueroa Vazquez venter med å sette i gang spillet fordi Óscar Mingueza ligger nede.
    43'
    Óscar Mingueza ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Madrid.
    45'
    I Madrid slår Damian Rodriguez en corner fra venstre.
    45'+2
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Lino
    Atletico Madrid gjør sitt første bytte. Lino erstattes av Alvaro Morata.
    46'
    Alvaro Morata
    Atletico Madrid angriper på Wanda Metropolitano, men Alvaro Morata header utenfor.
    46'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    52'
    Atletico Madrid angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    52'
    Frispark Celta de Vigo.
    53'
    54'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    55'
    Inn: Rodrigo De Paul
    Ut: Stefan Savic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Rodrigo De Paul, mens Stefan Savic tar plass på benken.
    55'
    Iago Aspas
    Celta de Vigo fosser forover og Iago Aspas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) kommer seg fri på Wanda Metropolitano, men avslutningen går utenfor.
    59'
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside på Wanda Metropolitano.
    60'
    Inn: Pablo Barrios Rivas
    Ut: Angel Correa
    Angel Correa (Atletico Madrid) erstattes av Pablo Barrios Rivas.
    63'
    Atletico Madrid angriper, men Jorge Figueroa Vazquez blåser for offside.
    64'
    65'
    Hjørnespark til Celta Vigo
    67'
    Skudd på mål, Celta Vigo
    67'
    67'
    67'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Tadeo Allende
    Ut: Jørgen Strand Larsen
    Celta de Vigo bytter ut Jørgen Strand Larsen med Tadeo Allende.
    68'
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    68'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Axel Witsel
    Axel Witsel (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    72'
    Inn: Memphis Depay
    Ut: Antoine Griezmann
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) erstattes av Memphis Depay.
    74'
    Inn: Reinildo Mandava
    Ut: Rodrigo Riquelme
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Reinildo Mandava, mens Rodrigo Riquelme tar plass på benken.
    75'
    75'
    Skudd på mål, Atletico Madrid
    77'
    77'
    77'
    78'
    79'
    84'
    84'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 0 Celta Vigo
    Mål: Rodrigo De Paul
    Rodrigo De Paul dundrer ballen i mål og Atletico Madrid tar ledelsen 1-0 på Wanda Metropolitano.