Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    11'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til Basel 1893.
    12'
    Finn van Breemen
    Finn van Breemen må stå over en kamp for Basel 1893 etter å ha fått gult kort av dommer Urs Schnyder.
    14'
    Basel 1893 angriper, men avslutningen til Finn van Breemen går utenfor.
    16'
    Hjørnespark til Yverdon-Sport
    20'
    Anthony Sauthier
    Yverdon-Sport avanserer forover i Basel. Anthony Sauthier avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    I Basel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Frisparket tildelt Yverdon-Sport er farlig nær Basel 1893s målområde.
    22'
    Skade: Basel 1893
    22'
    Varol Tasar
    Varol Tasar (Yverdon-Sport) kommer til en målsjanse på St. Jakob-Park, men klarer ikke å score.
    24'
    Tilbake fra skade: Basel 1893
    24'
    Frispark til Basel 1893 på halvdelen til Yverdon-Sport.
    24'
    Gult kort til Yverdon-Sport
    Dario Del Fabro
    Dario Del Fabro (Yverdon-Sport) får et gult kort av dommer Urs Schnyder.
    25'
    Skudd på mål, Basel 1893
    26'
    Yverdon-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Mål for Basel 1893!
    Basel 1893 1 - 0 Yverdon-Sport
    Mål: Mohamed Drager
    Målgivende: Yusuf Demir
    Mål! Basel 1893 tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Mohamed Drager på St. Jakob-Park. Flott spill fra Yusuf Demir før målet.
    26'
    Skudd utenfor mål, Basel 1893
    28'
    29'
    Yverdon-Sport angriper i Basel, men blir avblåst for offside.
    31'
    Djordje Jovanovic
    Basel 1893 angriper i Basel. Djordje Jovanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    35'
    38'
    En av Yverdon-Sports spillere blir avblåst for offside.
    42'
    Renato De Palma Veiga
    Renato De Palma Veiga (Basel 1893) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Varol Tasar
    Varol Tasar fra Yverdon-Sport har fått et gult kort i pausen.
    Fabian Frei
    Fabian Frei fra Basel 1893 har fått et gult kort i pausen.
    46'
    Liziero
    Sjanse! Yverdon-Sport avanserer forover, men Liziero avslutter utenfor.
    49'
    52'
    53'
    Målsjanse på St. Jakob-Park! Anthony Sauthier fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    54'
    Frispark til Yverdon-Sport på halvdelen til Basel 1893.
    54'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Gabriel Sigua
    Ut: Mohamed Drager
    Fabio Celestini (Basel 1893) gjør sitt første bytte for dagen. Gabriel Sigua erstatter Mohamed Drager.
    56'
    Inn: Michael Lang
    Ut: Jean-Kevin Augustin
    Basel 1893 bytter ut Jean-Kevin Augustin med Michael Lang. Dette er det andre byttet som Fabio Celestini gjør i dagens kamp.
    56'
    61'
    61'
    Urs Schnyder tildeler Basel 1893 en corner. Yusuf Demir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Inn: Leon Avdullahu
    Ut: Taulant Xhaka
    Bytte for Basel 1893. Leon Avdullahu kommer inn for Taulant Xhaka på St. Jakob-Park.
    62'
    64'
    Frispark Basel 1893.
    65'
    Spillerbytte - Yverdon-Sport
    Inn: Mauro Rodrigues
    Ut: Evans Maurin
    Alessandro Mangiarratti gjør dagens første bytte i Basel, når han tar ut Evans Maurin og setter inn Mauro Rodrigues.
    65'
    66'
    67'
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til Yverdon-Sport
    70'
    Straffe til Yverdon-Sport
    71'
    Dommeren dømmer straffe til Yverdon-Sport
    71'
    Yverdon-Sport scorer på straffe!
    Basel 1893 1 - 1 Yverdon-Sport
    Mål: Boris Adrian Cespedes
    Mål! Boris Adrian Cespedes setter utligningen i mål på et straffespark.
    73'
    76'
    77'
    Inn: Arlet Ze
    Ut: Yusuf Demir
    Fabio Celestini (Basel 1893) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Arlet Ze erstatter Yusuf Demir.
    78'
    Inn: Thierno Barry
    Ut: Djordje Jovanovic
    Basel 1893 bytter ut Djordje Jovanovic med Thierno Barry. Dette er det femte byttet som Fabio Celestini gjør i dagens kamp.
    78'
    80'
    Skade: Yverdon-Sport
    81'
    Inn: Haithem Loucif
    Ut: Varol Tasar
    Yverdon-Sport gjør sitt andre bytte. Varol Tasar erstattes av Haithem Loucif.
    82'
    Inn: Nehemie Lusuena
    Ut: Boris Adrian Cespedes
    Alessandro Mangiarratti gjør dagens tredje bytte i Basel, når han tar ut Boris Adrian Cespedes og setter inn Nehemie Lusuena.
    82'
    Gabriel Sigua
    Basel 1893 angriper i Basel. Gabriel Sigua fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Basel 1893 2 - 1 Yverdon-Sport
    Mål: Gabriel Sigua
    Målgivende: Thierno Barry
    Mål! Gabriel Sigua gir Basel 1893 en 2-1 ledelse. Thierno Barry var nest sist på ballen.