1-0
2-0
307
56

God kveld og hjertelig velkommen til Champions League og runde fem i gruppespillet.
    Barcelona tar imot tyske Eintracht Frankfurt til kamp på Estadi Johan Cruyff i Barcelona.
    Dette er en svært viktig kamp for gjestene. De er nummer tre og bør ha poeng for å ha heng på 2.plassen og avansement. Barcelona troner på toppen og vil bli gruppevinner med poeng i kveldens kamp.
    I runde to møttes disse i Tyskland, da vant Barcelona oppskriftsmessig 3-1. Det er ingen hemmelighet at de er storfavoritt i kveld heller, de er tross alt et av verdens beste lag.
    Med norske øyne så blir det spennende å se om Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen får spille, det må vi jo virkelig håpe på. Eintracht Frankfurt har ingen norske på laget sitt.
    Eintracht Frankfurt har vunnet Champions League fire ganger tidligere og er det tyske laget med størst suksess i Europa. Selvom Barcelona er storfavoritter så er det en rutinert klubb i europeisk sammenheng de møter, ingen tvil om det.
    Barcelona har elleville statistikker i Champions League. 20 av de siste 21 kampene har endt med seier, 15 av 16 kamper i gruppespillet er vunnet, 11 av 15 kamper uten baklengs og scoret mål i 34 av 35 kamper. Eintracht Frankfurt på sin side har scoret i 10 av de siste 11 kampene i Europa, så de har en fin statistikk med seg de også.
    Vi er tilbake med lagoppstillinger ca. 20.00 og kampstart 21.00 - heng med for alle høydepunktene i denne spennende kampen!
    Både Ingrid Syrstad Engen og Caroline Graham Hansen starter for Barcelona, det er gledelig sett med norske øyne.
    0'
    Vi er i gang!
    0'
    Barcelona tar umiddelbart tak i ballen og triller i kjent stil.
    1'
    Eintracht Frankfurt vinner ball og kontrer, men Reuteler starter for tidlig.
    1'
    Eintracht Frankfurt har vunnet ballen tilbake ved et par anledninger, men de slår den bort med en gang.
    2'
    Alt spill skjer på Eintracht Frankfurt sin halvdel i innledningen. Totaldominans av hjemmelaget.
    3'
    Paralluelo får et innlegg slått mot seg, men hun blir holdt så kraftig at ballen når henne ikke. Dommeren slår ut med armene og sier nei til straffespark.
    4'
    Barcelona har utgangspunkt i 4-3-3, men det er utvilsomt en flytende stil. Paralluelo og Mariona vandrer mye.
    6'
    Eintracht Frankfurt får frispark når Freigang spilles opp feilvendt og felles.
    8'
    Setter i gang hurtig.
    8'
    Caroline Graham Hansen prøvde å slå et innlegg, men det ble blokkert. Vært overraskende lite involvert så langt.
    9'
    Mariona skyter, men skuddet går via en forsvarer og til corner.
    9'
    Kort variant til Mariona, men Eintracht Frankfurt følger med og Barcelona får ikke noe ut av den.
    9'
    Eintracht Frankfurt har vunnet Champions League fire ganger, så det er utvilsomt en storhet i Europeisk kvinnefotball, men nå er de ganske langt unna.
    11'
    Reuteler går ned etter en duell med Batlle og Barcelona spiller ut ballen. Hun får medisinsk tilsyn nå. Hun er på beina igjen og spillet er i gang.
    12'
    Starter inn på glimrende vis, men assistentdommeren vinker henne av. Det var ikke korrekt, dessverre for Barcelona.
    13'
    Eintracht Frankfurt har store problemer med å plukke opp Bonmati og Petri, Barcelona sine indreløper. De er så bevegelige og oppsøker ledige rom hele tiden.
    14'
    Coll var langt ute på et gjennomspill, og Prasnikar skyter mens keeper er langt ute. Paredes har full kontroll og tar ned den på brystet foran mål.
    15'
    Barcelona dominerer, men de har ikke skapt en målsjanse enda. Ingen skudd på mål.
    17'
    Patri kriger seg til en corner for Barcelona.
    17'
    En innøvd variant med stuss på første stolpe og heading fra bakre stolpe. Barcelona får flere skuddforsøk, men det siste går rett på keeper og faren er over for Eintracht Frankfurt.
    17'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 0 Eintracht Frankfurt
    Mål: Patri Guijarro
    Målgivende: Mariona Caldentey
    Barcelona tar oppskriftsmessig ledelsen. Battle vinner ballen tilbake, Mariona spiller Patri gjennom og fra 16 meter smeller hun ballen i lengste hjørnet på nydelig vis. Det er fullt fortjent.
    18'
    Mariona finner nesten Paralluelo med et innlegg mellom forsvarerne og keeper, men den sklir gjennom feltet. Der kunne det stått 2-0.
