Lauren118'
2-2
419
2 350

Hei, og velkommen til livedekningen av kampen mellom Atletico Madrid og Rosenborg.
    Rosenborg kvinner står overfor en avgjørende test onsdag 4. september når de møter spanske Atletico Madrid i semifinalen av en mini-turnering i London. Denne kampen er første steg på veien mot et potensielt Champions League-gruppespill. For å kvalifisere seg til gruppespillet må Rosenborg vinne denne kampen og deretter enten slå Arsenal eller Rangers i finalen, eller kampen om tredjeplassen.
    Atletico Madrid, som ble nummer tre i den spanske ligaen forrige sesong, er en betydelig utfordring for Rosenborg. Med en solid plassering bak Barcelona og Real Madrid, har Atletico vist at de er blant de beste lagene i Europa. Den spanske klubben er favoritter i denne mini-turneringen.
    Rosenborg kommer inn til kampen med en del utfordringer bak seg. Tap mot både Stabæk og Lyn i Toppserien har gjort at laget nå fokuserer på å sikre andreplassen i serien. Med den nåværende formen i betraktning, vil det være en betydelig oppgave for dem å slå Atletico Madrid, som er et sterkt lag både nasjonalt og internasjonalt.
    Mini-turneringen, arrangert av Arsenal i London, har en struktur med semifinaler 4. september og en finale samt kamp om tredjeplassen 7. september. Etter kampen mot Atletico Madrid, vil Rosenborg potensielt møte vinneren av Arsenal og Rangers, som spiller dagen etter. Dette gjør at onsdagens kamp er en kritisk mulighet for Rosenborg til å sette seg selv i en god posisjon for å kvalifisere seg videre.
    Jeg kommer tilbake med lagoppstillingene ca. en time før kampstart!
    Da er lagene klare, og vi noterer oss at Rosenborg gjør to bytter fra tapet mot Lyn i helgen. Frøya Dorsin og Mathilde Rogde erstatter skadde Cesilie Andreassen og talentet Karna Sødahl. Vi legger også merke til at Atletico Madrid har to norske bidrag i dag. Vilde Bøe Risa starter kampen på midtbanen, og Synne Jensen starter på benken.
    0'
    Queiroz sparker i gang kampen i England!
    0'
    Rosenborg går rett opp i høyt press, men Atletico får spilt av det første presset.
    0'
    Atletico fortsetter å holde ballen i laget.
    2'
    Ajibade kommer til et innlegg som Rogde slår ut til en corner.
    3'
    Atletico Madrid får tildelt et hjørnespark
    Vilde Bøe Risa
    Slår ballen gjennom hele feltet.
    3'
    Nautnes legger ballen inn i boksen, men en Atletico-spiller header ballen unna.
    5'
    Ajibade er nok en gang farlig og som i duell med Berre belønnes med ny Atletico-corner.
    6'
    Ballen havner hos Garcia som lemper ballen høyt over Rulytes mål.
    6'
    Atlético fortsetter å trykke Rosenborg lave, men for øyeblikket står Rosenborg godt bakover.
    8'
    Atletico Madrid får tildelt et frispark
    Slås på bakerste stolpe. En Atletico-spiller får headet ballen på mål, men den går rett i klypene på Rulyte.
    9'
    Rosenborg forsøker seg på et langt innkast på høyresiden, men ballen stanges unna på første stolpe.
    12'
    Nautnes utfordrer Moraza på venstresiden, og får lagt inn. Moraza gjør en god forsvarsjobb, og får lagt inn en takling først på ballen, så i Nautnes og ut til fem meter for hjemmelaget.
    14'
    Atletico med mye ball nå, og nok en gang prøver de å slå ballen inne i boksen. Denne gangen prøver García å slå inn, men ballen går rett på Rulyte som enkelt kan bruke god tid på å starte i gang spillet.
    16'
    Fiamma er plutselig helt igjennom med keeper, men Harviken kommer akkurat på plass til å avverge farligheten. Nærmer seg mer og mer nå, Atletico.
    18'
    Dolores Gallardo
    Tas kort.
    18'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 0 Rosenborg
    Mål: Fiamma
    Målgivende: Ana Vitória
    Der kommer scoringen for spanjolene! Først kommer et nytt innlegg fra Ajibade som finner pannelusken til Ana Vitória som header ballen ned til Fiamma som enkelt kan sette inn 1-0 til Atletico. Nå må Rosenborg fram her.
    19'
    Ajibade snapper opp ballen fra Brønstad, men mot mål jobber Brønstad seg godt opp igjen og vinner ballen tilbake.
    22'
    Hvilken enorm sjanse Queiroz brenner. Plutselig får spissen stå helt alene mot Rulyte, men spissen legger like til side for mål. Der er Rosenborg heldige som ikke ligger under med to!
