Real Salt Lake fosser fremover, men Rosendo Mendoza blåser for offside på Q2 Stadium.
    I Austin slår Zan Kolmanic en corner fra høyre.
    Zan Kolmanic (Austin FC) slår en corner fra venstre side på Q2 Stadium.
    Mål for Austin FC!
    Austin FC 1 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Cecilio Dominguez
    Målgivende: Moussa Djitte
    Mål! Cecilio Dominguez gir Austin FC en 1-0 ledelse. Moussa Djitte sto for den målgivende pasningen.
    17'
    Rosendo Mendoza tildeler Real Salt Lake en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Skade: Real Salt Lake
    29'
    Tilbake fra skade: Real Salt Lake
    30'
    Zan Kolmanic
    Zan Kolmanic (Austin FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    34'
    Rosendo Mendoza tildeler Austin FC en corner. Zan Kolmanic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Moussa Djitte
    Moussa Djitte (Austin FC) kommer til en målsjanse på Q2 Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Diego Fagundez
    Diego Fagundez (Austin FC) kommer til en målsjanse på Q2 Stadium, men klarer ikke å score.
    37'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark for Austin FC på egen banehalvdel.
    41'
    Cecilio Dominguez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Cecilio Dominguez er på beina igjen og fortsetter kampen på Q2 Stadium.
    42'
    Frispark til Austin FC på halvdelen til Real Salt Lake.
    47'
    Austin FC angriper, men Rosendo Mendoza blåser for offside.
    47'
    Cecilio Dominguez
    Målsjanse på Q2 Stadium! Cecilio Dominguez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Zan Kolmanic (Austin FC) slår en corner fra høyre side på Q2 Stadium.
    50'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Austin FC like utenfor Real Salt Lake-området.
    51'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    52'
    Austin FC angriper. Cecilio Dominguez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Everton Luiz
    Ut: Pablo Ruiz
    Bytte for Real Salt Lake. Everton Luiz kommer inn for Pablo Ruiz på Q2 Stadium.
    54'
    54'
    Austin FC 2 - 0 Real Salt Lake
    Målgivende: Diego Fagundez
    Austin FC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Cecilio Dominguez. Diego Fagundez var nest sist på ballen.
    55'
    57'
    Sebastian Driussi
    Austin FC angriper, men avslutningen til Sebastian Driussi går utenfor.
    57'
    Inn: Jonathan Menendez
    Ut: Justin Meram
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt andre bytte for dagen. Jonathan Menendez erstatter Justin Meram.
    59'
    Inn: Rubio Rubin
    Ut: Anderson Julio
    Real Salt Lake bytter ut Anderson Julio med Rubio Rubin. Dette er det tredje byttet som Pablo Mastroeni gjør i dagens kamp.
    59'
    I Austin slår Tomas Pochettino en corner fra venstre.
    60'
    61'
    I Austin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Mål for Real Salt Lake!
    Austin FC 2 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Rubio Rubin
    Damir Kreilach scorer og reduserer dermed til 2-1. Flott spill fra Rubio Rubin før målet.
    64'
    Cecilio Dominguez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Daniel Pereira
    Ut: Cecilio Dominguez
    Det virker som Cecilio Dominguez ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Daniel Pereira.
    68'
    Inn: Nicholas Lima
    Ut: Hector Jimenez
    Austin FC bytter ut Hector Jimenez med Nicholas Lima.
    68'
    Hjørnespark til Real Salt Lake
    70'
    Jonathan Menendez
    Målsjanse til Real Salt Lake! Jonathan Menendez treffer mål, men keeper redder.
    71'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Frispark Real Salt Lake.
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Austin FC
    79'
    Ingen straffe til Austin FC
    79'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    80'
    Frispark i en god posisjon for Austin FC!
    81'
    Inn: Maikel Chang
    Ut: Aaron Herrera
    Real Salt Lake gjør sitt fjerde bytte. Aaron Herrera erstattes av Maikel Chang.
    81'
    Inn: McKinze Gaines
    Ut: Moussa Djitte
    Josh Wolff gjør dagens tredje bytte i Austin, når han tar ut Moussa Djitte og setter inn McKinze Gaines.
    82'
    Skudd på mål, Austin FC
    82'
    82'
    Hjørnespark til Austin FC
    83'
    87'
    Austin FC angriper og Sebastian Driussi får avsluttet. Headingen treffer ikke Real Salt Lake-målet.
    87'
    Inn: Rodney Redes
    Ut: Tomas Pochettino
    Josh Wolff gjør dagens fjerde bytte i Austin, når han tar ut Tomas Pochettino og setter inn Rodney Redes.
    88'
    Frisparket tildelt Austin FC er farlig nær Real Salt Lakes målområde.
    88'
    90'
    Rosendo Mendoza tildeler Austin FC en corner. Diego Fagundez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Gult kort til Austin FC
    Daniel Pereira
    Dommer Rosendo Mendoza gir Daniel Pereira (Austin FC) et gult kort.
    90'+2
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    90'+5
    90'+5
    90'+5
    Rubio Rubin
    Real Salt Lake fosser forover og Rubio Rubin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.