    20'
    Scoringen til Barcelona var ikke enkel å forsvare seg mot. De vinner ballen tilbake og to touch senere ligger ballen i nettet.
    22'
    Freigang får på nytt frispark når Engen er for hard i ryggen på hun.
    22'
    Slår langt, men Barcelona overtar.
    22'
    Reuteler går ned igjen, denne gangen er det Batlle som drar hun ned. Eintracht Frankfurt kan sette opp for et innlegg her. Skal de utligne på direkten på en dødball?
    23'
    Heades unna av Bronze.
    23'
    Graham Hansen finner Paralluelo på glimrende vis med et innlegg. Paralluelo feilvender seg selv og da renner sjansen ut i sanden. Keeper plukker og Eintracht Frankfurt tar over.
    25'
    Paralluelo er voldsomt sterk og blir spilt opp feilvendt ofte. Det har vært fruktbart så langt, hun mister aldri ballen og finner rettvendte lagvenninner med pasningene sine.
    27'
    Mariona utfordrer til venstre, men får kun corner ut av den.
    28'
    Slås inn, men keeper kommer fint ut og bokser den vekk.
    28'
    Reuteler sitter nede igjen, spørs om ikke hun er ferdig nå etter skaden tidligere.
    29'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Lisanne Gräwe
    Ut: Géraldine Reuteler
    30'
    Halvtimen er passert. Barcelona har full kontroll her. De eier ballen uten å skape det helt store, men tillater heller ingen sjanser mot eget mål.
    32'
    Graham Hansen spilles gjennom og slår et innlegg bakover i banen. Der er det mye rom, men ingen fra Barcelona.
    33'
    Dårlig tempo i kampen nå. Barcelona legger ikke like mye i potten og Eintracht Frankfurt sine spede forsøk fremover blir det lite ut av.
    34'
    Eintracht Frankfurt har sendt sin reservekeeper i oppvarming. Johannes snakket med det medisinske teamet når Reuteler ble skadet, kanskje keeperen også sliter her?
    36'
    Ny corner til Barcelona, den fjerde i kveld.
    37'
    Godt slått, men gjestene får headet unna.
    37'
    Eintracht Frankfurt har ingen plan når de vinner ballen. De slår fremover og håper på en enkeltmannsprestasjon. Barcelona er svært lojale og tar returjobben sin skikkelig, da har ikke gjestene en sjanse, dessverre.
    39'
    Bonmati har fått seg en smell i ankelen, men er raskt på beina igjen.
    40'
    Eintracht Frankfurt får låne ballen nå, men det er på egen halvdel.
    41'
    Bronze felles og Barcelona får frispark på midten.
    42'
    Setter i gang raskt selv.
    42'
    Eintracht Frankfurt med et godt innlegg. Paredes rager høyest og stanger unna rett foran Freigang og Prasnikar.
    44'
    Omgangen er i ferd med å ebbe ut, og det med 1-0 til Barcelona, men først får Barcelona en corner. Kanskje de kan doble før pause.
    45'+1
    Spille støtte til Walsh som slår et godt innlegg, men Paredes header over.
    45'+1
    45'+2
    Dommeren blåser av og Barcelona leder 1-0. Patri smalt inn ledelsen etter 19 minutter, oppskriftsmessig etter spill og sjanser. Eintracht Frankfurt har kommet på noen spede overganger, men Engen og co har hatt full kontroll. Hvis Barcelona skrur opp to knepp så punkterer de denne kampen, såpass stor er forskjellen. Heng med etter pause!
    45'
    Inn: Cara Bösl
    Ut: Stina Johannes
    Da kom keeperbyttet som lå i luften før pause.
    45'
    Eintracht Frankfurt må vinne denne kampen for å ha muligheten til å avansere, kan de score to mål borte mot Barcelona og sikre avansement?
    45'
    Batlle prøver seg på egenhånd langs venstresiden, men Doorsoun er på jobb og skjermer ballen utover dødlinjen.
    47'
    Bonmati er nære! Bonmati kommer på et skikkelig Roar Strand løp og får ballen, men alene med keeper feiler hun. Keeper gjør en god parade og det står fortsatt 1-0.
    48'
    Mariona header i tverrliggeren. Batlle slår et glimrende innlegg som Mariona header videre. Den går klink i stolpen, og ut. Enorme sjanser for vertene nå!
    49'
    Det er helt utrolig at Barcelona ikke leder med både to og tre her nå.
    50'
    Graham Hansen kommer alene med keeper, men får nesten for god tid og skuddet går rett på keeper. Den skal hun sette, eller spille til en lagvenninne med bedre vinkel på mål.
    51'
    Barcelona gjenvinner ballen omtrent like raskt som de mister den. Spillestilen er fryktelig lik herrelagets, det er inspirerende å se en så stor klubb ha kommet så langt med begge kjønn.