    24'
    Nautnes legger inn fra venstre, og innlegget er godt slått, men der står ingen Rosenborg-spillere, og ballen går forbi alt og alle.
    24'
    Ajibade har igjen masse plass på høyresiden, og slår nok et innlegg, men det går forbi alle i boksen.
    26'
    Rosenborg får tildelt et frispark
    Andrine Tomter
    Slår ballen opp i banen mot Nautnes som taper duellen mot García. Altetico tar over.
    26'
    Slås kort.
    27'
    Medina slår et innlegg som Ajibade kommer først på. Høyrevingbacken får ikke nok trøkk på headingen, og Rulyte plukker en løse ballen enkelt.
    28'
    Mathilde Harviken
    Tas kort tilbake til keeper.
    29'
    Slår ballen i boksen, men godt keeperspill fra Rulyte som er ute i feltet og plukker ballen.
    30'
    Ajibade som helt klart har vært en av kampens friskeste spiller får en ball i hode, og får litt behandling nå. Tror det skal se ut til å gå greit.
    31'
    Kampen er i gang igjen, og Ajibade er tilbake på banen.
    34'
    Rosenborg får tildelt et hjørnespark
    Elin Sørum
    Stanges unna på første stolpe. Rosenborg beholder ballen.
    35'
    Ine Berre ordner Rosenborgs første corner
    35'
    Harviken står igjen oppe etter corneren, og får fyrt av et skudd som går i blokka og ut til ny RBK-corner.
    37'
    Elin Sørum
    Tas kort, men Atletico klarerer.
    37'
    En god RBK-periode nå hvor ballen er mye på Atlético banehalvdel.
    37'
    Ny ball I ansiktet. Denne gang Medina. Nok en liten stopp i spillet.
    38'
    Vi er i gang igjen.
    39'
    39'
    Ajibade er nok engang farlig, og legger inn, men Rulyte er ute og rydder.
    40'
    Ajibade er overalt. Denne gang prøver hun lykken fra ca. 20 meter, men skuddet går langt over mål.
    42'
    Rosenborg virker til å ha sluppet seg litt mer løs nå. De prøver å angripe med flere spillere høyt i banen, men lykkes ikke og Atlético holder de foreløpig unna.
    43'
    Magnúsdóttir får en gedigen mulighet til å skape en stor sjanse, etter et kjempefint angrep hvor Rosenborg spiller seg fint fram i banen, men Lauren stopper islendingen i det hun er på vei mot mål.
    45'
    Rosenborg med press mot Atléticos mål nå før pause. Skal utligningen komme rett før pause?
    45'+2
    Gult kort til Atletico Madrid
    Gio Queiroz
    Feller Harviken som har tatt med seg ballen fram i banen.
    45'+3
    45'+3
    Dommer blåser av de første 45 minuttene, og Atletico går inn til pause med en 1-0 ledelse. Scoringen kom på et tidspunkt hvor Atletico fikk gjøre litt som de ville, men etter baklengsmålet har Rosenborg kommet mer og mer inn i kampen. Så får vi se om Rosenborg klarer å komme tilbake i løpet av andre omgang. Heng med!
    45'
    Rosenborg sparker i gang de siste 45 minuttene av kampen!
    45'
    Rosenborg har altså 45 minutter på å holde liv i Champions League-drømmen, så de har ingenting å tape her nå!
    46'
    Slås langt mot Sørum.
    46'
    Selma Sol Magnusdottir
    Spiller ballen tilbake til Tomter.
    46'
    Ajibade fortsetter der hun slapp i første omgang. Kommer med et nytt innlegg. Queiroz kommer akkurat ikke på pasningen, og Rulyte er ute og plukker opp ballen.
    48'
    Bøe Risa får tid og plass, og nordmannen prøver så like godt lykken fra ca.25 meter, men skuddet går langt til side for mål.
    49'
    Triller ballen til sidekameraten på egen banehalvdel
    49'
    Atletico Madrid blir avblåst for offside
    Ana Vitória
    50'
    Nautnes drar seg inn og skyter, men ballen går rett i Lauren som header ballen vekk.
    52'
    Rosenborg står høyt nå. Ine Berre drar seg fint forbi på høyresiden, og får nok en corner for trønderne.
    55'
    Synne Brønstad
    Stanges unna av García. Rosenborg står etter nå.
    55'
    Drar fram en variant hvor Brønstad slår Sørum på løp, hvor sistnevnte legger inn i boksen. Ballen slås rett ut igjen.
    56'
    Andrea Medina
    Får gult kort for holding av Berre. Frispark i god posisjon for RBK nå
    56'
    Rogde gjør en god forsvarsjobb når hun stopper en farlig Atletico-kontring.
