Mål for AEK Athen!
    Atromitos Athens 0 - 1 AEK Athen
    Mål: Ezequiel Ponce
    Målgivende: Stavros Pilios
    Mål! Ezequiel Ponce gir AEK Athen en 0-1 ledelse. Stavros Pilios sto for den målgivende pasningen.
    2'
    AEK Athen får tildelt et hjørnespark
    Mijat Gacinovic
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på Peristeri Stadium.
    5'
    Skudd utenfor mål, AEK Athen
    Jens Jonsson
    AEK Athen angriper, men avslutningen til Jens Jonsson går utenfor.
    5'
    Atromitos Athens får tildelt et frispark
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til Atromitos Athens.
    7'
    AEK Athen får tildelt et frispark
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Frispark for AEK Athen på egen banehalvdel.
    13'
    15'
    Skudd på mål, AEK Athen
    Alexander Callens
    Sjanse til AEK Athen! Alexander Callens er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    Atromitos Athens 0 - 2 AEK Athen
    Målgivende: Mijat Gacinovic
    Ezequiel Ponce øker AEK Athens ledelse til 0-2! Mijat Gacinovic var nest sist på ballen.
    15'
    AEK Athen, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    AEK Athen blir avblåst for offside
    Ezequiel Ponce
    En av AEK Athens spillere blir avblåst for offside.
    17'
    Nordin Amrabat
    Nordin Amrabat (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på Peristeri Stadium.
    18'
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    19'
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Frispark til AEK Athen på halvdelen til Atromitos Athens.
    22'
    Atromitos Athens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Pierre Kunde (Atromitos Athens) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Peristeri Stadium.
    24'
    Tilbake fra skade: Atromitos Athens
    25'
    Atromitos Athens får tildelt et hjørnespark
    Denzel Jubitana
    I Peristeri slår Denzel Jubitana en corner fra høyre.
    26'
    Frispark AEK Athen.
    27'
    Steven Zuber
    Steven Zuber (AEK Athen) avanserer forover på Peristeri Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    29'
    Frispark for Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    29'
    32'
    Angelos Evangelou tildeler Atromitos Athens en corner. Denzel Jubitana sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Skudd utenfor mål, Atromitos Athens
    Diego Martin Valencia Morello
    Atromitos FC kommer till avslut på Peristeri Stadium men Diego Martin Valencia Morello nickar utanför.
    33'
    Målsjanse på Peristeri Stadium! Jens Jonsson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på Peristeri Stadium.
    35'
    Atromitos Athens 0 - 3 AEK Athen
    Mål: Alexander Callens
    AEK Athen går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Alexander Callens.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Peristeri fordi Domagoj Vida får behandling for en skade på banen.
    37'
    Tilbake fra skade: AEK Athen
    38'
    39'
    Pierre Kunde
    Pierre Kunde (Atromitos Athens) slår en corner fra venstre side på Peristeri Stadium.
    41'
    41'
    Skudd på mål, Atromitos Athens
    Andreas Kuen
    Atromitos Athens angriper. Andreas Kuen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    Atromitos Athens, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Frisparket tildelt Atromitos Athens er farlig nær AEK Athens målområde.
    42'
    Gult kort til AEK Athen
    Domagoj Vida
    Dommer Angelos Evangelou gir Domagoj Vida (AEK Athen) et gult kort.
    42'
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Frispark Atromitos Athens.
    45'+1
    Frispark til Atromitos Athens på halvdelen til AEK Athen.
    45'+2
    Spillerbytte - Atromitos Athens
    Inn: Karol Angielski
    Ut: Pierre Kunde
    Atromitos Athens bytter ut Pierre Kunde med Karol Angielski. Dette er det første byttet som Sasa Ilic gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Dimitrios Tsakmakis
    Ut: Kyriakos Kivrakidis
    Bytte for Atromitos Athens. Dimitrios Tsakmakis kommer inn for Kyriakos Kivrakidis på Peristeri Stadium.
    46'
    Angelos Evangelou tildeler AEK Athen en corner. Mijat Gacinovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    AEK Athen angriper i Peristeri. Alexander Callens fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    49'
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til AEK Athen.
    51'
    51'
    52'
    52'
    53'
    54'
    55'
    55'
    Denzel Jubitana (Atromitos Athens) slår en corner fra høyre side på Peristeri Stadium.
    55'
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Atromitos Athens 0 - 4 AEK Athen
    Mål! Ezequiel Ponce gir AEK Athen en komfortabel 0-4 ledelse.
    58'
    60'
    61'
    Angelos Evangelou tildeler AEK Athen en corner. Mijat Gacinovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Inn: Nikolaos Athanasiou
    Ut: Laurens De Bock
    Bytte for Atromitos Athens. Nikolaos Athanasiou kommer inn for Laurens De Bock på Peristeri Stadium.
    63'
    Inn: Tuur Dierckx
    Ut: Diego Martin Valencia Morello
    Atromitos Athens bytter ut Diego Martin Valencia Morello med Tuur Dierckx. Dette er det femte byttet som Sasa Ilic gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Gaetan Robail
    Ut: Denzel Jubitana
    Sasa Ilic (Atromitos Athens) gjør sitt tredje bytte for dagen. Gaetan Robail erstatter Denzel Jubitana.
    63'
    64'
    Steven Zuber (AEK Athen) kommer seg fri på Peristeri Stadium, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Stavros Pilios
    I Peristeri slår Stavros Pilios en corner fra høyre.
    66'
    Atromitos Athens 0 - 5 AEK Athen
    Mål: Jens Jonsson
    Mål! AEK Athen øker ledelsen til 0-5 etter en velplassert heading fra Jens Jonsson.
    67'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Niclas Eliasson
    Ut: Nordin Amrabat
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens første bytte i Peristeri, når han tar ut Nordin Amrabat og setter inn Niclas Eliasson.
    68'
    Inn: Paolo Fernandes
    Ut: Orbelin Pineda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AEK Athen. Inn kommer Paolo Fernandes, mens Orbelin Pineda tar plass på benken.
    68'
    Inn: Sergio Araujo
    Ut: Ezequiel Ponce
    Bytte for AEK Athen. Sergio Araujo kommer inn for Ezequiel Ponce på Peristeri Stadium.
    68'
    69'
    Gaetan Robail
    Gaetan Robail (Atromitos Athens) slår en corner fra høyre side på Peristeri Stadium.
    70'
    Tuur Dierckx
    Tuur Dierckx (Atromitos Athens) kommer seg fri på Peristeri Stadium, men avslutningen går utenfor.
    70'
    72'
    Inn: Tom Van Weert
    Ut: Steven Zuber
    AEK Athen bytter ut Steven Zuber med Tom Van Weert.
    73'
    Inn: Rodolfo Pizarro
    Ut: Mijat Gacinovic
    AEK Athen gjør sitt femte bytte. Mijat Gacinovic erstattes av Rodolfo Pizarro.
    73'
    Karol Angielski
    Karol Angielski (Atromitos Athens) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    73'
    73'
    Gaetan Robail (Atromitos Athens) slår en corner fra venstre side på Peristeri Stadium.
    74'
    Dimitrios Tsakmakis
    Dimitrios Tsakmakis (Atromitos Athens) avanserer forover på Peristeri Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.