    53'
    Paralluelo er for tøff i duell med Kleinherne og gjestene får frispark på egen halvdel.
    54'
    Spiller støtte til keeper.
    54'
    Eintracht Frankfurt kommer seg til en fin sjanse når Freigang spilles opp til venstre, hun toucher ballen inn og sikter på det lengste hjørnet. Dessverre for gjestene går den like utenfor. God sjanse!
    57'
    Pawollek ligger nede for Eintracht Frankfurt. Hun er på beina, men det ser ikke bra ut. Hun går av for egen maskin, men det er høyst tvilsomt om hun kommer på banen igjen i kveld. Trist for kapteinen.
    57'
    Inn: Shekiera Martinez
    Ut: Tanja Pawollek
    59'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Lisanne Gräwe
    Gräwe får det gule kortet etter at hun sparker Mariona på anklene lenge etter at ballen har forlatt hun.
    60'
    Slår inn med utoverskru, men keeper kommer ut og plukker enkelt.
    61'
    Roligere kamp i øyeblikket.
    64'
    Starter når Eintracht Frankfurt vinner ballen, og hun starter på egen halvdel så dette var dessverre for gjestene feil dømt.
    64'
    Anyomi felles på vei fremover, Eintracht Frankfurt får frispark på egen halvdel.
    66'
    Slår langt, men Paredes stanger unna.
    66'
    Barcelona forbereder et dobbelbytte her.
    67'
    Prasnkiar får ballen på bakre stolpe og klemmer til, men Bronze kommer seg tett på henne og får blokkert ballen ut til corner. Det var en stor sjanse.
    68'
    Heades av Freigang, via en forsvarer og ut.
    68'
    Slås igjennom hele feltet.
    69'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Claudia Pina Medina
    Ut: Mariona Caldentey
    69'
    Inn: Esmee Brugts
    Ut: Salma Paralluelo
    69'
    Barcelona 2 - 0 Eintracht Frankfurt
    Mål: Caroline Graham Hansen
    Målgivende: Lucy Bronze
    Vår egen Caroline Graham Hansen smeller inn 2-0 via stolpen, klassescoring. Bronze finner Caroline mellom ledd hos Eintracht Frankfurt. Hun vender opp, tar et touch og setter ballen i mål. Dårlig forsvarsspill når man gir en så god spiller tid og rom, men like fullt en flott scoring.
    72'
    Da er jeg redd veien blir lang for Eintracht Frankfurt, med femten minutter igjen å spille og de må score tre mål borte mot selveste Barcelona.
    74'
    Patri sikter mot Graham Hansen på bakre stolpe, men innlegget er for høyt og det ender med utspill fra Eintracht Frankfurts keeper.
    76'
    Barcelona får corner når Brugts utfordrer ute til høyre.
    77'
    Keeper kommer modig ut og bokser ballen ut av 16-meteren.
    77'
    Pina kommer seg til innlegg og keeper vipper den over tverrliggeren til kveldens syvende corner for vertene.
    78'
    Klareres på første stolpe.
    78'
    Eintracht Frankfurt kontrer, men Anyomi er alene og får ikke til noe annet enn et svakt skudd som keeper plukker enkelt. Vi teller det som en sjanse, men det er såvidt.
    79'
    Under ti minutter igjen.
    82'
    Barcelona er nære på å sette inn 3-0. Batlle kommer på et innlegg fra høyre, men keeper plukker opp den løse ballen.
    83'
    Inn: Marta Torrejon
    Ut: Irene Paredes
    84'
    Inn: Bruna Vilamala
    Ut: Caroline Graham Hansen
    84'
    Inn: Ilayda Acikgöz
    Ut: Laura Freigang
    84'
    Inn: Dilara Acikgöz
    Ut: Verena Hanshaw
    84'
    Engen felles og får frispark på egen halvdel.
    86'
    Setter i gang mot høyre.
    86'
    Bronze skaffer Barcelona en corner.
    86'
    Inn: Vicky López
    Ut: Aitana Bonmatí
    86'
    Finner Torrejon på bakre, men Eintracht Frankfurt får den vekk.
    86'
    Ny corner, denne gangen er det Vicky som skaffer den.
    87'
    Slått på første, ut til ny corner.
    87'
    Samme variant, men den stusses og finner Bronze på bakre stolpe. Hun klarer å sette den over mål fra en halv meter. Det er litt av en prestasjon!
    87'
    Barcelona får sin ellevte corner.
    90'
    Keeper bokser, men Barcelona får ny corner.
    90'
    Kort variant. Innlegget stanges unna i neste fase.
    90'
    Denne kampen er i praksis over selvom det er noen minutter igjen. Eintracht Frankfurt har gitt opp og Barcelona triller ball på tredje gir.
    90'+2
    Slår langt etter at Eintracht Frankfurt fikk frispark nede ved egen 16-meter. Engen stanger unna.