Frispark til AEK Athen på halvdelen til Atromitos Athens.
    Atromitos Athens får tildelt et frispark
    Atromitos Athens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Atromitos Athens.
    12'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark AEK Athen.
    19'
    Skudd på mål, AEK Athen
    Djibril Sidibe
    Djibril Sidibe (AEK Athen) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    21'
    AEK Athen blir avblåst for offside
    Steven Zuber
    En av AEK Athens spillere går i offside.
    22'
    26'
    AEK Athen får tildelt et hjørnespark
    Mijat Gacinovic
    Dimitris Karantonis tildeler AEK Athen en corner. Mijat Gacinovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    28'
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Gult kort til Atromitos Athens
    Laurens De Bock
    Laurens De Bock (Atromitos Athens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Atromitos Athens må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AEK Athen.
    30'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) løfter inn en corner fra venstre på Peristeri Stadium.
    31'
    Mål for AEK Athen!
    Atromitos Athens 0 - 1 AEK Athen
    Mål: Steven Zuber
    Mål! AEK Athen tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Steven Zuber på Peristeri Stadium.
    31'
    Frispark for Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    33'
    Sjanse! AEK Athen avanserer forover, men Djibril Sidibe avslutter utenfor.
    34'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Frispark til Atromitos Athens på halvdelen til AEK Athen.
    37'
    Dimitris Karantonis tildeler AEK Athen en corner. Mijat Gacinovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    38'
    39'
    Ehsan Hajsafi
    En av AEK Athens spillere blir avblåst for offside.
    40'
    42'
    Mijat Gacinovic skyter i stolpen! Nære på for AEK Athen.
    43'
    Niclas Eliasson
    I Peristeri slår Niclas Eliasson en corner fra høyre.
    43'
    Domagoj Vida (AEK Athen) header utenfor.
    44'
    Frisparket tildelt AEK Athen er farlig nær Atromitos Athenss målområde.
    45'
    Ehsan Hajsafi (AEK Athen) kommer seg fri på Peristeri Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.
    47'
    47'
    47'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på Peristeri Stadium.
    50'
    Sergio Araujo
    50'
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Jens Jonsson
    AEK Athen angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    54'
    Atromitos Athens blir avblåst for offside
    Vidar Orn Kjartansson
    Atromitos Athens fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til AEK Athen.
    56'
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Dommer Dimitris Karantonis venter med å sette i gang spillet fordi Dimitris Chatziisaias ligger nede.
    59'
    60'
    Tilbake fra skade: Atromitos Athens
    61'
    63'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) kommer til en målsjanse på Peristeri Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Spillerbytte - Atromitos Athens
    Inn: Marios Tzavidas
    Ut: Vidar Orn Kjartansson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atromitos Athens. Inn kommer Marios Tzavidas, mens Vidar Orn Kjartansson tar plass på benken.
    65'
    Inn: Georgios Tzovaras
    Ut: Gaetan Robail
    Gaetan Robail (Atromitos Athens) erstattes av Georgios Tzovaras.
    65'
    Inn: Viktor Klonaridis
    Ut: Dorin Rotariu
    Christopher Patrick Coleman gjør dagens tredje bytte i Peristeri, når han tar ut Dorin Rotariu og setter inn Viktor Klonaridis.
    65'
    Atromitos Athens får tildelt et hjørnespark
    Georgios Tzovaras
    Dimitris Karantonis tildeler Atromitos Athens en corner. Georgios Tzovaras sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    68'
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Peristeri fordi Wajdi Kechrida får behandling for en skade på banen.
    75'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Petros Mantalos
    Ut: Steven Zuber
    AEK Athen bytter ut Steven Zuber med Petros Mantalos. Dette er det første byttet som Matias Jesus Almeyda gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Orbelin Pineda
    Ut: Jens Jonsson
    AEK Athen bytter ut Jens Jonsson med Orbelin Pineda.
    77'
    Inn: Paolo Fernandes
    Ut: Niclas Eliasson
    Bytte for AEK Athen. Paolo Fernandes kommer inn for Niclas Eliasson på Peristeri Stadium.
    77'
    Inn: Samúel Fridjónsson
    Ut: Andreas Kuen
    Atromitos Athens gjør sitt fjerde bytte. Andreas Kuen erstattes av Samuel Kari Fridjonsson.
    77'
    77'
    I Peristeri slår Mijat Gacinovic en corner fra høyre.
    79'
    Skudd utenfor mål, Atromitos Athens
    Viktor Klonaridis
    Målsjanse! Viktor Klonaridis (Atromitos Athens) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    82'
    Andreas Gianniotis (Atromitos Athens) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Peristeri Stadium.
    83'
    Petros Mantalos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    83'
    Dommer Dimitris Karantonis venter med å sette i gang spillet fordi Stefanos Stroungis ligger nede.
    84'
    Tilbake fra skade: AEK Athen
    85'
    85'
    Inn: Tom Van Weert
    Ut: Mijat Gacinovic
    AEK Athen bytter ut Mijat Gacinovic med Tom Van Weert.
    86'
    86'
    Inn: Theofanis Mavromatis
    Ut: Stefanos Stroungis
    Atromitos Athens gjør sitt femte bytte. Stefanos Stroungis erstattes av Theofanis Mavromatis.
    86'
    87'
    87'
    Marios Tzavidas
    Atromitos Athens angriper i Peristeri. Marios Tzavidas fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Orbelin Pineda
    Orbelin Pineda (AEK Athen) slår en corner fra høyre side på Peristeri Stadium.
    90'+1
    Dommer Dimitris Karantonis viser Viktor Klonaridis (Atromitos Athens) det gule kortet.