0-2
Yuya Osako82' (Str.)
    Skudd på mål, Vissel Kobe
    Yosuke Ideguchi
    Sjanse i Fukuoka! Yosuke Ideguchi (Vissel Kobe) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Vissel Kobe, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Vissel Kobe får tildelt et hjørnespark
    Takahiro Ogihara
    Takahiro Ogihara (Vissel Kobe) slår en corner fra venstre side på Best Denki Stadium.
    5'
    5'
    5'
    Skudd på mål, Avispa Fukuoka
    7'
    Avispa Fukuoka, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Avispa Fukuoka får tildelt et hjørnespark
    Hiroyuki Mae
    Hiroyuki Mae (Avispa Fukuoka) løfter inn en corner fra høyre på Best Denki Stadium.
    8'
    Avispa Fukuoka blir avblåst for offside
    En av Avispa Fukuokas spillere blir avblåst for offside på Best Denki Stadium.
    8'
    Yota Maejima
    Målsjanse på Best Denki Stadium! Yota Maejima fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    10'
    Vissel Kobe får tildelt et frispark
    Frispark for Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    10'
    Vissel Kobe tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til Vissel Kobe på halvdelen til Avispa Fukuoka.
    15'
    Yuichi Nishimura signaliserer et frispark til Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    21'
    Haruya Ide
    Sjanse til Vissel Kobe! Haruya Ide er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    23'
    23'
    Taisei Miyashiro
    Vissel Kobe fosser forover og Taisei Miyashiro fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    Frispark Vissel Kobe.
    26'
    I Fukuoka har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Skudd utenfor mål, Vissel Kobe
    Yoshinori Muto
    Yoshinori Muto (Vissel Kobe) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    31'
    Yuichi Nishimura tildeler Vissel Kobe en corner. Takahiro Ogihara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Avispa Fukuoka får tildelt et frispark
    Avispa Fukuoka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Yuichi Nishimura signaliserer et frispark til Vissel Kobe.
    36'
    Haruya Ide
    Vissel Kobe angriper. Haruya Ide får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Ryo Hatsuse
    I Fukuoka slår Ryo Hatsuse en corner fra venstre.
    40'
    Skudd utenfor mål, Avispa Fukuoka
    Yuto Iwasaki
    Avispa Fukuoka angriper, men avslutningen til Yuto Iwasaki går utenfor.
    41'
    Mål for Vissel Kobe!
    Avispa Fukuoka 0 - 1 Vissel Kobe
    Mål: Yuya Osako
    Målgivende: Yoshinori Muto
    Vissel Kobe leder 0-1 etter en scoring av Yuya Osako. Det er en fin assist fra Yoshinori Muto.
    45'+1
    Frispark til Avispa Fukuoka på halvdelen til Vissel Kobe.
    45'+3
    46'
    47'
    Yuichi Nishimura signaliserer et frispark til Avispa Fukuoka på egen banehalvdel.
    48'
    Haruya Ide
    Haruya Ide (Vissel Kobe) kommer til en målsjanse på Best Denki Stadium, men klarer ikke å score.
    50'
    I Fukuoka har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Shahab Zahedi
    Målsjanse! Shahab Zahedi (Avispa Fukuoka) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Daiki Matsuoka
    Avispa Fukuoka angriper i Fukuoka. Daiki Matsuoka avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Avispa Fukuoka
    Inn: Takeshi Kanamori
    Ut: Yuto Iwasaki
    Bytte for Avispa Fukuoka. Takeshi Kanamori kommer inn for Yuto Iwasaki på Best Denki Stadium.
    62'
    Inn: Wellington Luis De Sousa
    Ut: Shahab Zahedi
    Avispa Fukuoka gjør sitt andre bytte. Shahab Zahedi erstattes av Wellington Luis De Sousa.
    62'
    Kazuya Konno
    I Fukuoka slår Kazuya Konno en corner fra høyre.
    63'
    Avispa Fukuoka angriper i Fukuoka. Kazuya Konno fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Vissel Kobe
    Inn: Daiju Sasaki
    Ut: Taisei Miyashiro
    Takayuki Yoshida (Vissel Kobe) gjør sitt første bytte for dagen. Daiju Sasaki erstatter Taisei Miyashiro.
    66'
    Inn: Nanasei Iino
    Ut: Haruya Ide
    Vissel Kobe bytter ut Haruya Ide med Nanasei Iino. Dette er det andre byttet som Takayuki Yoshida gjør i dagens kamp.
    66'
    Kazuya Konno (Avispa Fukuoka) avanserer forover på Best Denki Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    Frispark Avispa Fukuoka.
    68'
    Kazuya Konno (Avispa Fukuoka) løfter inn en corner fra høyre på Best Denki Stadium.
    69'
    Masaya Tashiro
    Masaya Tashiro (Avispa Fukuoka) kommer seg fri på Best Denki Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Frispark i en god posisjon for Vissel Kobe!
    71'
    Daiju Sasaki
    Vissel Kobe avanserer forover og Daiju Sasaki kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    72'
    72'
    Ryo Hatsuse
    Ryo Hatsuse (Vissel Kobe) slår en corner fra venstre side på Best Denki Stadium.
    73'
    73'
    74'
    75'
    77'
    79'
    Straffe til Vissel Kobe
    80'
    Sjanse! Vissel Kobe avanserer forover, men Yoshinori Muto avslutter utenfor.
    80'
    VAR sjekker om det er straffe til Vissel Kobe
    80'
    Dommeren dømmer straffe til Vissel Kobe
    81'
    Inn: Masato Shigemi
    Ut: Itsuki Oda
    Shigetoshi Hasebe gjør dagens tredje bytte i Fukuoka, når han tar ut Itsuki Oda og setter inn Masato Shigemi.
    82'
    Vissel Kobe scorer på straffe!
    Avispa Fukuoka 0 - 2 Vissel Kobe
    Mål! Vissel Kobe får et straffespark som Yuya Osako setter i mål på Best Denki Stadium. 0-2.
    82'
    Inn: Yuki Honda
    Ut: Ryo Hatsuse
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vissel Kobe. Inn kommer Yuki Honda, mens Ryo Hatsuse tar plass på benken.
    84'
    Kan Avispa Fukuoka utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    85'
    Avispa Fukuoka fosser fremover, men Yuichi Nishimura blåser for offside på Best Denki Stadium.
    86'
    87'
    Inn: Yuji Kitajima
    Ut: Yota Maejima
    Bytte for Avispa Fukuoka. Yuji Kitajima kommer inn for Yota Maejima på Best Denki Stadium.
    88'
    89'
    Gult kort til Avispa Fukuoka
    Yuji Kitajima
    Yuji Kitajima (Avispa Fukuoka) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    Inn: Yuya Kuwasaki
    Ut: Takahiro Ogihara
    Vissel Kobe bytter ut Takahiro Ogihara med Yuya Kuwasaki. Dette er det fjerde byttet som Takayuki Yoshida gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Inn: Ryuho Kikuchi
    Ut: Rikuto Hirose
    Takayuki Yoshida gjør dagens femte bytte i Fukuoka, når han tar ut Rikuto Hirose og setter inn Ryuho Kikuchi.
    90'+1
    Vissel Kobe må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Avispa Fukuoka.