Frispark for Aston Villa på egen banehalvdel.
    Barrow AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frisparket tildelt Barrow AFC er farlig nær Aston Villas målområde.
    Mål for Aston Villa!
    Barrow AFC 0 - 1 Aston Villa
    Mål: Cameron Archer
    Målgivende: Anwar El Ghazi
    Cameron Archer setter ballen i nettet og Aston Villa leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Anwar El Ghazi.
    10'
    Offside! Anwar El Ghazi (Aston Villa) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    11'
    En av Barrow AFCs spillere går i offside.
    13'
    Martin Coy signaliserer et frispark til Barrow AFC på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Aston Villa på halvdelen til Barrow AFC.
    16'
    Hjørnespark til Barrow AFC.
    20'
    Carney Chukwuemeka
    Målsjanse til Aston Villa! Carney Chukwuemeka treffer mål, men keeper redder.
    21'
    Barrow AFC, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Aston Villa får straffe!
    23'
    Aston Villa scorer på straffe!
    Barrow AFC 0 - 2 Aston Villa
    Mål: Anwar El Ghazi
    Anwar El Ghazi scorer på straffe og Aston Villa øker ledelsen til 0-2.
    24'
    25'
    26'
    I Barrow-in-Furness har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    31'
    35'
    Gult kort til Aston Villa
    Marvelous Nakamba
    Marvelous Nakamba (Aston Villa) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Offrande Zanzala
    Barrow AFC angriper og Offrande Zanzala får avsluttet. Headingen treffer ikke Aston Villa-målet.
    37'
    39'
    Martin Coy signaliserer et frispark til Barrow AFC.
    40'
    Offrande Zanzala ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Offrande Zanzala er på beina igjen og fortsetter kampen.
    43'
    Målsjanse! Offrande Zanzala (Barrow AFC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Frispark Aston Villa.
    45'
    Anwar El Ghazi
    Sjanse i Barrow-in-Furness! Anwar El Ghazi (Aston Villa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    45'+2
    Barrow AFC 0 - 3 Aston Villa
    Målgivende: Frederic Guilbert
    I Barrow-in-Furness øker Aston Villa ledelsen til 0-3 takket være et mål av Anwar El Ghazi. Frederic Guilbert var nest sist på ballen.
    45'+3
    Oliver Banks
    Barrow AFC angriper. Oliver Banks får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    Aston Villa, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Hjørnespark til Barrow AFC
    47'
    48'
    49'
    Jaden Philogene-Bidace
    Sjanse! Aston Villa avanserer forover, men Jaden Philogene-Bidace avslutter utenfor.
    52'
    Frispark til Barrow AFC på halvdelen til Aston Villa.
    53'
    Oliver Banks (Barrow AFC) slår en corner fra venstre side på Holker Street.
    54'
    Barrow AFC fosser forover og Oliver Banks fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Frispark Barrow AFC.
    55'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Frederic Guilbert (Aston Villa) vrir seg av smerte i gresset.
    55'
    Frederic Guilbert ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Barrow-in-Furness.
    57'
    58'
    59'
    60'
    Spillerbytte - Barrow AFC
    Inn: Josh Kay
    Ut: Josh Gordon
    Barrow AFC bytter ut Josh Gordon med Josh Kay.
    60'
    Barrow AFC 0 - 4 Aston Villa
    Aston Villa går opp i en 0-4 ledelse etter et mål av Cameron Archer. Flott spill fra Anwar El Ghazi før målet.
    62'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Aaron Ramsey
    Ut: Anwar El Ghazi
    Anwar El Ghazi (Aston Villa) erstattes av Aaron Ramsey.
    63'
    64'
    64'
    Inn: George Williams
    Ut: Tom White
    Bytte for Barrow AFC. George Williams kommer inn for Tom White på Holker Street.
    65'
    Spillet på Holker Street er stoppet midlertidig fordi Offrande Zanzala ligger nede.
    66'
    Martin Coy tildeler Barrow AFC en corner. Oliver Banks sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Offrande Zanzala kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Holker Street.
    68'
    68'
    69'
    Kortney Hause
    Aston Villa avanserer forover i Barrow-in-Furness. Kortney Hause avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Inn: Festus Arthur
    Ut: Mark Ellis
    Mark Cooper (Barrow AFC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Festus Arthur erstatter Mark Ellis.
    71'
    Det blir farlig! Frispark for Aston Villa er nær straffområde.
    72'
    Inn: Caleb Chukwuemeka
    Ut: Carney Chukwuemeka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aston Villa. Inn kommer Caleb Chukwuemeka, mens Carney Chukwuemeka tar plass på benken.
    73'
    Conor Hourihane
    Conor Hourihane (Aston Villa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Frispark for Barrow AFC på egen banehalvdel.
    74'
    Barrow AFC 0 - 5 Aston Villa
    Mål: Frederic Guilbert
    Mål! Frederic Guilbert øker ledelsen til 0-5.
    75'
    Paul Farman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    76'
    Paul Farman er på beina igjen og fortsetter kampen på Holker Street.
    77'
    I Barrow-in-Furness har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Gult kort til Barrow AFC
    Connor Brown
    Connor Brown (Barrow AFC) får et gult kort av dommer Martin Coy.
    78'
    80'
    Festus Arthur
    Festus Arthur (Barrow AFC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Barrow AFC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Aston Villa.
    81'
    Patrick Brough
    Patrick Brough (Barrow AFC) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Inn: Hayden Lindley
    Ut: Frederic Guilbert
    Aston Villa bytter ut Frederic Guilbert med Hayden Lindley. Dette er det tredje byttet som Dean Smith gjør i dagens kamp.
    82'
    85'
    Jaden Philogene-Bidace (Aston Villa) kommer seg fri på Holker Street, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Cameron Archer
    Aston Villa angriper i Barrow-in-Furness. Cameron Archer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    87'
    Barrow AFC 0 - 6 Aston Villa
    Målgivende: Jaden Philogene-Bidace
    Mål! Cameron Archer gir Aston Villa en komfortabel 0-6 ledelse. Jaden Philogene-Bidace sto for den målgivende pasningen.