1 470
532

Kampen er i gang på Camp Nou.
    Philippe Coutinho
    Sjanse! FC Barcelona avanserer forover, men Philippe Coutinho avslutter utenfor.
    2'
    Jorge De Frutos Sebastian (Levante UD) slår en corner fra høyre side på Camp Nou.
    3'
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    FC Barcelona angriper, men Ricardo De Burgos Bengoechea blåser for offside.
    5'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til FC Barcelona.
    7'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler FC Barcelona en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Jorge De Frutos
    Målsjanse på Camp Nou! Jorge De Frutos Sebastian fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Philippe Coutinho (FC Barcelona) løfter inn en corner fra venstre på Camp Nou.
    14'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    15'
    Martin Braithwaite
    FC Barcelona angriper i Barcelona. Martin Braithwaite avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Barcelona slår Antoine Griezmann en corner fra høyre.
    16'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    18'
    Dani Gomez
    Levante UD angriper, men avslutningen til Dani Gomez går utenfor.
    19'
    Antoine Griezmann
    FC Barcelona fosser forover og Antoine Griezmann fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    20'
    Frispark til FC Barcelona på halvdelen til Levante UD.
    21'
    Clement Lenglet
    Clement Lenglet (FC Barcelona) kommer til en målsjanse på Camp Nou, men klarer ikke å score.
    22'
    Lionel Messi (FC Barcelona) slår en corner fra venstre side på Camp Nou.
    24'
    Coke
    Coke (Levante UD) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Lionel Messi
    Lionel Messi (FC Barcelona) header mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Jorge De Frutos Sebastian (Levante UD) løfter inn en corner fra høyre på Camp Nou.
    28'
    Dani Gomez
    Målsjanse til Levante UD! Dani Gomez treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    I Barcelona slår Lionel Messi en corner fra høyre.
    32'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark i en god posisjon for FC Barcelona!
    36'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler FC Barcelona en corner. Antoine Griezmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Jordi Alba
    Sjanse i Barcelona! Jordi Alba (FC Barcelona) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    38'
    Frispark FC Barcelona.
    39'
    FC Barcelona angriper. Antoine Griezmann får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler FC Barcelona en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    42'
    Gult kort til Levante UD
    Nikola Vukcevic
    Dommeren gir Nikola Vukcevic (Levante UD) et gult kort.
    42'
    Lionel Messi (FC Barcelona) avanserer forover på Camp Nou. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Antoine Griezmann (FC Barcelona) slår en corner fra høyre side på Camp Nou.
    45'
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Gult kort til Barcelona
    Frenkie De Jong
    Frenkie De Jong (FC Barcelona) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    Sjanse til FC Barcelona! Lionel Messi er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    51'
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    52'
    Målsjanse! Philippe Coutinho (FC Barcelona) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Sjanse! FC Barcelona avanserer forover, men Lionel Messi avslutter utenfor.
    54'
    56'
    Sjanse i Barcelona! Philippe Coutinho (FC Barcelona) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Antoine Griezmann (FC Barcelona) løfter inn en corner fra høyre på Camp Nou.
    58'
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea ser at linjemannen løfter flagget, og FC Barcelonas Antoine Griezmann blåses av for offside.
    58'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Pedri
    Ut: Sergio Busquets
    FC Barcelona gjør sitt første bytte. Sergio Busquets erstattes av Pedri.
    58'
    VAR sjekker om det er straffe til Barcelona
    60'
    Ingen straffe til Barcelona
    60'
    Lionel Messi (FC Barcelona) løfter inn en corner fra høyre på Camp Nou.
    61'
    Antoine Griezmann (FC Barcelona) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    FC Barcelona angriper. Lionel Messi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    63'
    Kan FC Barcelona utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    64'
    Målsjanse på Camp Nou! Lionel Messi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    FC Barcelona angriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Levante UD må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Barcelona.
    66'
    Clement Lenglet (FC Barcelona) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Nemanja Radoja
    Ut: Nikola Vukcevic
    Levante UD bytter ut Nikola Vukcevic med Nemanja Radoja. Dette er det første byttet som Paco Lopez gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Jorge Miramon
    Ut: Coke
    Paco Lopez (Levante UD) gjør sitt andre bytte for dagen. Jorge Miramon erstatter Coke.
    68'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Roger Marti
    Bytte for Levante UD. Jose Luis Morales kommer inn for Roger Marti på Camp Nou.
    69'
    Inn: Trincao
    Ut: Philippe Coutinho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Barcelona. Inn kommer Trincao, mens Philippe Coutinho tar plass på benken.
    70'
    FC Barcelona fosser forover og Lionel Messi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    72'
    Målsjanse! Martin Braithwaite (FC Barcelona) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 0 Levante UD
    Mål: Lionel Messi
    Målgivende: Frenkie De Jong
    Lionel Messi setter ballen i nettet og FC Barcelona leder nå 1-0. Frenkie De Jong var nest sist på ballen.
    76'
    80'
    82'
    Inn: Sergio Leon
    Ut: Gonzalo Melero
    Paco Lopez gjør dagens fjerde bytte i Barcelona, når han tar ut Gonzalo Melero og setter inn Sergio Leon.
    82'
    82'
    Inn: Son
    Ut: Jorge De Frutos
    Bytte for Levante UD. Son kommer inn for Jorge De Frutos Sebastian på Camp Nou.
    83'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Martin Braithwaite (FC Barcelona) får et gult kort av dommer Ricardo De Burgos Bengoechea.
    87'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Samuel Umtiti
    Ut: Antoine Griezmann
    Ronald Koeman gjør dagens tredje bytte i Barcelona, når han tar ut Antoine Griezmann og setter inn Samuel Umtiti.
    89'
    FC Barcelona fosser fremover, men Ricardo De Burgos Bengoechea blåser for offside på Camp Nou.
    90'
    I Barcelona slår Jose Luis Morales en corner fra høyre.
    90'+5
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Levante UD en corner. Jose Luis Morales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.