Fabian Gmeiner er på beina igjen og fortsetter kampen.
    Frispark Rapid Wien 2.
    15'
    Skudd utenfor mål, Rapid Wien
    Nikolaus Wurmbrand
    Rapid Wien 2 avanserer forover i Lustenau. Nikolaus Wurmbrand avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Austria Lustenau får tildelt et hjørnespark
    Sacha Delaye
    Sacha Delaye (Austria Lustenau) slår en corner fra venstre side på Planet Pure Stadion.
    18'
    Skudd utenfor mål, Austria Lustenau
    Robin Voisine
    Austria Lustenau kommer till avslut på Planet Pure Stadion men Robin Voisine nickar utanför.
    18'
    Rapid Wien 2 fosser fremover, men Florian Jager blåser for offside på Planet Pure Stadion.
    19'
    Frispark for Austria Lustenau på egen banehalvdel.
    22'
    Abdellah Baallal
    Austria Lustenau angriper i Lustenau. Abdellah Baallal fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Florian Jager signaliserer et frispark til Austria Lustenau på egen banehalvdel.
    26'
    Rapid Wien 2 angriper, men Florian Jager blåser for offside.
    28'
    Rapid Wien får tildelt et hjørnespark
    Mucat Ibrahimoglu
    Mucat Ibrahimoglu (Rapid Wien 2) løfter inn en corner fra høyre på Planet Pure Stadion.
    30'
    Florian Jager signaliserer et frispark til Rapid Wien 2.
    33'
    Skudd på mål, Rapid Wien
    35'
    Rapid Wien, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Florian Jager tildeler Rapid Wien 2 en corner. Mucat Ibrahimoglu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Straffe til Austria Lustenau
    37'
    Austria Lustenau scorer på straffe!
    Austria Lustenau 1 - 0 Rapid Wien
    Mål: Leo Mikic
    Mål! Austria Lustenau tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Leo Mikic.
    38'
    I Lustenau slår Mucat Ibrahimoglu en corner fra høyre.
    41'
    Mål for Rapid Wien!
    Austria Lustenau 1 - 1 Rapid Wien
    Mål: Mouhamed Gueye
    Målgivende: Mucat Ibrahimoglu
    Mål! Mouhamed Gueye (Rapid Wien 2) utligner med en heading på Planet Pure Stadion. Det er en fin assist fra Mucat Ibrahimoglu.
    41'
    Skudd på mål, Austria Lustenau
    Namory Noel Cisse
    Sjanse i Lustenau! Namory Noel Cisse (Austria Lustenau) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    Austria Lustenau, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    I Lustenau har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    En av Rapid Wien 2s spillere blir avblåst for offside.
    45'+3
    Rapid Wien 2 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Gult kort til Austria Lustenau
    Dommeren gir Namory Noel Cisse (Austria Lustenau) et gult kort.
    47'
    Spillet på Planet Pure Stadion er stoppet midlertidig fordi Mouhamed Gueye ligger nede.
    47'
    Rapid Wien 2 angriper i Lustenau, men blir avblåst for offside.
    48'
    Austria Lustenau blir avblåst for offside
    En av Austria Lustenaus spillere blir avblåst for offside på Planet Pure Stadion.
    49'
    Mouhamed Gueye ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lustenau.
    49'
    Frispark for Rapid Wien 2 på egen banehalvdel.
    50'
    Nicolas Bajlicz
    Nicolas Bajlicz (Rapid Wien 2) avanserer forover på Planet Pure Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    Frispark til Rapid Wien 2 på halvdelen til Austria Lustenau.
    53'
    Mucat Ibrahimoglu (Rapid Wien 2) løfter inn en corner fra venstre på Planet Pure Stadion.
    54'
    55'
    Dominic Vincze
    Dominic Vincze (Rapid Wien 2) kommer til en målsjanse på Planet Pure Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Florian Jager signaliserer et frispark til Austria Lustenau like utenfor Rapid Wien 2-området.
