Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til AEK Athen.
    Målsjanse! Marko Livaja (AEK Athen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Atromitos Athens får tildelt et frispark
    Frispark til Atromitos Athens på halvdelen til AEK Athen.
    7'
    Skudd på mål, Atromitos Athens
    Rodrigo Galo
    Rodrigo Galo (Atromitos Athens) avanserer forover på Peristeri Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Atromitos Athens, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Spillet på Peristeri Stadium er stoppet midlertidig fordi Levi Garcia ligger nede.
    12'
    Atromitos Athens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Tilbake fra skade: AEK Athen
    15'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Nenad Krsticic
    Ut: Levi Garcia
    Levi Garcia (AEK Athen) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Nenad Krsticic.
    15'
    Frispark Atromitos Athens.
    15'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Frispark AEK Athen.
    21'
    Atromitos Athens får tildelt et hjørnespark
    Rodrigo Galo (Atromitos Athens) slår en corner fra høyre side på Peristeri Stadium.
    24'
    Mål for Atromitos Athens!
    Atromitos Athens 1 - 0 AEK Athen
    Mål: Dimitris Goutas
    Mål! Atromitos Athens tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Dimitris Goutas på Peristeri Stadium.
    24'
    Frispark for Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    27'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til Atromitos Athens.
    27'
    Frispark for AEK Athen på egen banehalvdel.
    29'
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Gult kort til AEK Athen
    Helder Lopes
    Helder Lopes (AEK Athen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    29'
    Spyros Risvanis
    Målsjanse til Atromitos Athens! Spyros Risvanis treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    Atromitos Athens blir avblåst for offside
    Giorgos Manousos
    Atromitos Athens fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    Skudd utenfor mål, Atromitos Athens
    Spyridon Natsos
    Atromitos Athens angriper i Peristeri. Spyridon Natsos fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    37'
    38'
    Gult kort til Atromitos Athens
    Patrick Salomon
    Patrick Salomon (Atromitos Athens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Charilaos Charisis
    Atromitos Athens angriper. Charis Charisis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    39'
    Rødt kort til AEK Athen
    Petros Mantalos
    Utvisning! AEK Athen må klare seg uten Petros Mantalos resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    39'
    40'
    AEK Athen angriper, men avslutningen til Marko Livaja går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Atromitos Athens
    Inn: Azer Busuladzic
    Ut: Patrick Salomon
    Bytte for Atromitos Athens. Azer Busuladzic kommer inn for Patrick Salomon på Peristeri Stadium.
    46'
    46'
    AEK Athen fosser fremover, men Anastasios Papapetrou blåser for offside på Peristeri Stadium.
    47'
    48'
    Konstantinos Kotsopoulos
    Konstantinos Kotsopoulos (Atromitos Athens) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    51'
    Sjanse i Peristeri! Giorgos Manousos (Atromitos Athens) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    52'
    55'
    Anastasios Papapetrou tildeler Atromitos Athens en corner. Rodrigo Galo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    En av AEK Athens spillere går i offside.
    60'
    62'
    63'
    Dommer Anastasios Papapetrou venter med å sette i gang spillet fordi Andreas Gianniotis ligger nede.
    64'
    Tilbake fra skade: Atromitos Athens
    65'
    Inn: Bryan Rabello
    Ut: Clarck N'Sikulu
    Atromitos Athens gjør sitt tredje bytte. Clarck N'Sikulu erstattes av Bryan Rabello.
    65'
    Inn: Petros Giakoumakis
    Ut: Giorgos Manousos
    Atromitos Athens bytter ut Giorgos Manousos med Petros Giakoumakis. Dette er det andre byttet som Damir Canadi gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Nelson Oliveira
    Ut: Andre Simoes
    Andre Simoes (AEK Athen) erstattes av Nelson Oliveira.
    66'
    Inn: Nassim Hnid
    Ut: Dmytro Chygrynskiy
    Massimo Carrera gjør dagens tredje bytte i Peristeri, når han tar ut Dmytro Chygrynskiy og setter inn Nassim Hnid.
    66'
    67'
    Nenad Krsticic
    Nenad Krsticic (AEK Athen) pådrar seg et gult kort.
    67'
    67'
    Karim Ansarifard
    AEK Athen angriper, men avslutningen til Karim Ansarifard går utenfor.
    70'
    Petros Giakoumakis
    Atromitos Athens fosser forover og Petros Giakoumakis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    71'
    Skudd på mål, AEK Athen
    AEK Athen angriper. Helder Lopes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    76'
    Dimitris Goutas
    Dommeren gir Dimitris Goutas (Atromitos Athens) et gult kort.
    76'
    76'
    Helder Lopes (AEK Athen) kommer seg fri på Peristeri Stadium, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Inn: Javier Umbides
    Ut: Charilaos Charisis
    Damir Canadi (Atromitos Athens) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Javier Umbides erstatter Charis Charisis.
    80'
    Inn: Lazaros Christodoulopoulos
    Ut: Konstantinos Kotsopoulos
    Atromitos Athens bytter ut Konstantinos Kotsopoulos med Lazaros Christodoulopoulos.
    82'
    82'
    87'
    88'
    Javier Umbides
    Atromitos Athens avanserer forover i Peristeri. Javier Umbides avslutter, men treffer ikke mål.