I Basel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Luca Zuffi (Basel 1893) slår en corner fra venstre side på St. Jakob-Park.
    12'
    Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    13'
    Daniel Siebert tildeler Basel 1893 en corner. Luca Zuffi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    I Basel slår Alexander Buttner en corner fra høyre.
    17'
    Matus Bero
    Matus Bero (Vitesse Arnhem) kommer til en målsjanse på St. Jakob-Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark til Basel 1893 på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    20'
    Fabian Frei
    Målsjanse! Fabian Frei (Basel 1893) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    I Basel har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Rødt kort til Vitesse
    Jake Clarke-Salter
    Vitesse Arnhem må klare seg uten Jake Clarke-Salter etter at han får et direkte rødt kort!
    27'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Rasmus Thelander
    Ut: Matus Bero
    Leonid Slutskiy gjør dagens første bytte i Basel, når han tar ut Matus Bero og setter inn Rasmus Thelander.
    28'
    Luca Zuffi (Basel 1893) løfter inn en corner fra venstre på St. Jakob-Park.
    29'
    Mål for Basel 1893!
    Basel 1893 1 - 0 Vitesse
    Mål: Albian Ajeti
    Målgivende: Luca Zuffi
    Mål! Albian Ajeti gir Basel 1893 ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Luca Zuffi var nest sist på ballen.
    30'
    I Basel slår Luca Zuffi en corner fra høyre.
    35'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Eray Comert
    Sjanse til Basel 1893! Eray Cumart er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    Albian Ajeti
    Sjanse! Basel 1893 avanserer forover, men Albian Ajeti avslutter utenfor.
    36'
    37'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Basel 1893 avanserer forover i Basel. Albian Ajeti avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Kan Vitesse Arnhem kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    41'
    42'
    45'
    45'+2
    45'+2
    Daniel Siebert tildeler Basel 1893 en corner. Luca Zuffi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Dimitri Oberlin
    Ut: Albian Ajeti
    Basel 1893 bytter ut Albian Ajeti med Dimitri Oberlin.
    46'
    50'
    51'
    En av Vitesse Arnhems spillere går i offside.
    52'
    53'
    54'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    58'
    58'
    En av Basel 1893s spillere blir avblåst for offside.
    59'
    Navarone Foor
    Navarone Foor (Vitesse Arnhem) kommer seg fri på St. Jakob-Park, men avslutningen går utenfor.
    61'
    65'
    Ricky Van Wolfswinkel
    Ricky van Wolfswinkel (Basel 1893) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    65'
    65'
    67'
    Roy Beerens (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra venstre på St. Jakob-Park.
    68'
    Navarone Foor (Vitesse Arnhem) kommer til en målsjanse på St. Jakob-Park, men klarer ikke å score.
    68'
    69'
    Inn: Oussama Darfalou
    Ut: Tim Matavz
    Vitesse Arnhem gjør sitt andre bytte. Tim Matavz erstattes av Oussama Darfalou.
    71'
    71'
    73'
    74'
    Vitesse Arnhem er på skuddhold på dette frisparket.
    74'
    Rasmus Thelander
    Rasmus Thelander (Vitesse Arnhem) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    75'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    Valentin Stocker
    Basel 1893 angriper. Valentin Stocker får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    Luca Zuffi (Basel 1893) løfter inn en corner fra høyre på St. Jakob-Park.
    76'
    Fabian Frei
    Fabian Frei (Basel 1893) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    77'
    Gult kort til Basel 1893
    Raoul Petretta
    Raoul Petretta (Basel 1893) mottar sitt første gule kort for dagen på St. Jakob-Park.
    78'
    Vitesse Arnhem angriper, men avslutningen til Navarone Foor går utenfor.
    79'
    Geoffroy Serey Die
    Målsjanse til Basel 1893! Geoffroy Serey Die treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Sjanse! Basel 1893 avanserer forover, men Valentin Stocker avslutter utenfor.
    81'
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Roy Beerens
    Roy Beerens (Vitesse Arnhem) erstattes av Mitchell Van Bergen.
    81'
    86'
    Viacheslav Karavaev
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Basel. Viacheslav Karavaev avslutter, men treffer ikke mål.