    57'
    Dominic Vincze (Rapid Wien 2) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Mål for Austria Lustenau!
    Austria Lustenau 2 - 1 Rapid Wien
    Mål: Namory Noel Cisse
    Mål! Namory Noel Cisse gir Austria Lustenau en 2-1 ledelse.
    59'
    Florian Jager signaliserer et frispark til Rapid Wien 2 på egen banehalvdel.
    61'
    En av Rapid Wien 2s spillere går i offside.
    61'
    Frispark i en god posisjon for Rapid Wien 2!
    63'
    Spillerbytte - Rapid Wien
    Inn: Yasin Mankan
    Ut: Nikolaus Wurmbrand
    Nikolaus Wurmbrand (Rapid Wien 2) erstattes av Yasin Mankan.
    64'
    Inn: Erik Stehrer
    Ut: Eaden Roka
    Jurgen Kerber gjør dagens andre bytte i Lustenau, når han tar ut Eaden Roka og setter inn Erik Stehrer.
    64'
    65'
    Florian Jager signaliserer et frispark til Austria Lustenau.
    66'
    Mouhamed Gueye
    Mouhamed Gueye (Rapid Wien 2) får et gult kort av dommer Florian Jager.
    66'
    Nico Gorzel ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    Mucat Ibrahimoglu (Rapid Wien 2) slår en corner fra høyre side på Planet Pure Stadion.
    69'
    Nico Gorzel er tilbake i kampen igjen.
    69'
    70'
    Abdellah Baallal (Austria Lustenau) kommer til en målsjanse på Planet Pure Stadion, men klarer ikke å score.
    72'
    Austria Lustenau 2 - 2 Rapid Wien
    Mål: Daris Djezic
    Målgivende: Dominic Vincze
    Daris Djezic (Rapid Wien 2) header ballen i mål og utligner til 2-2. Dominic Vincze var nest sist på ballen.
    74'
    77'
    Leo Matzler
    Leo Matzler (Austria Lustenau) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Inn: Lorenz Szladits
    Ut: Mucat Ibrahimoglu
    Jurgen Kerber (Rapid Wien 2) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lorenz Szladits erstatter Mucat Ibrahimoglu.
    77'
    Det blir farlig! Frispark for Rapid Wien 2 er nær straffområde.
    78'
    78'
    78'
    79'
    Rapid Wien 2 fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    79'
    Spillerbytte - Austria Lustenau
    Inn: Stan Berkani
    Ut: Abdellah Baallal
    Austria Lustenau bytter ut Abdellah Baallal med Stan Berkani. Dette er det første byttet som Martin Brenner gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Seifedin Chabbi
    Ut: Namory Noel Cisse
    Bytte for Austria Lustenau. Seifedin Chabbi kommer inn for Namory Noel Cisse på Planet Pure Stadion.
    80'
    Inn: Daniel Au Yeong
    Ut: Sacha Delaye
    Martin Brenner gjør dagens tredje bytte i Lustenau, når han tar ut Sacha Delaye og setter inn Daniel Au Yeong.
    80'
    81'
    81'
    81'
    82'
    Inn: Fabian Silber
    Ut: Daris Djezic
    Rapid Wien 2 gjør sitt fjerde bytte. Daris Djezic erstattes av Fabian Silber.
    83'
    Inn: William Twumasi
    Ut: Axel David Rouquette
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Austria Lustenau. Inn kommer William Twumasi, mens Axel David Rouquette tar plass på benken.
    83'
    I Lustenau har et frispark blitt tildelt bortelag.
    84'
    85'
    86'
    87'
    88'
    88'
    89'
    Daniel Au Yeong
    I Lustenau slår Daniel Au Yeong en corner fra venstre.
    90'
    90'
    90'+2
    90'+3
    Yasin Mankan
    Yasin Mankan (Rapid Wien 2) slår en corner fra høyre side på Planet Pure Stadion.