3-1

Sammenlagt
3 - 1
    Michael O'Neal Covea Uzcategui (Carabobo FC) slår en corner fra høyre side på Governador Magalhaes Pinto.
    4'
    I Belo Horizonte slår Edenilson en corner fra høyre.
    8'
    Mauricio Lemos
    Atletico Mineiro MG angriper på Governador Magalhaes Pinto. Mauricio Lemos header utenfor.
    9'
    Diego Mirko Haro Sueldo tildeler Atletico Mineiro MG en corner. Edenilson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Diego Mirko Haro Sueldo signaliserer et frispark til Carabobo FC på egen banehalvdel.
    11'
    Diego Mirko Haro Sueldo signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG.
    13'
    Mål for Atletico Mineiro MG!
    Atletico Mineiro MG 1 - 0 Carabobo FC
    Mål: Hulk
    Målgivende: Paulinho
    I Belo Horizonte tar Atletico Mineiro MG ledelsen 1-0 etter et mål av Hulk. Det er en fin assist fra Paulinho.
    16'
    Frispark for Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    18'
    Atletico Mineiro MG 2 - 0 Carabobo FC
    Mål: Paulinho
    I Belo Horizonte øker Atletico Mineiro MG ledelsen til 2-0 takket være et mål av Paulinho.
    18'
    Frispark til Carabobo FC på halvdelen til Atletico Mineiro MG.
    21'
    Gult kort til Atletico Mineiro MG
    Hulk
    Hulk (Atletico Mineiro MG) får et gult kort av dommer Diego Mirko Haro Sueldo.
    21'
    Edenilson
    Dommer Diego Mirko Haro Sueldo viser Edenilson (Atletico Mineiro MG) det gule kortet.
    22'
    Frispark Carabobo FC.
    22'
    Edenilson (Atletico Mineiro MG) løfter inn en corner fra venstre på Governador Magalhaes Pinto.
    23'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Juan Perez
    Sjanse! Carabobo FC avanserer forover, men Juan Perez avslutter utenfor.
    26'
    Carabobo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    27'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Spillet på Governador Magalhaes Pinto er stoppet midlertidig fordi Dodo ligger nede.
    32'
    Hjørnespark til Atletico Mineiro MG
    32'
    Gult kort til Carabobo FC
    Gustavo Gonzalez
    Dommeren gir Gustavo Gonzalez (Carabobo FC) et gult kort.
    33'
    33'
    Atletico Mineiro MG slipper å klare seg uten Dodo som kommer tilbake på banen i Belo Horizonte.
    33'
    Dommer Diego Mirko Haro Sueldo venter med å sette i gang spillet fordi Pedrinho ligger nede.
    34'
    Atletico Mineiro MG slipper å klare seg uten Pedrinho som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    Frispark Atletico Mineiro MG.
    36'
    38'
    Frispark til Atletico Mineiro MG på halvdelen til Carabobo FC.
    39'
    39'
    Leonardo Jesus Aponte Matute
    Leonardo Jesus Aponte Matute (Carabobo FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    41'
    Atletico Mineiro MG, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Michael O'Neal Covea Uzcategui (Carabobo FC) løfter inn en corner fra venstre på Governador Magalhaes Pinto.
    41'
    Atletico Mineiro MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    I Belo Horizonte slår Michael O'Neal Covea Uzcategui en corner fra høyre.
    43'
    Miguel Angel Pernia Almao
    Dommer Diego Mirko Haro Sueldo gir Miguel Angel Pernia Almao (Carabobo FC) et gult kort.
    44'
    45'
    Dodo (Atletico Mineiro MG) slår en corner fra venstre side på Governador Magalhaes Pinto.
    45'
    Frispark for Carabobo FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    I Belo Horizonte slår Michael O'Neal Covea Uzcategui en corner fra venstre.
    45'+2
    Mål for Carabobo FC!
    Atletico Mineiro MG 2 - 1 Carabobo FC
    Mål: Miguel Angel Pernia Almao
    Mål! Carabobo FC reduserer til 2-1 etter et mål av Miguel Angel Pernia Almao på Governador Magalhaes Pinto.
