Frispark for Austria Lustenau på egen banehalvdel.
    I Lustenau har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Austria Lustenau.
    11'
    Austria Lustenau får tildelt et hjørnespark
    Maximilian Waack
    Alain Sadikovski tildeler Austria Lustenau en corner. Maximilian Waack sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Skudd utenfor mål, Austria Lustenau
    Ronivaldo
    Austria Lustenau avanserer forover i Lustenau. Ronivaldo avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    14'
    Frispark til Austria Lustenau på halvdelen til SV Lafnitz.
    15'
    Austria Lustenau, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Skudd på mål, Austria Lustenau
    Maximilian Waack (Austria Lustenau) avanserer forover på Planet Pure Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Frispark SV Lafnitz.
    18'
    Skudd på mål, SV Lafnitz
    19'
    SV Lafnitz, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    21'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Austria Lustenau på egen banehalvdel.
    22'
    SV Lafnitz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Ronivaldo
    Sjanse! Austria Lustenau avanserer forover, men Ronivaldo avslutter utenfor.
    24'
    Frispark for SV Lafnitz på egen banehalvdel.
    26'
    Austria Lustenau tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    David Schloffer
    Sjanse i Lustenau! David Schloffer (SV Lafnitz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    Skudd utenfor mål, SV Lafnitz
    Maximilian Entrup
    SV Lafnitz angriper i Lustenau. Maximilian Entrup fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til SV Lafnitz på egen banehalvdel.
    29'
    Maximilian Waack (Austria Lustenau) løfter inn en corner fra venstre på Planet Pure Stadion.
    30'
    33'
    34'
    SV Lafnitz blir avblåst for offside
    En av SV Lafnitzs spillere blir avblåst for offside på Planet Pure Stadion.
    35'
    Austria Lustenau har fått straffe!
    36'
    Austria Lustenau scorer på straffe!
    Austria Lustenau 1 - 0 SV Lafnitz
    Mål: Ronivaldo
    Mål! Austria Lustenau tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Ronivaldo.
    37'
    40'
    41'
    Christoph Gschiel
    Sjanse til SV Lafnitz! Christoph Gschiel er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til SV Lafnitz.
    42'
    Frisparket tildelt Austria Lustenau er farlig nær SV Lafnitzs målområde.
    43'
    Lucas Barbosa
    Lucas Barbosa (Austria Lustenau) kommer til en målsjanse på Planet Pure Stadion, men klarer ikke å score.
    44'
    Mario Kropfl
    Mario Kropfl (SV Lafnitz) kommer seg fri på Planet Pure Stadion, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    I Lustenau har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Christian Klem
    Christian Klem (SV Lafnitz) kommer seg fri på Planet Pure Stadion, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Mål for SV Lafnitz!
    Austria Lustenau 1 - 1 SV Lafnitz
    Mål: Maximilian Entrup
    Mål! Maximilian Entrup utligner for SV Lafnitz. Stillingen er dermed 1-1 i Lustenau.
    50'
    Austria Lustenau 1 - 2 SV Lafnitz
    SV Lafnitz tar ledelsen 1-2 i Lustenau etter en heading av Maximilian Entrup!
    52'
    SV Lafnitz får tildelt et hjørnespark
    I Lustenau slår Mario Kropfl en corner fra venstre.
    55'
    Mario Kropfl (SV Lafnitz) slår en corner fra venstre side på Planet Pure Stadion.
    57'
    Spillerbytte - Austria Lustenau
    Inn: Sandro Djuric
    Ut: Maximilian Waack
    Gernot Plassnegger (Austria Lustenau) gjør sitt første bytte for dagen. Sandro Djuric erstatter Maximilian Waack.
    58'
    59'
    60'
    60'
    Austria Lustenau 1 - 3 SV Lafnitz
    Mål: Mario Kropfl
    Mario Kropfl setter ballen i mål og øker SV Lafnitzs ledelse til 1-3 i Lustenau.
    60'
    Inn: Nicolai Bosch
    Ut: Darijo Grujcic
    Bytte for Austria Lustenau. Nicolai Bosch kommer inn for Darijo Grujcic på Planet Pure Stadion.
    63'
    66'
    67'
    Spillerbytte - SV Lafnitz
    Inn: Domagoj Beslic
    Ut: Maximilian Entrup
    Ferdinand Feldhofer gjør dagens første bytte i Lustenau, når han tar ut Maximilian Entrup og setter inn Domagoj Beslic.
    67'
    68'
    Gult kort til SV Lafnitz
    Christoph Gschiel (SV Lafnitz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    69'
    70'
    71'
    Inn: Raoul Junior Delgado
    Ut: Christoph Gschiel
    SV Lafnitz bytter ut Christoph Gschiel med Raoul Junior Delgado. Dette er det andre byttet som Ferdinand Feldhofer gjør i dagens kamp.
    72'
    75'
    75'
    Frispark Austria Lustenau.
    75'
    76'
    Det blir farlig! Frispark for Austria Lustenau i nærheten av straffesparkkassen.
    79'
    81'
    Gult kort til Austria Lustenau
    William Rodrigues
    Dommer Alain Sadikovski viser William Rodrigues (Austria Lustenau) det gule kortet.