Målsjanse! Ricky van Wolfswinkel (Basel 1893) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Basel 1893!
    Basel 1893 1 - 0 Apollon Limassol
    Mål: Ricky Van Wolfswinkel
    Målgivende: Luca Zuffi
    Mål! Basel 1893 tar ledelsen 1-0 ved Ricky van Wolfswinkel. Flott spill fra Luca Zuffi før målet.
    6'
    En av Apollon Limassol FCs spillere blir avblåst for offside på St. Jakob-Park.
    19'
    Joao Pedro (Apollon Limassol FC) slår en corner fra venstre side på St. Jakob-Park.
    20'
    Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    22'
    Geoffroy Serey Die
    Sjanse til Basel 1893! Geoffroy Serey Die er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    Apollon Limassol, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    I Basel slår Luca Zuffi en corner fra venstre.
    26'
    Fabian Frei
    Fabian Frei skyter i stolpen! Nære på for Basel 1893.
    26'
    Fabian Frei
    Fabian Frei (Basel 1893) kommer seg fri på St. Jakob-Park, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Matej Jug signaliserer et frispark til Apollon Limassol FC.
    28'
    Matej Jug signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark Apollon Limassol FC.
    35'
    I Basel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Frispark til Apollon Limassol FC på halvdelen til Basel 1893.
    39'
    Spillerbytte - Apollon Limassol
    Inn: Mustapha Carayol
    Ut: Kevin Bru
    Kevin Bru (Apollon Limassol FC) erstattes av Mustapha Carayol.
    39'
    42'
    Valentin Sebastien Roger Roberge
    Apollon Limassol FC angriper, men avslutningen til Valentin Roberge går utenfor.
    42'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Basel 1893 nær 16-meteren.
    44'
    Matej Jug signaliserer et frispark til Apollon Limassol FC på egen banehalvdel.
    45'
    45'
    Gult kort til Basel 1893
    Ricky van Wolfswinkel (Basel 1893) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    Mål for Apollon Limassol!
    Basel 1893 1 - 1 Apollon Limassol
    Mål: Anton Maglica
    Målgivende: Joao Pedro
    Anton Maglica scorer og utligner dermed til 1-1. Joao Pedro var nest sist på ballen.
    49'
    Frispark for Apollon Limassol FC på egen banehalvdel.
    50'
    Basel 1893 1 - 2 Apollon Limassol
    Mål: Fotis Papoulis
    Målgivende: Anton Maglica
    Mål! Fotis Papoulis gir Apollon Limassol FC en 1-2 ledelse. Det er en fin assist fra Anton Maglica.
    53'
    Gult kort til Apollon Limassol
    Fotis Papoulis
    Dommeren gir Fotis Papoulis (Apollon Limassol FC) et gult kort.
    54'
    Frispark til Basel 1893 på halvdelen til Apollon Limassol FC.
    56'
    59'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Kevin Bua
    Ut: Aldo Kalulu
    Basel 1893 bytter ut Aldo Kalulu med Kevin Bua.
    60'
    Apollon Limassol FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Kan Basel 1893 kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    63'
    Inn: Taulant Xhaka
    Ut: Eder Balanta
    Basel 1893 gjør sitt andre bytte. Eder Balanta erstattes av Taulant Xhaka.
    66'
    Hjørnespark til Basel 1893
    66'
    Luca Zuffi (Basel 1893) løfter inn en corner fra venstre på St. Jakob-Park.
    69'
    Basel 1893 2 - 2 Apollon Limassol
    Ricky van Wolfswinkel header ballen i mål og utligner til 2-2. Luca Zuffi sto for den målgivende pasningen.
    69'
    Luca Zuffi (Basel 1893) slår en corner fra venstre side på St. Jakob-Park.
    70'
    Geoffroy Serey Die (Basel 1893) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    72'
    Inn: Emilio Jose Zelaya
    Ut: Anton Maglica
    Bytte for Apollon Limassol FC. Emilio Zelaya kommer inn for Anton Maglica på St. Jakob-Park.
    72'
    73'
    Charalambos Kyriakou
    Chambos Kyriakou (Apollon Limassol FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    74'
    Albian Ajeti
    Albian Ajeti (Basel 1893) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    74'
    Kevin Bua
    Sjanse i Basel! Kevin Bua (Basel 1893) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Skudd utenfor mål, Basel 1893
    76'
    76'
    Mustapha Carayol
    Apollon Limassol FC angriper i Basel. Mustapha Carayol fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Matej Jug signaliserer et frispark til Basel 1893.
    79'
    Inn: Sasa Markovic
    Ut: Fotis Papoulis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Apollon Limassol FC. Inn kommer Sasa Markovic, mens Fotis Papoulis tar plass på benken.
    79'
    Luca Zuffi
    Målsjanse på St. Jakob-Park! Luca Zuffi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Matej Jug tildeler Basel 1893 en corner. Luca Zuffi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    84'
    Basel 1893 3 - 2 Apollon Limassol
    Mål: Eray Comert
    Målgivende: Kevin Bua
    Eray Comert header ballen i mål og Basel 1893et leder dermed 3-2. Kevin Bua sto for den målgivende pasningen.
    84'
    Målsjanse! Geoffroy Serey Die (Basel 1893) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Inn: Samuele Campo
    Ut: Albian Ajeti
    Albian Ajeti (Basel 1893) erstattes av Samuele Campo.
    87'
    88'
    90'+1
    Emilio Jose Zelaya
    Emilio Zelaya (Apollon Limassol FC) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    Taulant Xhaka
    Taulant Xhaka (Basel 1893) mottar sitt første gule kort for dagen på St. Jakob-Park.
    90'+2
    Matej Jug tildeler Apollon Limassol FC en corner. Joao Pedro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.