    58'
    Etter en god Rosenborg-periode, har Atletico nå tatt over kampen og prøver å roe tempoet ned.
    61'
    Svinges inn, men rett i klypene på Rulyte.
    61'
    Igjen brenner Queiroz en kjempesjanse. Sørum spiller bort ballen rett til Queiroz som springer forbi alt og alle i Rosenborg-forsvaret, men alene med keeper er skuddforsøket svakt og går rett på Rulyte.
    63'
    Ajibade prøver lykken, og skyter ballen i hanskene til Rulyte, i stolpen og ut igjen! Lever farlige nå Rosenborg.
    65'
    Stanges unna.
    66'
    Ine Berre gjør en enormt god jobb defensivt når Queiroz er på vei mot mål i en to mot en kontring. Den unge vingen forsvarer seg godt, og holder Atlético fra noen farligheter.
    67'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Sheila Guijarro
    Ut: Gio Queiroz
    67'
    Inn: Luany Rosa
    Ut: Fiamma
    68'
    Atlético Madrid gjør et dobbelt spissbytte med litt over 20 minutter igjen å spille. Rosenborg står fortsatt med de samme 11 som startet kampen.
    69'
    Ajibade løper nok en gang fint i Brønstads bakrom. Innlegget er akkurat for kort å nå Bøe Risa, og Rulyte er ute i feltet og plukker ballen.
    70'
    Medina legger inn fra venstre, men innlegget er for høyt for innbytter Guijarro å nå. Rosenborg tar over nå.
    72'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Karna Sødahl
    Ut: Matilde Rogde
    73'
    2008-modellen Karna Sødahl kommer inn for Rosenborg. Det betyr at Marcussen går ned på høyrebacken, og Sødahl går inn på midten.
    75'
    Ballen slås på Lauren som header ballen til side for mål
    75'
    Ajibade legger inn fra høyre, men Brønstad stanger innlegget unna.
    77'
    Slår ballen ut til Brønstad.
    77'
    Inn: Tatiana Pinto
    Ut: Vilde Bøe Risa
    78'
    Inn: Synne Jensen
    Ut: Ana Vitória
    78'
    En nordmann ut og en nordmann inn for Atletico nå. Synne Jensen kommer inn til sin debut som Atletico-spiller.
    79'
    Gult kort til Rosenborg
    Er for aktiv med armbruken i duell med Synne Jensen
    80'
    Inn: Hanna Dahl
    Ut: Synne Brønstad
    80'
    Inn: Rebecka Holum
    Ut: Frøya Dorsin
    80'
    Tatiana Pinto
    Slås forbi hele feltet.
    82'
    Atlético holder på kula nå.
    83'
    Dahl stanger ballen vekk fra mål.
    83'
    85'
    Mye Atletico i sluttminuttene nå. Guijarro skyter, men Rulyte redder skuddforsøket.
    85'
    Inn: Andrea Buberg
    Ut: Selma Sol Magnusdottir
    85'
    Atlético fortsetter å ha kontroll på kampbildet for øyeblikket. Rosenborg har dårlig tid i jakten på utligning nå.
    88'
    Ine Berre legger inn, men Nautnes kommer akkurat ikke på innlegget. Gode tendenser nå fra Rosenborg.
    89'
    Frispark i god innleggsposisjon for RBK nå, etter at Marcussen felles like utenfor 16-meteren.
    90'
    Elin Sørum
    90'
    Mål for Rosenborg!
    Atletico Madrid 1 - 1 Rosenborg
    Mål: Rebecka Holum
    Målgivende: Hanna Dahl
    Rosenborg utligner på overtid! Trønderne drar fram en frispark-variant hvor Sørum legger ballen til Dahl som legger ballen perfekt på hode til innbytter Rebecka Holum som stanger inn 1-1 i London!
    90'
    Da kan det se ut som at vi skal gå til ekstraomganger.
    90'+2
    Synne Jensen får sjansen til å sette inn vinnermålet, men header ballen like til side for mål.
    90'+2
    Rosa har fått seg en smell, og spillet stoppes for et lite øyeblikk.
    90'+4
    90'+4
    Da går vi altså til ekstraomganger i London. Håpet lever fortsatt for Rosenborg, etter å ha blitt kjørt store deler av kampen. Nesten helt ut av det blå kom utligningen fra Holum like etter vi hadde passert 90 spilte minutter. Følg med videre når vi skal ha ekstraomganger herfra.
    1. ekstraomgang
    90'
    Inn: Rosa Otermin
    Ut: Luany Rosa
    Rosa klarer ikke å fullføre kampen, og Atletico tar et bytte før vi sparker i gang ekstraomgangene
    90'
    Rosa Otermin
    Ballen heades inn i boksen, men Harviken er våken på andreballen og klarerer ballen vekk.
