1 558
431
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    3'
    I Barcelona slår Denis Suarez en corner fra venstre.
    4'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    5'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Dani Alves
    FC Barcelona angriper i Barcelona. Dani Alves fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Celta de Vigo angriper, men Miguel Angel Ortiz Arias blåser for offside.
    11'
    Iago Aspas
    Sjanse til Celta de Vigo! Iago Aspas er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    15'
    16'
    Denis Suarez (Celta de Vigo) slår en corner fra venstre side på Camp Nou.
    18'
    Frispark Celta de Vigo.
    23'
    Celta de Vigo fosser fremover, men Miguel Angel Ortiz Arias blåser for offside på Camp Nou.
    29'
    Frispark til FC Barcelona på halvdelen til Celta de Vigo.
    29'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 0 Celta Vigo
    Mål: Memphis Depay
    Målgivende: Ousmane Dembele
    Mål! Memphis Depay gir FC Barcelona en 1-0 ledelse. Ousmane Dembele sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler Celta de Vigo en corner. Denis Suarez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Thiago Galhardo
    Celta de Vigo angriper. Thiago Galhardo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    36'
    Denis Suarez (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra høyre på Camp Nou.
    36'
    Franco Cervi
    I Barcelona får Franco Cervi (Celta de Vigo) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    36'
    36'
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside på Camp Nou.
    39'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    40'
    Barcelona 2 - 0 Celta Vigo
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Mål! Pierre-Emerick Aubameyang øker ledelsen til 2-0.
    41'
    Brais Mendez
    Brais Mendez (Celta de Vigo) avanserer forover på Camp Nou. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler FC Barcelona en corner. Ousmane Dembele sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Memphis Depay
    Målsjanse! Memphis Depay (FC Barcelona) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Riqui Puig
    Ut: Ferran Torres
    Xavi (FC Barcelona) gjør sitt første bytte for dagen. Riqui Puig erstatter Ferran Torres.
    46'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Jeison Murillo
    Ut: Kevin Vazquez
    Celta de Vigo bytter ut Kevin Vazquez med Jeison Murillo. Dette er det første byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    46'
    Barcelona 3 - 0 Celta Vigo
    Mål! Pierre-Emerick Aubameyang øker FC Barcelonas ledelse til 3-0 på Camp Nou. Det er en fin assist fra Ousmane Dembele.
    48'
    Mål for Celta Vigo!
    Barcelona 3 - 1 Celta Vigo
    Mål: Iago Aspas
    Målgivende: Thiago Galhardo
    Mål! Iago Aspas holder Celta de Vigoet inne i kampen med en redusering til 3-1. Thiago Galhardo var nest sist på ballen.
    50'
    Javi Galan
    Javi Galan (Celta de Vigo) kommer seg fri på Camp Nou, men avslutningen går utenfor.
    52'
    55'
    56'
    Frisparket tildelt FC Barcelona er farlig nær Celta de Vigos målområde.
    58'
    Rødt kort til Celta Vigo
    Jeison Murillo
    Rødt kort! Jeison Murillo (Celta de Vigo) blir utvist.
    58'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    58'
    Rødt kort!
    Spilleren på Celta Vigo får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    59'
    FC Barcelona avanserer forover i Barcelona. Memphis Depay avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Inn: Renato Tapia
    Ut: Thiago Galhardo
    Celta de Vigo gjør sitt andre bytte. Thiago Galhardo erstattes av Renato Tapia.
    60'
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ronald Araujo (FC Barcelona) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Inn: Ansu Fati
    Ut: Memphis Depay
    Bytte for FC Barcelona. Ansu Fati kommer inn for Memphis Depay på Camp Nou.
    64'
    Ronald Araujo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    68'
    Inn: Clement Lenglet
    Ut: Ronald Araujo
    Xavi (FC Barcelona) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Clement Lenglet erstatter Ronald Araujo som sannsynligvis er skadet.
    68'
    70'
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    74'
    Ansu Fati (FC Barcelona) løfter inn en corner fra høyre på Camp Nou.
    76'
    FC Barcelona angriper i Barcelona, men blir avblåst for offside.
    77'
    Målet til Barcelona sjekkes av VAR
    77'
    Målet til Barcelona blir annullert
    78'
    80'
    Gult kort til Barcelona
    Eric Garcia
    Eric Garcia (FC Barcelona) får et gult kort av dommer Miguel Angel Ortiz Arias.
    80'
    Javi Galan
    Javi Galan (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Camp Nou, men klarer ikke å score.
    81'
    84'
    Inn: Luuk De Jong
    Ut: Pierre-Emerick Aubameyang
    Pierre-Emerick Aubameyang (FC Barcelona) erstattes av Luuk De Jong.
    84'
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    85'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (FC Barcelona) header utenfor.
    85'
    86'
    Frispark til Celta de Vigo på halvdelen til FC Barcelona.
    86'
    Ansu Fati
    Sjanse! FC Barcelona avanserer forover, men Ansu Fati avslutter utenfor.
    87'
    88'
    Ansu Fati
    FC Barcelona angriper, men avslutningen til Ansu Fati går utenfor.
    88'
    Inn: Óscar Mingueza
    Ut: Dani Alves
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Barcelona. Inn kommer Óscar Mingueza, mens Dani Alves tar plass på benken.
    89'
    90'
    Inn: Gabriel Veiga
    Ut: Fran Beltran
    Eduardo Coudet gjør dagens tredje bytte i Barcelona, når han tar ut Fran Beltran og setter inn Gabriel Veiga.
    90'
    Inn: Jose Fontán
    Ut: Denis Suarez
    Celta de Vigo bytter ut Denis Suarez med Jose Fontán.
    90'
    90'+2
    I Barcelona slår Javi Galan en corner fra venstre.
    90'+3
    Ansu Fati
    Målsjanse til FC Barcelona! Ansu Fati treffer mål, men keeper redder.
    90'+6
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    90'+6
    Inn: Augusto Solari
    Ut: Franco Cervi
    Franco Cervi (Celta de Vigo) erstattes av Augusto Solari.
    90'+7
    90'+9
    90'+10
    Frenkie De Jong
    Dommeren gir Frenkie De Jong (FC Barcelona) et gult kort.
    90'+11
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Celta de Vigo like utenfor FC Barcelona-området.
    90'+10
    Kan Celta de Vigo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+10
    Jordi Alba
    Jordi Alba (FC Barcelona) mottar sitt første gule kort for dagen på Camp Nou.
    90'+11
    Javi Galan (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra venstre på Camp Nou.
    90'+11
    Joseph Aidoo
    Celta de Vigo avanserer forover i Barcelona. Joseph Aidoo avslutter, men treffer ikke mål.