Kampen er i gang på Balikesir Atatürk Stadium.
    Det blir farlig! Frispark for Balikesirspor er nær straffområde.
    Boluspor angriper i Balikesir, men blir avblåst for offside.
    18'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    21'
    Dejvi Bregu (Boluspor) slår en corner fra venstre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    22'
    Anil Tasdemir
    Målsjanse til Balikesirspor! Anil Tasdemir treffer mål, men keeper redder.
    23'
    Boluspor, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frisparket tildelt Boluspor er farlig nær Balikesirspors målområde.
    26'
    Tilbake fra skade: Boluspor
    29'
    Frispark Boluspor.
    34'
    I Balikesir slår Dejvi Bregu en corner fra venstre.
    35'
    Oguzhan Aksu tildeler Boluspor en corner. Dejvi Bregu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Balikesirspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Boluspor.
    43'
    Tugay Kacar
    Tugay Kacar (Boluspor) kommer seg fri på Balikesir Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Ali Keten
    Ut: Erkam Resmen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boluspor. Inn kommer Ali Keten, mens Erkam Resmen tar plass på benken.
    46'
    Frispark i en god posisjon for Boluspor!
    46'
    Dejvi Bregu
    Boluspor fosser forover og Dejvi Bregu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    47'
    Fethi Ozer
    Målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium! Fethi Ozer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    Dejvi Bregu (Boluspor) løfter inn en corner fra høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    52'
    Tugay Kacar (Boluspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Balikesir Atatürk Stadium.
    52'
    Mål for Balikesirspor!
    Balikesirspor 1 - 0 Boluspor
    Mål: Anil Tasdemir
    Målgivende: Cumali Bisi
    Mål! Anil Tasdemir gir Balikesirspor en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Cumali Bisi.
    54'
    Tugay Kacar er tilbake i kampen igjen.
    55'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Doga Iseri (Balikesirspor) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    Inn: Talha Erdogan
    Ut: Abdurrahman Canli
    Boluspor gjør sitt andre bytte. Abdurrahman Canli erstattes av Talha Erdogan.
    59'
    Inn: Odah Marshal
    Ut: Arda Koksal
    Boluspor bytter ut Arda Koksal med Odah Marshal.
    59'
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Hjørnespark til Boluspor
    61'
    Doga Iseri er på beina igjen og fortsetter kampen.
    61'
    Kabongo Kassongo
    Kabongo Kasongo (Boluspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Cumali Bisi (Balikesirspor) løfter inn en corner fra høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    63'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Boluspor like utenfor Balikesirspor-området.
    63'
    Gult kort til Balikesirspor
    Huseyin Karabey
    Dommeren gir Huseyin Karabey (Balikesirspor) et gult kort.
    63'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Boluspor på egen banehalvdel.
    67'
    Kan Boluspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    68'
    I Balikesir slår Talha Erdogan en corner fra høyre.
    69'
    Talha Erdogan (Boluspor) slår en corner fra høyre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    70'
    70'
    Dommer Oguzhan Aksu venter med å sette i gang spillet fordi Atilla Ozmen ligger nede.
    70'
    Atilla Ozmen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Balikesir Atatürk Stadium.
    71'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Birol Parlak
    Ut: Oguz Han Aynaoglu
    Bytte for Balikesirspor. Birol Parlak kommer inn for Oguz Han Aynaoglu på Balikesir Atatürk Stadium.
    77'
    Hjørnespark til Balikesirspor
    77'
    Frispark for Boluspor på egen banehalvdel.
    77'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Balikesir fordi Anil Tasdemir får behandling for en skade på banen.
    80'
    Anil Tasdemir er tilbake på banen igjen.
    81'
    81'
    Dejvi Bregu
    Boluspor angriper. Dejvi Bregu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.