0-1
1-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    1'
    Zan Kolmanic (Austin FC) slår en corner fra høyre side på Q2 Stadium.
    3'
    Zan Kolmanic (Austin FC) løfter inn en corner fra høyre på Q2 Stadium.
    3'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    3'
    Skudd utenfor mål, Austin FC
    4'
    Lukasz Szpala tildeler Austin FC en corner. Cecilio Dominguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Sebastian Driussi
    Sebastian Driussi (Austin FC) kommer seg fri på Q2 Stadium, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Frispark Seattle Sounders.
    8'
    Will Bruin
    Will Bruin (Seattle Sounders) header utenfor.
    12'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Zan Kolmanic
    Zan Kolmanic (Austin FC) kommer til en målsjanse på Q2 Stadium, men klarer ikke å score.
    14'
    I Austin slår Joao Paulo en corner fra høyre.
    18'
    I Austin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Austin FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seattle Sounders.
    19'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Q2 Stadium.
    21'
    22'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside.
    22'
    22'
    26'
    Albert Rusnak
    Sjanse i Austin! Albert Rusnak (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Will Bruin
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Will Bruin avslutter utenfor.
    26'
    Moussa Djitte
    Austin FC fosser forover og Moussa Djitte fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frisparket tildelt Austin FC er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    30'
    32'
    Cecilio Dominguez (Austin FC) slår en corner fra venstre side på Q2 Stadium.
    34'
    Sjanse til Austin FC! Moussa Djitte er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    Frispark i en god posisjon for Austin FC!
    39'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    40'
    Leo Chu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Leo Chu er på beina igjen og fortsetter kampen på Q2 Stadium.
    42'
    Mål for Seattle Sounders!
    Austin FC 0 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Will Bruin
    Målgivende: Cristian Roldan
    I Austin tar Seattle Sounders ledelsen 0-1 etter et mål av Will Bruin. Cristian Roldan sto for den målgivende pasningen.
    43'
    Målet til Seattle Sounders sjekkes av VAR
    45'
    Målet til Seattle Sounders blir stående
    45'
    45'+1
    Seattle Sounders angriper, men Lukasz Szpala blåser for offside.
    45'+2
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Leo Chu
    Seattle Sounders avanserer forover i Austin. Leo Chu avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Alexander Ring
    Alexander Ring (Austin FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Fredy Montero
    Ut: Will Bruin
    Seattle Sounders bytter ut Will Bruin med Fredy Montero.
    56'
    Inn: Jordan Morris
    Ut: Leo Chu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Jordan Morris, mens Leo Chu tar plass på benken.
    56'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Maximiliano Urruti
    Ut: Moussa Djitte
    Bytte for Austin FC. Maximiliano Urruti kommer inn for Moussa Djitte på Q2 Stadium.
    57'
    Inn: Diego Fagundez
    Ut: Ethan Finlay
    Josh Wolff (Austin FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Diego Fagundez erstatter Ethan Finlay.
    58'
    Seattle Sounders angriper, men blir avblåst for offside.
    58'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Jackson Ragen
    Jackson Ragen (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Lukasz Szpala.
    58'
    Frispark til Austin FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    59'
    Ruben Gabrielsen
    Austin FC angriper på Q2 Stadium. Ruben Gabrielsen header utenfor.
    59'
    I Austin slår Zan Kolmanic en corner fra høyre.
    62'
    Lukasz Szpala tildeler Austin FC en corner. Zan Kolmanic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Nouhou Tolo (Seattle Sounders) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Q2 Stadium.
    63'
    Inn: Kelyn Rowe
    Ut: Albert Rusnak
    Seattle Sounders gjør sitt tredje bytte. Albert Rusnak erstattes av Kelyn Rowe.
    64'
    Inn: Abdoulaye Cissoko
    Ut: Nouhou Tolo
    Brian Schmetzer gjør dagens fjerde bytte i Austin, når han tar ut Nouhou Tolo og setter inn Abdoulaye Cissoko.
    64'
    65'
    Maximiliano Urruti
    Målsjanse! Maximiliano Urruti (Austin FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Diego Fagundez (Austin FC) slår en corner fra høyre side på Q2 Stadium.
    67'
    Ruben Gabrielsen (Austin FC) header ballen mot mål, men Seattle Sounders klarerer.
    67'
    67'
    I Austin slår Diego Fagundez en corner fra høyre.
    68'
    69'
    Skudd på mål, Austin FC
    70'
    70'
    70'
    Mål for Austin FC!
    Austin FC 1 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Diego Fagundez
    Utligning! Diego Fagundez setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    70'
    En av Austin FCs spillere blir avblåst for offside på Q2 Stadium.
    71'
    Cecilio Dominguez
    Målsjanse på Q2 Stadium! Cecilio Dominguez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    Kelyn Rowe
    Kjempesjanse! Kelyn Rowe (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    74'
    77'
    77'
    77'
    Alex Roldan
    Dommer Lukasz Szpala viser Alex Roldan (Seattle Sounders) det gule kortet.
    77'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    80'
    80'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Austin FC like utenfor Seattle Sounders-området.
    81'
    Inn: Hector Jimenez
    Ut: Zan Kolmanic
    Austin FC bytter ut Zan Kolmanic med Hector Jimenez. Dette er det tredje byttet som Josh Wolff gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Felipe Martins
    Ut: Daniel Pereira
    Daniel Pereira (Austin FC) erstattes av Felipe Martins.
    82'
    Inn: Jon Gallagher
    Ut: Nicholas Lima
    Josh Wolff gjør dagens femte bytte i Austin, når han tar ut Nicholas Lima og setter inn Jon Gallagher.
    82'
    Lukasz Szpala tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    83'
    83'
    83'
    Austin FC angriper og Sebastian Driussi får avsluttet. Headingen treffer ikke Seattle Sounders-målet.
    85'
    Austin FC angriper i Austin. Sebastian Driussi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    87'
    Inn: Josh Atencio
    Ut: Cristian Roldan
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt femte bytte for dagen. Josh Atencio erstatter Cristian Roldan.
    88'
    90'
    Austin FC avanserer forover i Austin. Sebastian Driussi avslutter, men treffer ikke mål.