    45'+3
    Målet til Carabobo FC sjekkes av VAR
    45'+4
    Målet til Carabobo FC blir stående
    45'+6
    Spillerbytte - Atletico Mineiro MG
    Inn: Federico Zaracho
    Ut: Pedrinho
    Eduardo Coudet gjør dagens første bytte i Belo Horizonte, når han tar ut Pedrinho og setter inn Federico Zaracho.
    46'
    46'
    Patrick
    Målsjanse til Atletico Mineiro MG! Patrick treffer mål, men keeper redder.
    47'
    Carabobo FC, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Diego Mirko Haro Sueldo signaliserer et frispark til Carabobo FC.
    47'
    48'
    Diego Mirko Haro Sueldo signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    48'
    Andre gule kort til Carabobo FC
    Utvisning! Dommer Diego Mirko Haro Sueldo sender Miguel Angel Pernia Almao (Carabobo FC) av banen etter to gule kort.
    49'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    51'
    Rødt kort!
    Spilleren på Carabobo FC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    53'
    53'
    Mauricio Lemos (Atletico Mineiro MG) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Juan Perez
    Juan Perez (Carabobo FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Governador Magalhaes Pinto.
    56'
    Allan
    Atletico Mineiro MG angriper i Belo Horizonte. Allan fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Inn: Nathan
    Ut: Mauricio Lemos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Mineiro MG. Inn kommer Nathan, mens Mauricio Lemos tar plass på benken.
    64'
    64'
    65'
    Federico Zaracho
    Målsjanse på Governador Magalhaes Pinto! Federico Zaracho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Spillerbytte - Carabobo FC
    Inn: Edson Alejandro Tortolero Toro
    Ut: Juan Francisco Apaolaza
    Juan Francisco Apaolaza (Carabobo FC) erstattes av Edson Alejandro Tortolero Toro.
    69'
    Inn: Carlos Jose Sosa Moreno
    Ut: Michael O'Neal Covea Uzcategui
    Carabobo FC gjør sitt andre bytte. Michael O'Neal Covea Uzcategui erstattes av Carlos Jose Sosa Moreno.
    70'
    70'
    Atletico Mineiro MG 3 - 1 Carabobo FC
    Mål: Edenilson
    Mål! Edenilson øker ledelsen til 3-1. Paulinho sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Inn: Eduardo Vargas
    Ut: Paulinho
    Atletico Mineiro MG bytter ut Paulinho med Eduardo Vargas.
    74'
    Inn: Igor Gomes
    Ut: Edenilson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Mineiro MG. Inn kommer Igor Gomes, mens Edenilson tar plass på benken.
    75'
    78'
    78'
    Straffe til Atletico Mineiro MG
    80'
    Juan David Cuesta Santos
    Juan David Cuesta Santos (Carabobo FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Eduardo Vargas (Atletico Mineiro MG) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    82'
    Inn: Gabriel Jaime Alejandro Vargas Diaz
    Ut: Jose Balza
    Carabobo FC bytter ut Jose Balza med Gabriel Jaime Alejandro Vargas Diaz.
    83'
    Inn: Moussa Bagayoko
    Ut: Gustavo Gonzalez
    Carabobo FC bytter ut Gustavo Gonzalez med Moussa Bagayoko. Dette er det fjerde byttet som Juan Tolisano gjør i dagens kamp.
    83'
    83'
    Inn: Hyoran
    Ut: Patrick
    Eduardo Coudet (Atletico Mineiro MG) gjør sitt femte bytte for dagen. Hyoran erstatter Patrick.
    85'
    88'
    Allan
    Allan (Atletico Mineiro MG) får et gult kort av dommer Diego Mirko Haro Sueldo.
    89'
    Frispark i en god posisjon for Carabobo FC!
    89'
    Diego Mirko Haro Sueldo tildeler Carabobo FC en corner. Carlos Jose Sosa Moreno sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.