Mål for Atromitos Athens!
    Atromitos Athens 1 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Juan Muniz
    Målgivende: Denis Alibec
    Mål! Juan Muniz gir Atromitos Athens en 1-0 ledelse. Denis Alibec var nest sist på ballen.
    1'
    Asteras Tripolis får tildelt et frispark
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    2'
    Asteras Tripolis får tildelt et hjørnespark
    Crespi
    Crespi (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra venstre på Peristeri Stadium.
    3'
    Sito
    Dimitris Karantonis tildeler Asteras Tripolis en corner. Sito sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Skudd utenfor mål, Asteras Tripolis
    Crespi
    Asteras Tripolis angriper på Peristeri Stadium. Crespi header utenfor.
    7'
    Skudd på mål, Atromitos Athens
    Denis Alibec
    Atromitos Athens fosser forover og Denis Alibec fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Atromitos Athens, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    9'
    Efthymis Koulouris
    Målsjanse til Atromitos Athens! Efthymis Koulouris treffer mål, men keeper redder.
    11'
    Atromitos Athens får tildelt et hjørnespark
    Juan Muniz
    Juan Muniz (Atromitos Athens) løfter inn en corner fra høyre på Peristeri Stadium.
    12'
    Atromitos Athens får tildelt et frispark
    Atromitos Athens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Det blir farlig! Frispark for Asteras Tripolis er nær straffområde.
    14'
    Skudd på mål, Asteras Tripolis
    Kevin Soni
    Sjanse i Peristeri! Kevin Soni (Asteras Tripolis) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    Crespi
    Dimitris Karantonis tildeler Asteras Tripolis en corner. Crespi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    19'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Sito
    Dommer Dimitris Karantonis viser Sito (Asteras Tripolis) det gule kortet.
    22'
    David Carmona
    Målsjanse! David Carmona (Asteras Tripolis) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Jeronimo Barrales
    Dommeren gir Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) et gult kort.
    24'
    Frispark for Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    25'
    28'
    Crespi
    I Peristeri slår Crespi en corner fra høyre.
    30'
    Asteras Tripolis angriper og Jeronimo Barrales får avsluttet. Headingen treffer ikke Atromitos Athens-målet.
    31'
    Kyriakos Kivrakidis (Atromitos Athens) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Peristeri Stadium.
    32'
    Spillerbytte - Atromitos Athens
    Inn: Stavros Vasilantonopoulos
    Ut: Kyriakos Kivrakidis
    Kyriakos Kivrakidis (Atromitos Athens) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Stavros Vasilantonopoulos.
    34'
    Tilbake fra skade: Atromitos Athens
    34'
    Rødt kort til Asteras Tripolis
    Crespi
    Crespi (Asteras Tripolis) må forlate banen etter at dommer Dimitris Karantonis trekker fram det røde kortet!
    37'
    Spillet på Peristeri Stadium er stoppet midlertidig fordi Juan Muniz ligger nede.
    39'
    39'
    45'
    Gult kort til Atromitos Athens
    Stavros Vasilantonopoulos
    Stavros Vasilantonopoulos (Atromitos Athens) mottar sitt første gule kort for dagen på Peristeri Stadium.
    45'
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Atromitos Athens
    Sjanse! Atromitos Athens avanserer forover, men Efthymis Koulouris avslutter utenfor.
    45'+1
    Atromitos Athens blir avblåst for offside
    En av Atromitos Athenss spillere blir avblåst for offside.
    45'+2
    Inn: Kyriakos Papadopoulos
    Ut: Theofanis Mavromatis
    Chris Coleman (Atromitos Athens) gjør sitt andre bytte for dagen. Kyriakos Papadopoulos erstatter Theofanis Mavromatis.
    46'
    48'
    Pichu Atienza
    Pichu Atienza (Asteras Tripolis) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Kan Atromitos Athens utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    51'
    Atromitos Athens angriper i Peristeri. Efthymis Koulouris avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    53'
    Sito
    Sito (Asteras Tripolis) slår en corner fra venstre side på Peristeri Stadium.
    56'
    Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    56'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    61'
    Inn: Viktor Klonaridis
    Ut: Dorin Rotariu
    Dorin Rotariu (Atromitos Athens) erstattes av Viktor Klonaridis.
    63'
    Inn: August Erlingmark
    Ut: Patrick Salomon
    Bytte for Atromitos Athens. August Erlingmark kommer inn for Patrick Salomon på Peristeri Stadium.
    63'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Federico Alvarez
    Ut: Christos Tasoulis
    Asteras Tripolis bytter ut Christos Tasoulis med Federico Alvarez.
    63'
    Inn: Walter Iglesias
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    Giorgos Kanellopoulos (Asteras Tripolis) erstattes av Walter Iglesias.
    64'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Stavros Vasilantonopoulos (Atromitos Athens) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Federico Alvarez
    Federico Alvarez (Asteras Tripolis) slår en corner fra venstre side på Peristeri Stadium.
    68'
    68'
    Federico Alvarez (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra venstre på Peristeri Stadium.
    68'
    68'
    Kyriakos Papadopoulos vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    69'
    Kevin Soni
    Dimitris Karantonis tildeler Asteras Tripolis en corner. Kevin Soni sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Frispark til Atromitos Athens på halvdelen til Asteras Tripolis.
    72'
    73'
    Atromitos Athens 2 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: August Erlingmark
    Målgivende: Viktor Klonaridis
    I Peristeri øker Atromitos Athens ledelsen til 2-0 takket være et mål av August Erlingmark. Flott spill fra Viktor Klonaridis før målet.
    74'
    Inn: Djordje Denic
    Ut: Denis Alibec
    Denis Alibec (Atromitos Athens) erstattes av Djordje Denic.
    76'
    76'
    78'
    Atromitos Athens angriper i Peristeri, men blir avblåst for offside.
    79'
    Dimitris Karantonis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    80'
    Frispark Asteras Tripolis.
    83'
    83'
    Charilaos Charisis
    Charilaos Charisis (Atromitos Athens) pådrar seg et gult kort.
    83'
    Asteras Tripolis angriper i Peristeri. Federico Alvarez fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    I Peristeri har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    Inn: Adrien Riera
    Ut: Georgios Antzoulas
    Asteras Tripolis bytter ut Georgios Antzoulas med Adrien Riera. Dette er det tredje byttet som Milan Rastavac gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Eneko Capilla
    Ut: Juan Munafo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Eneko Capilla, mens Juan Munafo tar plass på benken.