    90'
    Otermin skyter ballen fra ca. 20 meter, men ballen går i ryggen til Jensen og Rulyte er ute og fanger ballen. Keeperen tar seg god tid på å starte i gang spillet.
    92'
    Tas kort.
    93'
    De første fem minuttene av første ekstraomgangene har gått rolig for seg. Man merker det er nerve i kampen nå.
    94'
    Ajibade drar seg forbi både en og to RBK-spillere, før hun klinker til. Skuddet er svakt og nærmest triller inn til keeper Rulyte.
    95'
    Det er Atletico som holder i ballen nå.
    96'
    Kjemperedning av Rulyte i det García prøver å heade ballen i det lengste hjørnet. Keeperen slår ballen ut til en corner.
    97'
    Corneren går over alt og alle og femmeter for Rosenborg. De bruker god tid på å starte spillet nå trønderne.
    97'
    Tas kort.
    98'
    Rosenborg slår ballen bort veldig enkelt flere ganger nå.
    98'
    Slår ballen mot Garcia som header mot mål, men headingen er enkel å redde for Rulyte.
    99'
    Innlegget går over alt og alle. Perez når akkurat ikke ballen. Kunne blitt skummelt for Rosenborg.
    101'
    Marcussen med en variant hvor hun sleiver ballen. Ballen spretter ut til en corner for Atletico.
    103'
    Rulyte er ute og bokser corneren unna.
    103'
    Nautnes får frispark i en kjempegod posisjon når hun felles på vei mot mål.
    104'
    Elin Sørum
    105'
    Atletico Madrid 1 - 2 Rosenborg
    Mål: Andrine Tomter
    Målgivende: Elin Sørum
    Rosenborg går i ledelsen! Frisparket til Sørum gir Gallardo en retur på. Returen er det Andrine Tomter som er på. I en duell med Pinto får RBK-stopperen kriget ballen i mål. Trønderne har nå snudd kampen!
    105'
    105'+1
    2. ekstraomgang
    105'
    Vi er i gang med de siste 15 minuttene av kampen!
    105'
    Synne Jensen prøver lykken, men skuddet går via en RBK-spiller og ut til corner.
    106'
    Corneren går forbi alle i feltet, og Synne Jensen må ut og hente ballen ved sidelinjen.
    106'
    Etter at Atlético store deler av kampen har forsvart en ledelse er det de som nå skal opp og fram og angripe. Rosenborg bruker god tid på å starte spillet flere ganger nå, og prøver å få tiden til å gå fram for å ha spillet i gang.
    109'
    Ajibade får stå helt alene på femmeteren, men vingbacken kommer ikke godt nok opp, og får ikke headet skikkelig. Der er Rosenborg heldige når markeringen svikter.
    109'
    Nå begynner det å haste for Atletico. Ca. 10 minutter igjen før vi kan bli vitne til en skikkelig bragd av Rosenborg.
    111'
    Synne Jensen prøver seg igjen, men det er nytt skuddforsøk som er brukbart, men som går til side for mål.
    114'
    Rosenborg virker kun å ligge lavt de siste minuttene nå. Her handler det for de om å forsvare ledelsen.
    115'
    Det er et Atletico lag som kommer nærmere og nærmere nå.
    115'
    Klabb og babb i boksen før Marcussen banket ballen unna.
    115'
    Otermin banker ballen inn i boksen, men den går forbi alle Atletico-spillerne og ut til femmeter for Rosenborg. Den skal Rosenborg bruke god tid på å ta.
    116'
    Inn: Kristine Leine
    Ut: Ine Berre
    116'
    En forsvarsspiller inn og en angrepsspiller ut. Her er planen til Shroot klar. Her skal det stanges unna.
    117'
    Atletico fortsetter å holde trykket mot Rosenborgs mål.
    118'
    Atletico Madrid 2 - 2 Rosenborg
    Mål: Lauren
    Målgivende: Sheila Guijarro
    Så kommer utligningen fra Atlético. Det kommer et innlegg fra høyresiden som finner Guijarro. Spissen legger ballen ned til Lauren som får en liten tupp på den. Tuppen forstyrrer Rulyte som blir satt ut og glipper ballen i mellom beina på seg.
    118'
    Atlético jakter seiersmålet nå!
    120'+1
    120'+1
    Vi fikk to scoringer i ekstraomgangene. Tomter scoret på tampen av første ekstraomgang, og Lauren scoret på tampen av andre ekstraomgang, og det betyr at vi skal gå til straffer her i Nord-London for å finne ut hvem som skal gå videre i Champions League kvalifiseringen.